• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geçen cuma 88

Pazartesi 87.8
Perşembe 90.8

Güncel 87.8

fark 0.2

yüzde 0.22

A37CA2AF-3628-47C4-8372-B082F34278EC.webp

Takiliyorum yaa
Ama bir kaptan bulursam bırakırım 2 yili gecti yeter bu kadar diye düşünüyorum
He oldu bırak🙄
Nedesem kizmıyor siniri 24 saat bile sürmez🤌
Oda öyle napalim 😂
İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Bugün çok fena aç kaldım ama salata doyurdu 😅
Ama salata yaramış dedim sana migi birşey biliyoruz da söylüyoruz 😂😂😂 ama kendime uygulamadim😂😂😂

Günaydın 6. Takım, bol eksiler gelir inşallah. 😘♥️🌹
@Cedarice hariç. 😜

Sen de bana çay söylemedin. :63:

Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç bu 😀 neyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım 🤷🏻‍♀️ erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim 🙆🏻‍♀️ Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008

Günaydın Hayırlı Cumalar​

Bollllll Eksiler Kızlar🤩💞💞💞

Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeee :KK49: detoksun gücü adınaaaaaa:KK49::KK49::KK49:

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Günaydın 6.ıncı takımın güzel insanları ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Geçen cuma :82,6
Pazartesi :83,0
Bugün 81,6
Fark: 1000
Yüzde:%1,210Eki Görüntüle 2820901
Maşallah migi artık 7lere gel yavaş yavaş👌👌👌👌
Yemeyin dedin yemedim içmeyin dedin içmedin dediklerini uyguladım çabaladım istediğim sonucu aldım ve hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ediyorum 🙏🏻🥰 özellikle beni büyük gaz yapan E Elif_Eylul e teşekkür ederim 🥰 sürekli hadi migi gör artık 81 diyip duruyordu 😂 sizin emeğiniz gerçekten çok büyük bundan sonra yemeden öncekini ne yiyeceklermi paylaşacağım 🥰

günaydın ☀️
hayırlı huzurlu cumalar :KK25:

bol eksili huzur dolu bir gün olur inşallah :KK68:

Gunaydin....harika haberle güzel bi gun baslasin...
@kackaloribu , birbeste birbeste , AseliccA AseliccA tebrik ediyorum....

Günaydın herkese 🌺🌺🌺🌺🌺🌺

Günaydın be telefonumu evde unuttum arabadan inince farkettim koştum ama eşim görmedi şimdi iş telefonundan aradım getirecek telefonumu o zaman yüklerim fotografı kızlar telefon olmayınca tuhaf oldum :))

Diz agrim bayagi gecti...korkmustum baglarda yırtık falanmi oldu diye...zorlamadan miş...bugunde dinlenem yarin baslicam inş spora hafiften

Günaydın kızlar 🥰
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300 💃

Geçmişe dalmadan paylaşım yapiyim sonra unutuyorum 🙈

Eki Görüntüle 2820918
Gecen hafta:79.25
Guncel:78.05
Fark: 1.200g
Yuzde:1.514
Yinr ucundan gitti 77 😤😤

Gunaydinn

Hayirli cumalar olsun inşallah 💓💓💓

Günaydın bol eksili günler diliyorum hepinize tartı yüzünüze gülsün 🥰

Eki Görüntüle 2820965 pazartesi kilom 72.2
Cuma kilom 71.7
Fark -500 Zipzip- Zipzip-

Günaydın hayırlı cumalar canlar 😍

Eki Görüntüle 2820983
Geçen hafta 63.6
Bugün 62.8
Fark 800 gr.
Yüzde: 1.25
Zipzip- Zipzip-
birbeste birbeste

Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun İnşaAllah
Hemen bildirim yapayım
Eki Görüntüle 2821004
Geçen hafta 74.5
Regl başladı onun etkisi ve anlaşılan çok da iyi beslenememişim ödem yapan şeyler yedim. Başlangıç için (regl de olsa) kötü bir eksi bence. Haftaya daha iyi olacak 💪

Günaydın,hayırlı cumalar🌺
Günaydın kızlar 💞💞💞💞 hepinizi tebrik ediyorum maşallah 🥰🥰🥰

Herkese iyi geceler. 🌹🌹🌹♥️♥️♥️

:temizlik::temizlik::temizlik:
Ohhh temizlik yapılmış eksiler patır patır geldi temiz sayfalara :)
Ben güçlüyüm. Ne stres nedeniylee başka bahane ile yemeyeceğim de kendi kendine. Bi Tokat at kendine. :KK67:Mecazi olarak.
İnan beyin alışkanlıklarına devam etmek için zorluyor. Lütfen vazgeçme. 🥰😘♥️
Oo obez beyin hic susmuyor mesela bana dun neler söyledi neler herkes tatli yerken bamya mi yenir , 4 kasik yoğurt ne ya bunlari cevredikilerde soyledi ama sabah tartida gördüğüm eksi herkesin söylediğinden cok iyiydi . Canim sen baalangictan beri spor olarak eva mi yaptın simdi leslie boosted yapıyorum egee takilirsam eva ya gecerim diye dusunuyorum sence ?
Sen de git ojeni sür o zaman.@cedarice gibi. Dünyaya meydan oku. 😂😂😂
Oje suresim geldi acaba bozulmamis ojem var mi oğlumda getirir anne oje sür diye cocuk bakımsızlıgin farkında :)
robot ile olabilir illa smoothie olmasina gerek yok arkadasim mercimek corbasi icin kullanidigimiz makinadan

kahvaltin cok az geliyo gozume 🤨

erken kapatilmis sabah 2 yumurta yenmiss vay anam vay 👀

sifa olsun 🌟
Canim sabah bir curcuna kucugu doyur buyuge hadi ye oğlum demekten mesela uzun kahvaltıları cok severim bugun yine kucugun uykusu geldi yarim yamalak oldu
Günaydın kızlar aslında 72,8 e çok gidip geldi sonuç bu 😀 neyse eksi 500 gram daha iyi olur sanmıştım 🤷🏻‍♀️ erken tartılmak zorunda olmasam keşke az bir durup denerdim 🙆🏻‍♀️ Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @birazhuzurdu2008
gelecegi göstermiş tartin ptesi gelir 72.8 :)

Geçen cuma: 61.5
Bugün 60.9
Fark: -600 gr
Yüzde: 0.97

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Tebrikler canim
Günaydın kizcelerrrr mutluluktan çok şaşkınlık yaşıyorum haala regl beklerken buda neeee :KK49: detoksun gücü adınaaaaaa:KK49::KK49::KK49:

Geçen hafta 60.6
Bu hafta 59.6
Fark eksi 1
Eki Görüntüle 2820899
Ooo supersin canim gitmis 6lar gelmis 5ler darisi bize ve sana da ugramasin bir daha 6lar 🌈🌈🌈🌈
Geçen cuma :82,6
Pazartesi :83,0
Bugün 81,6
Fark: 1000
Yüzde:%1,210Eki Görüntüle 2820901
💐💐💐🎆🎆🎆🎆🎆Lay lay lay layyyyyyyy layyyyyyy super migi isteyince oluyormuş demi ama
Alemsin valla 😅 bence bu hafta migiyi iyi gazladık, ondan bu sonuc geldi. Migiyi sıkı takibe almak gerekmiş meğer kilo vermesi icin😊
Bazen herkesin bir bezme ,bikma noktasi oluyor migiyi kendi haline birakip vazgecseydik migi arti gelirdi ama takim olmanin destegi burda devreye giriyor 💞💞💞💞
North River North River napıyooonn tartildın mı kizzz 🤨👀
Tartıldım ama senin tarti nerde kuzucum 😈
Zipzip- Zipzip- kaptanim...sabah tartıldım ama resim cekmedim..55.6 ciktim..+500
Korumada +1_1 derler ya hep sen haftaya eksi gelirsin 55 olayimda +500 un benim olsun :D
Günaydın be telefonumu evde unuttum arabadan inince farkettim koştum ama eşim görmedi şimdi iş telefonundan aradım getirecek telefonumu o zaman yüklerim fotografı kızlar telefon olmayınca tuhaf oldum :))
Sabah sabah heyecan yaptirdin takıma :D
Günaydın kızlar -600
Geçen hafta 74.600
Bu hafta 74
Bı kurtulamadim su 74 den yapıştı yakama 😔😔 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @I-cell_84

Benim.diyetisyeb çok yazmış hepsini yemiyorum . Ama bundan sonra net ne yediysem yazicam .
Kırmak icin diyetisyeninden liste istesen canim ama eksi candir :)
Günaydın kızlar 🥰
Geçen Cuma 81.1
Bu Cuma 78.8
Fark 2.300 💃
Oooooo super eksi 🌈🌈🌈
Eksin çok güzel canim tebrikler🤩
🙈Sagol canım dune kadar -350 de takilmisti erken kapatmak ise yaradi :) bu hafta detoxta yapmadim yormadom pek ramazan oncesi narin vucudumu:)
Eksin cok güzel tebrik ederim canım 🤩🤩
Sagol kaptanim sayenizde
Eki Görüntüle 2820943
Geçen hafta 56.7
Bu hafta 56.9
Fark+200
Pijamayi cikart pijamayi . Ablama tartil dedom hemen soyunmaya basladi slip kalsin mi diyor birde sen pijamayla tartiliyorsun 😂😂😂
Çok açım dünden beri :KK61:
Tatlom emziriyorsun bebeğin kucuk cokta ac birakma kendini gerci mama veriyorum demistin
Ben açıkçası hiç eksi beklemiyprum hatta artı yada sabit bekliyorum sabah regl oldum😔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Zipzip- Zipzip-
Haftaya daha guzel eksi olur bence
Cuma kilo bildirimi
Geçen cuma 75.8
Bu cum 75.3
Fark -500
Yüzde 0.660Eki Görüntüle 2820966
Ekşi candır yasminim ama daha cok gel bence 🙈
Tatlim ogunlerinde yeterli sebze pro yogurt vs. Olsun
Bildigim kadariyla dereotu incir bulgur süt icin iyi oluyor heralde
Bide dinlenme uyku ve su

İnşallah bi sorun olmaz cnm

Sagol bitanem 💓

Amin cnm sagolasin 💓

İnşallah cnm sagolasin 💓

Tebrikler cnm cok guzel eksi 😍

Cok güzel bi eksiyle 5 lere hosgeldin tatlim 🤩

Tebrikler migicim 😍haftaya artiyla baslamazsan bidahaki hafta daha güzel olacak demekki 😁

Hâlâ 55 lerde olduğuna gore sorun yok tatlim 😁

Tebrikler tatlim 😍
Pozitif düşün olumlu olsun cnm :))

Vavvvv süper eksi cok tebrikler cnm 🤩

Baharrrr masallah cnm yaaa süper gidiyorsun 🤩🤩🤩
Sagol abla sayenizde bana bir gaz ⚡⚡⚡lazimdi cok şükür yakaladim 💃💃
süpersin canım. tebrikler. üzülme ptesi 77 dersin :)

valla katılıyorum bi sütyen 100 gr falan geliyor :halay:

kalkınca bakmadın mı kilona artı mısın yoksa

günaydın canımm hayırlı cumalar:KK200:

Günaydın canımm
💃 Çok sağol canim
Eki Görüntüle 2820965 pazartesi kilom 72.2
Cuma kilom 71.7
Fark -500 Zipzip- Zipzip-
Regle gore super canim
Bilmiyorum canım bir kötü oldum bugün korktum tansiyonum düşer diye genelde hep tansiyonum düşer
Kiz once tarti sonra su beste soylemis bir daha unutma
Kızlar ben niyetliyim 12 gibi tartılacağım kaptanım Zipzip- Zipzip-
Allah kabul etsin canim
Eki Görüntüle 2820983
Geçen hafta 63.6
Bugün 62.8
Fark 800 gr.
Yüzde: 1.25
Zipzip- Zipzip-
birbeste birbeste
Supersin abla 💞💞💞
ben bugün akşama dünden kalan sulu patates yemegi yiyecegim. :110:
yanina salata tamam.;
yarin erken kalkıcam inşallah. cam silecegim.
bol temizlik günüm cts günü :confused::olamaz:
çok işim var çoook.
Ne olursq olsun aliskanlik yap akşam öğünune karbon bırakma canim yarin oglen ye yada bugun öğlen bence aksam her zaman hafif olsun
Bence de fena değil..... menopozlular kilo veremez tezini çürüttüm. :KK76::KK76::KK76:
Hep yalan hep annem benden hizli veriyor spor yapmadan :)
Ben de bildirim yapayım
7 Nisan çarşamba 57.5
Bugün 56.8
Fark -700 gr
Eki Görüntüle 2821001
5li rakamlarda super eksi🎆🎆🎆
Kilo bildirimi

Geçen hafta 97,1
Bugun 97
Fark 100
Yuzde 0.102

Üzgünüm kizlar 😔
Izine cikacaktim ama daha 2 ayım haftaya doluyor.
Haftayada istedegim gibi veremezsem listeden izine cikacam 😔

Eki Görüntüle 2821002
Takilmistir ablanbence haftaya birden düşecek 💐💐💐
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun İnşaAllah
Hemen bildirim yapayım
Eki Görüntüle 2821004
Geçen hafta 74.5
Regl başladı onun etkisi ve anlaşılan çok da iyi beslenememişim ödem yapan şeyler yedim. Başlangıç için (regl de olsa) kötü bir eksi bence. Haftaya daha iyi olacak 💪
haftaya daha iyi olur sende yanlisini biliyorsun ❤️
Kızlar öncelikle şunu söyleyim dünki listeye uydum ama 2 hurma yedim dün ve bugün bir bardak su içip yine hurma yememe rağmen o listeyle bir günde 600 grm vermişim isteyen olursa i atarım listeyi 🤭🤗
🎆🎆🎆🎆 -1 olurdu bence su icip hurma olmasaydi
🧿🧿🧿👏👏👏

🧿🧿🧿🥰🥰🥰 İyi gidiyorsun 100 gram fazla vermişsin bu hafta.

Canım Tebrikler. Yardımlarin için teşekkürler. 👏👏👏🧿🧿🧿♥️♥️♥️

Ne güzel kilolar. Verirsin sen.♥️

🧿🧿🧿👏👏👏 Niye yapissin. Yarın görürsün 73 u.

Muhteşem. 🧿🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏👏👏

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏👏👏 Haftaya 76 inşallah. Boşver 77 yi.

🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏 Süperrrrrr

🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏👏 Mükemmel.

Allah kabul etsin. Pizza iftara mı canım?

🧿🧿🧿🧿🧿🧿👏👏👏👏👏👏👏 Ne güzelllll devamı gelir inşallah. ♥️♥️♥️♥️

Maşallah canım aynen devam. 👏👏👏♥️♥️♥️

Artı değil çok şükür. Haftaya çok guzel bir eksi gelecek. İzin falan yok.♥️♥️♥️
Sagol canım 💞77yi es geçiyorum 76 ya cuf cuf 💃
Yinede eksi gelmis koronali cocuklu bir evde 💐
Geçen cuma 64.60
Bu cuma 63.55
Fark - 1.05
❤️
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Penguen Penguen
🎆🎆🎆🎆💃💃💃💞💞💞💞
Eksin güzel canim ama foton nerde
Ben görüyorum fotosunu :/
Olacak. Oruç tutacak mısın bilmiyorum. Bugün Dr um oruç menüsü verecek. Ramazanda neler yapmalıyız söyleyecek. Burda bilgi veririm. 💪💪💪
Cok sagol canim herşeyi paylasiyorsun 💞💞💞

Ayrıntılı olarak yazacağım canım. Dersime az kaldı. Birazdan çıkacağım...tartım için düşüncelerini merak ediyordum.❤️❤️❤️
aha şuraya oturur aha şu kadar saat seni beklerim bennnnn :21::21::21:
Abla benide köşeye sıkıştıriver bak zaten birazda zayıfladım sigarim bence sigmasamda zorlarim 🤣🤣 olmadı kızlar arkadan ittiriverir
köşelere mi atacakmışım seni pehhhhh.... hafta sonu kendime güvenmiyorum ben canım evdekiler bunalıyo ben yemeyince eşim sorun yapıyo bazen uzun zamandır diyette olunca.. bide çocuklarımda büyük benim onlarda koca insan üstüme geliyolar anlayacağın:D
o zaman sana tavsiye verem mi kendi yöntemim bu benim sana uyar uymaz... bazısına saçma gelir kimi haklı bulur ama bana iyi geliyo.. hergün yapmıyorum bende ama arada beni dizginliyo çok..
menümü buraya erkenden yazıp üzerinede yemin ediyorum yiyemiyorum canımda gitse elimde gitse... karar senin :KK200:
İzine ayrıldığım kılo 67,2
Suan ki kilom 72.5🙈
çok almışsın ama alınıyo hiiçç çok gelmesin bende alıyorum hemen.. morel bozmak yok 2 si zaten hızlı gidecek

Günaydin canim Allah kolaylik versin bisey çıkmasin insallah:anne:
Çok şükür iyi herşeyi farklı krem verdi ateşi yok rota aşısı vardı yapmadı 1 hafta sonra yapacakmis hastalık geçirdi diye erteledi. Kilo alımı güzelmiş iyi güzel şimdi uyuyor🥰

Ma
Çok şükür iyi herşeyi farklı krem verdi ateşi yok rota aşısı vardı yapmadı 1 hafta sonra yapacakmis hastalık geçirdi diye erteledi. Kilo alımı güzelmiş iyi güzel şimdi uyuyor🥰
Maşallah kuzuma🤩

köşelere mi atacakmışım seni pehhhhh.... hafta sonu kendime güvenmiyorum ben canım evdekiler bunalıyo ben yemeyince eşim sorun yapıyo bazen uzun zamandır diyette olunca.. bide çocuklarımda büyük benim onlarda koca insan üstüme geliyolar anlayacağın:KK70:
o zaman sana tavsiye verem mi kendi yöntemim bu benim sana uyar uymaz... bazısına saçma gelir kimi haklı bulur ama bana iyi geliyo.. hergün yapmıyorum bende ama arada beni dizginliyo çok..
menümü buraya erkenden yazıp üzerinede yemin ediyorum yiyemiyorum canımda gitse elimde gitse... karar senin :KK200:

çok almışsın ama alınıyo hiiçç çok gelmesin bende alıyorum hemen.. morel bozmak yok 2 si zaten hızlı gidecek
Bende aldım ama ödem olduğu için ne kadar olduğunu tam olarak bilmiyorum🤦 ama benim yediğiminde maşallahı vardı 😂😂😂😂

köşelere mi atacakmışım seni pehhhhh.... hafta sonu kendime güvenmiyorum ben canım evdekiler bunalıyo ben yemeyince eşim sorun yapıyo bazen uzun zamandır diyette olunca.. bide çocuklarımda büyük benim onlarda koca insan üstüme geliyolar anlayacağın:KK70:

Alırken daha hızlı geliyor ya gıderkende bu kadar hızlı gitse keske hedefim bayramda 65 gormek bakalim

Tamm ablacım erkenden menü paylaşıp yemin edeyim onun dışına cikamam çarpılma korkusu ile sen zayıfladın baya ne güzel . Neyse bak sende fazla kaçırma zaten biliyosun bunu.

Oo obez beyin hic susmuyor mesela bana dun neler söyledi neler herkes tatli yerken bamya mi yenir , 4 kasik yoğurt ne ya bunlari cevredikilerde soyledi ama sabah tartida gördüğüm eksi herkesin söylediğinden cok iyiydi . Canim sen baalangictan beri spor olarak eva mi yaptın simdi leslie boosted yapıyorum egee takilirsam eva ya gecerim diye dusunuyorum sence ?

Oje suresim geldi acaba bozulmamis ojem var mi oğlumda getirir anne oje sür diye cocuk bakımsızlıgin farkında :)

Canim sabah bir curcuna kucugu doyur buyuge hadi ye oğlum demekten mesela uzun kahvaltıları cok severim bugun yine kucugun uykusu geldi yarim yamalak oldu

Tebrikler canim

Ooo supersin canim gitmis 6lar gelmis 5ler darisi bize ve sana da ugramasin bir daha 6lar 🌈🌈🌈🌈

💐💐💐🎆🎆🎆🎆🎆Lay lay lay layyyyyyyy layyyyyyy super migi isteyince oluyormuş demi ama

Bazen herkesin bir bezme ,bikma noktasi oluyor migiyi kendi haline birakip vazgecseydik migi arti gelirdi ama takim olmanin destegi burda devreye giriyor 💞💞💞💞

Korumada +1_1 derler ya hep sen haftaya eksi gelirsin 55 olayimda +500 un benim olsun :KK70:

Sabah sabah heyecan yaptirdin takıma :KK70:

Oooooo super eksi 🌈🌈🌈

🙈Sagol canım dune kadar -350 de takilmisti erken kapatmak ise yaradi :) bu hafta detoxta yapmadim yormadom pek ramazan oncesi narin vucudumu:)

Sagol kaptanim sayenizde

Pijamayi cikart pijamayi . Ablama tartil dedom hemen soyunmaya basladi slip kalsin mi diyor birde sen pijamayla tartiliyorsun 😂😂😂

Tatlom emziriyorsun bebeğin kucuk cokta ac birakma kendini gerci mama veriyorum demistin

💃 Çok sağol canim

Regle gore super canim

Allah kabul etsin canim

Supersin abla 💞💞💞

Ne olursq olsun aliskanlik yap akşam öğünune karbon bırakma canim yarin oglen ye yada bugun öğlen bence aksam her zaman hafif olsun

🎆🎆🎆🎆💃💃💃💞💞💞💞

Kız zaten - 1 kilo verdim oda wc yok 1 bardak su içip hurma yedim sabah
liste yaramış doğruymuş 😂

Tebrikler canim

Korumada +1_1 derler ya hep sen haftaya eksi gelirsin 55 olayimda +500 un benim olsun :KK70:

Sabah sabah heyecan yaptirdin takıma :KK70:

Oooooo super eksi 🌈🌈🌈

Sagol kaptanim sayenizde

💃 Çok sağol canim

Regle gore super canim

Allah kabul etsin canim

Supersin abla 💞💞💞

🎆🎆🎆🎆💃💃💃💞💞💞💞

Ramazanda nasıl olacak bilmiyorum.

Back
X