• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sahur
1 haşlanmış yumurta
K.k Beyaz peynir
Domates salatalık
1 dilim t.b ekmeği
1 adet hurma

İftar
1 kase yağsız şehriye çorbası
5 y.k ıspanak yemeği susuz
2 y.k yoğurt
1 tabak salata yağsız tuzsuz
İki parmak kadar pide tadına bakmak icin yedim ilk gün diye 🤭
Bol su

Ara öğün
Yeşil çay
Siyah kuru üzüm 15 tane
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Sahur 01:00
Sahanda 1 yumurta
1 dilim tam tahıllı ekmek
3 elma dilim fırın patates biber
7 zeytin
Domates salatalık

İftar 19:15
4 yk sac tava
Salata
1 kepçe hoşaf
1 dilim tam tahıllı ekmek

2 lt su içeceğim

Hayırlı ramazanlar hanımlar
Sahur 3:30
3 kaşık melemen
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
5 zeytin
1 dl ekmek
Bir parça beyaz peynir
1 lt su

İftar
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık kavurma
Haşlanmış sebze havuç patates 3 kaşık kadar
3 hurma
1 avuç kadar pide
Mevsim salata 1 kase

Kahve ve yanında bitter çikolata 2 kare
Su 1 lt oldu sahura kadar içmeye devam

Sabah
1 tavada yumurta,, 2 dilim hindi füme,,, 1 dilim beyaZ peynir
Ara Türk kahvesi

Öğle lahana çorbası

Ara öğün lahana çorbası

Akşam lahana çorbası,,, 150 grm tavuk göğüs,, salata,, 1 bardak ayran

Birqzdan yeşilçay içerim
Su şimdilik 2.5 litre
Afiyet olsun kizlar Allah kabul etsin inşallah 💕🤲

Bende tavuk var yine yağsız pişiricem,yanına salata ama çorbam yok. eşimden rica etmeyi düşünüyorum o da sanırım şehriye yapabilir anca :KK53: çorba içip biraz beklemeyi planlıyorum. ben ramazanda çok kontrolsüz yiyorum iftarda maalesf :KK43: az yemek için çok çabalayacağım..
Eşin yemek yapabiliyomu

Iyi akşamlar menümü yazayım:)
Sahur
2 tane tost 2 tane haşlanmış yumurta
Çay domates salatalık
Iftar
1 kepçe mercimek çorba
1adet karnıyarık 3 kaşık pilav
1 bardak ev yapımı meyve suyu
Bol salata
1 adetcik fıstık sarma 🙊
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

ya alt üst oturunca olmuyo. güzelce konuşuyorum demeye gelmiyor. ne bilim bizim bakmamizi beğenmiyorsaniz işi birakirsin demez mi ben şok... ( hiç bişey demedim ayakta sallamayin dedim sadece ne diyecektim )
eşime dedim ben o halde işi birakayim dedim saçmalama diyor. kreşe vereyim dedim onada razi degil çok üzgünüm bugün. hiç beklemezdim öle sözden.
neyseki gitmiyoruz bu akşam iftara...
O zaman eşine işi bırakacağını soyle ama bırakma blöf yap 🤭 tamam babaanne bakar da görümce girmeseydi araya 🙄

Elhan Elhan dünürüm birde burdan kutlayım canım doğum günün kutlu olsun tekrardan her bir sonraki doğum günün bir öncekinden daha mutlu huzurlu geçsin.. hep iyi ol.. kalbin bunu hakediyo canım :KK200::KK200::KK200:

@Tostombalakanne evlikil yıldönümünüzü kutlarım canım el ele yaşlanın eşinle inşallah :KK200:
Dünürüm bu yaşımın en güzel hediyesi oldun. İyi ki yolumuz kesişti. Dostluğumuz kardeşliğimiz ebedî olsun. Güzel yürekli insanlara rast gelmek büyük lütuf . Allah'ıma şükürler olsun. Sevdiğim insanların arasındayım çok mutluyum. :KK76::KK76::KK76::KK76:
İyi ki doğmuşum. :KK73::KK73::KK73:

Elhan Elhan ablacıpımmm musmutlu senelerin olsunnnnnn benden sana izin pastan yiyebilşrsinnnnnn👍👍👍👍:KK200::KK200::KK200::KK50:

@Tostombalakanne canım nice mutlu sağlıklı huzurlu senelerin iz olsun🤲:KK50::KK200::nazar:
Allah razı olsun canım ya :KK60: :KK73:
Pasta izni için çok teşekkür ederim. Sen de olmasan ağzımız tatlanmayacak:KK76: Hep beraber sağlıklı günlerimiz olsun.

Back
X