Sinemaki çay olarak kullanildiginda bağırsak tembelligi yapiyor cnmHadi....
Tunaydinn tatlimTünaydın
Selam bitanecimHabiptem
Azmin daim olsun canım
Gunde 2kere kullaniyorum bisey yaptigi yok bendeİçinde sinemaki olan çaylar haftada 1-2 icilebilir cnm
Her gün icilmesi iyi degil
Pasta yemedin yaniBende bu sabah -300 Gr eksi geldim
Ben de kolajen almayı düşünüyorum da gebelik planlayınca erteledim. Çok faydalı gerçektenSelam bitanecim
Ben yeni collagen aldimperşembe gelecek
Bi süre duzenli kullanmaya calisacam insallah
Sen basladinmi
Yalan söyleyemem sadece bir çatal aldım nefsimi koreltmek için oda oğluma yedirirken onun tabagindan sadecePasta yemedin yani
Biliyodum tadina bakcaginiYalan söyleyemem sadece bir çatal aldım nefsimi koreltmek için oda oğluma yedirirken onun tabagindan sadece
Ama eksideyim şükür bir dilim yeseydim halimi düşünemiyorumBiliyodum tadina bakcagini
Yaaa kendine yapmis olucaktin gene iykide yemedinAma eksideyim şükür bir dilim yeseydim halimi düşünemiyorum
Yok yok vallahi yemedim iyikide yememisim artık yedilerden kurtulmak istiyorumYaaa kendine yapmis olucaktin gene iykide yemedin
Cumaya guzel eksiyle geliceksin ozamanYok yok vallahi yemedim iyikide yememisim artık yedilerden kurtulmak istiyorum
Bugün hiç iştahım yok iki.gundur böyleyim cnaim hiç bişey istemiyo niye böyle oldum anlamadımYaaa kendine yapmis olucaktin gene iykide yemedin
İnşallah bakalım ama şu içemiyorum şimdi doldurayim bı şişede içeyim onuCumaya guzel eksiyle geliceksin ozaman
Belkide havadan olabilir canim yaa bende oyleyim heleki regli olucam onun siniri falanda varBugün hiç iştahım yok iki.gundur böyleyim cnaim hiç bişey istemiyo niye böyle oldum anlamadım
Ben bu saate kadar 1bucuk litre su ictimİnşallah bakalım ama şu içemiyorum şimdi doldurayim bı şişede içeyim onu
Bende regli olucam belkide dünkü onun artisiydi bende çok gergin oluyorum birde hava kapalı olunca bana geliyorlar .Belkide havadan olabilir canim yaa bende oyleyim heleki regli olucam onun siniri falanda var
Ne güzel ben daha icemedim kahveyi severim iki gündür kahveden de nefretlik geldi .Ben bu saate kadar 1bucuk litre su ictim
Etkisini görmek icin duzenli kullanmak lazimBen de kolajen almayı düşünüyorum da gebelik planlayınca erteledim. Çok faydalı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?