• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar akilli bileklik aldim bende sonunda 10 bine tamamlamaya calisiyorum spor yapmadigimda gunluk ortalama 4500-5500 arasi oluyor ama ayaklarim pert oluyor gene de,taban düzleşmem var. Burada 15 binlere cikanlari ayakta alkişlıyorum :KK9:
Hayırlı olsun canım
ben sipariş ettim 2 hafta boyunca gelmedi en sonda iptal ettim xioami sipariş vercm biraz indirim bekliyorum

Kizlar akilli bileklik aldim bende sonunda 10 bine tamamlamaya calisiyorum spor yapmadigimda gunluk ortalama 4500-5500 arasi oluyor ama ayaklarim pert oluyor gene de,taban düzleşmem var. Burada 15 binlere cikanlari ayakta alkişlıyorum :KK9:
Benimde öyle oluyor canım bütün gün evi turluyorum Zorlarsam 1 saatte 6000 görüyorum Belki daha fazla

bugün ispanak yapacaktım kaçkalori perşembe denince bende perşembeye biraktiım ispanagi .
şimdi ne pişirecegim diye düşünüyorum
daha dün tavuk yedik.
mantar var onda da tavuk var onu yarin yapacagim sanirim.
bugün ne pişirsemm.. :KK34:
Kocam kıymalı yumurta yer bende haslma sebze 😂

Selâm....ayyy anca geldim...sabahtan oglanin canli.dersi odevleri benim canli dersim kizin.bitmek.bilmez ortalık dağıtmaları yo-rul-dum....okul acilsin okula gitmek istiyorum...evde hic dinlenemiyorum...simdi.parka geldik anca tel alip geçmişi okuyabildim...

Bu arada dun.1100 ip.atlama yaptim ipsiz

Sağol abla...🥰🥰🥰
Eşim biontech oldu bir arkadaşım hamile doktoru sinovac ol demiş o benim kafamı karıştırmıştı ama Buraya yazdıktan sonra bir video izledim soru cevap şeklinde ikna oldum
Ben de hemen randevumu aldım
Biontech olacağım yarın akşam 20.50 de 🙂🙂🙂

Sen de öğretmensin sana neden gelmedi ki hala???
İkna olduysan tamamdır canım...:super:
Eşime geldi bana gelmedi ...Bekliciz sıramızı :KK51:

Kızlar aksama eşim kizartma cani çekmiş istedi :( işten arta kalan zamanla hem eşime ayri yemek hem kendime yapamam gibi o yuzden yulaf lapasi yapsam kendime diyorum normalde sabahlari yiyorum doyurucu oluyo ilk defa aksam yemeğinde deneyecegim😂

Back
X