• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

E Elif_Eylul senin bu kızın ne kadar tatlı maşallah bir kızım olsun isterdim yaa 🧿💞😘😘😘
Sagol canim🤩
Menüm
09:00
1 armut

14:30
1 kase çorba -tarhana
Salata
4yk kavurma
1.5 b. ayran

16:00
Sütlü kahve

18:00
Yarım portakal
10 kadar leblebi

Su: 1,5
Spor: Evde 20 dk yürüme
Afiyet olsun 💕
Dünkü menüm
Sabah 7:00
Salatalık kürü
şekersiz Türk kahvesi
Ara çaylar :)
Öğlen12:00
Kıymalı çorba
Ara: elma
Çaylar
Akşam 20:00
1,5 tabak Tutmaç çorbası
Yogurt
( taze fasulye yaptım ama yemedim bugün yerim inşallah )
Adım : 6700 yürüyüş içinde sayılır mı
Spor yok
Afiyet olsun 💕

Ben işyerinde olduğumdan adımımı anca tamamlıyorum eve gidince de zıpzıp moduna giriyorum :spor:
Sabah 8 de evden çıkıyorum bende...sabah 6-6.30 gibi uyanip sporumu yapip kahvaltı yapiyorum. Cikiyorum

Normalde kız gündüz uyuyunca yapıyorsum ama bugün kahve keyfi yapayım diye erkenden yaptım🤣🤣

Kolay gelsin canım adım atmak da güzel her yeri çalıştırıyor
Cok iyi olmus...o uyuuncada dinlenirsin..spor ne yapiyorsun pilates annesiylemi

Günaydın kızlar 😍
Kacamaksiz bir gün olsun hepimiz için💃🏿💃🏿
Yumurtam kalmamis bende chia tohumlu puding yaptım kahvaltı niyetine
Nohut koydum ocağa ikindi gibi ondan yiyip akşamı yoğurtla kapatmayı planlıyorum
Dünkü artilarim gitmiş şimdi hedef cumaya eksi 1 düşmek 💪

Günaydın kızlar 😍
Kacamaksiz bir gün olsun hepimiz için💃🏿💃🏿
Yumurtam kalmamis bende chia tohumlu puding yaptım kahvaltı niyetine
Nohut koydum ocağa ikindi gibi ondan yiyip akşamı yoğurtla kapatmayı planlıyorum
Dünkü artilarim gitmiş şimdi hedef cumaya eksi 1 düşmek 💪
Gunaydin canim maşallah🤩

Günaydın hanımlar 🤗spor konusunda buradan bende çok motive oluyorum normal de 100 üstü kilolarda çok spor vermiyor diyetisyenler ama yürümek bana iyi geliyor her akşam tüm yeme işleri bitince çocukları bırakıp yürüyorum hem bana iyi oluyor çok çocuksuz çok iyi geliyor 😂

Günaydın hanımlar 🤗spor konusunda buradan bende çok motive oluyorum normal de 100 üstü kilolarda çok spor vermiyor diyetisyenler ama yürümek bana iyi geliyor her akşam tüm yeme işleri bitince çocukları bırakıp yürüyorum hem bana iyi oluyor çok çocuksuz çok iyi geliyor 😂
Gunaydin canim spor suanda zaten senin kilona gore degil yüruyus en guzeli 💕

Cok.iyi yapıyorsun...sporların en.guzeli yürüyüş yapmak bence

Back
X