• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esin mutfaktan tek parça cıktı mı🤣

Afiyet olsun canım

Ya evet yemekhanede üst düzeylere yemek çıkıyor. Bize yasak😭🤪 arada patron yokken onun hakkını alıyorum haber verip. Bi ara parasını alirim moduna girdi trip attım sonra bi daha öyle bise demedi🤣 kayserili benim patron ve sözüm meclisten dışarı gerçekten cimri😅

Sebebi neydi ki🤪
Yemekhanede size yemek çıkmıyor mu? Sen nasıl yiyorsun öğlen? Yenekhabede yiyorsun diye biliyordum

Özelde çalışırken çooook ünlü bir sarkıcının kardeşi ile çalışıyordum, ve öğle yemeğine gittik, fiks menü idi ortaya yoğurt aldık, hesabı öderken o patron 2tllik yoğurdu 3e bölmeye çalışıyordu, bana cimrilik deme😂😂

Yemekhanede size yemek çıkmıyor mu? Sen nasıl yiyorsun öğlen? Yenekhabede yiyorsun diye biliyordum

Özelde çalışırken çooook ünlü bir sarkıcının kardeşi ile çalışıyordum, ve öğle yemeğine gittik, fiks menü idi ortaya yoğurt aldık, hesabı öderken o patron 2tlyi 3e bölmeye çalışıyordu, bana cimrilik deme😂😂
Yok canım keşke bize de yemek çıksa. Evden getiriyorum genelde.

Seninkide aşırı cimriymis cidden. Biz olsak aman dur ben öderim deriz. Bu arada 4 yıl kadar önce bende bi oyuncuyla çalıştım aile şirketiydi sekreterlil yaptım yine. O da aşırı degisik bi insandı. 🤣

Cok gecerli bi sebep. Ben bunu doğumdan sonra saç dökülmesinin verdiği buhrana yapmıştım. Hâlâ o halimden pismanim🤪
Benım saçlarım çok kıvırcık nasıldesem Merinos koyunu 🤣🤣🙈 taramam hayli işkence o yüzden hep kesiıyorum hep bide tesettürlüyüm 😇
Evet doğumdan sonra çok fazla döküldü benimde 🙄

Esin mutfaktan tek parça cıktı mı🤣

Afiyet olsun canım

Ya evet yemekhanede üst düzeylere yemek çıkıyor. Bize yasak😭🤪 arada patron yokken onun hakkını alıyorum haber verip. Bi ara parasını alirim moduna girdi trip attım sonra bi daha öyle bise demedi🤣 kayserili benim patron ve sözüm meclisten dışarı gerçekten cimri😅

Sebebi neydi ki🤪
Çıktı 👻👻👻 arada girip yapar bende yerim 🙈

Back
X