- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
Aynen yaa 22 :00 gibi meyve vermisler normal günde yag yapiyoda ramazanda niye yag yapmasın gec yenen meyve sahurda yemek en iyisi sankiBütün diyetisyenler iftardan 2saat sonra meyve veriyo
Y cok geçmiş olsun canim böyle zamanlarda gerçekten azda olsa sadaka vermek şart inşallah artmaz ağrıların. Buz filan koysaydin agriuan yereGece bir kaza atlattım ki sormayın kızlarsahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum
ömrümde böyle bişi yaşamadım
Yaaa sözlere bakkk cansın senn ❤❤❤Dünürüm bu yaşımın en güzel hediyesi oldun. İyi ki yolumuz kesişti. Dostluğumuz kardeşliğimiz ebedî olsun. Güzel yürekli insanlara rast gelmek büyük lütuf . Allah'ıma şükürler olsun. Sevdiğim insanların arasındayım çok mutluyum.
İyi ki doğmuşum.![]()
Migim yarin aksamdan itibaren 2 hafta evdesin sadece buna yogunlas boşver canim yarin gidecen ise öbur gün evdesin allahın izniyleKaynanamdan daha beter çıktı dedikleri ben çok şaşırdım hiç beklemiyordum cevap yazmadım Allah’a havale ettim kapattım konuyu
Bana karşı 7 senede çok dolmuş bunu bugün mübarek ayında gösterdi şükrettim. Bi bildiğim varmış dedim Allah’a dua ettim
sahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.