• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben günde 3 yada 4 hurma yiyorum yinede tartıya yansıyor canım sen bir tabak yemişin 🤭😂 her hurma 83 kalori artık gerisini sen hesapla birde ceviz sandığımız kadar masum değil 2 3 tane yeterli günde
Kendimi tutamadım canım tatlı istiyordu hem çay içtim hem yedim Bayadır tatlı yemedim biraz kötü oldu ama cumaya eksiye dönerim inşallah

Dünkü menüm
İftar 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pirinç pilavı küçük 1 kase cacık
Çayın yanına 1 tabak hurma 1 tabak ceviz en az 10 tane hurma vardı 10 a yakında ceviz
Bugün
İftar kahvaltı hazırladım. 1 dilim börek domates 3 dilim peynir 5 tane zeytin yedim. Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
İşe gitmediğim için yürüyüş yapamıyorum evin içinde dolandığımşa kalıyorum

Selam kızlar çok üzgünüm çünkü ilk kez böyle artı gekdi ptesi tartım.

+600 gr var. Cuma 60.3 idim bugün 60.9

Suyu az iciyorum galiba. Neden oldu anlamadim. Çok üzgünüm gerçekten. Hiç böyle bise yaşamamıştım. Cumaya kadar umarım bu 600 ü verip bi de üstüne -500 gr vermem lazım en az.

Selam kızlar çok üzgünüm çünkü ilk kez böyle artı gekdi ptesi tartım.

+600 gr var. Cuma 60.3 idim bugün 60.9

Suyu az iciyorum galiba. Neden oldu anlamadim. Çok üzgünüm gerçekten. Hiç böyle bise yaşamamıştım. Cumaya kadar umarım bu 600 ü verip bi de üstüne -500 gr vermem lazım en az.
Verirsin canım. Oluyor bazen. 🥰🌹

Sabah 10.30
4 5 adet yeşil zeytin
1 yumurta
1 yemek kaşık lor
Bir çeri
1 salatalık
1 tatlı kaşığı bal

Ara yoğurt kürü
1 nescafe 1 kare çikolata

Akşam 18.00
46 gr dondurma eşim illa ye dedi bilmiyorum yoldan çıkardı,

1 kase çorba 1 tb ekmek

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım nescafe paketiyse onlar sagliksiz
Dünkü menüm
İftar 1 kase mercimek çorbası 4 kaşık kuru fasulye 2 kaşık pirinç pilavı küçük 1 kase cacık
Çayın yanına 1 tabak hurma 1 tabak ceviz en az 10 tane hurma vardı 10 a yakında ceviz
Bugün
İftar kahvaltı hazırladım. 1 dilim börek domates 3 dilim peynir 5 tane zeytin yedim. Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Canım hurma ve ceviz kaptanımın dediği gibi çok. Afiyet olsun

Dünkü menüm
Bugün
Sen biliyorsun hatani. Telafi etmeye çalış canım. ♥️🌹

Back
X