- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canim dondurmaMenü
Sahur
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalik
İftar
1 kepçe corba
3yk Meksika fasulyesi
4 cicek brokoli salatasi
1yk sade dondurma
Zipzip-
Kmsl Hnd E Elif_Eylul
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canim dondurmaMenü
Sahur
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalik
İftar
1 kepçe corba
3yk Meksika fasulyesi
4 cicek brokoli salatasi
1yk sade dondurma
Zipzip-
Kmsl Hnd E Elif_Eylul
20gcikAfiyet olsun canim dondurma![]()
Afiyet olsun canim miktari azmis yoksa ceza geliyorduMenü
Sahur
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalik
İftar
1 kepçe corba
3yk Meksika fasulyesi
4 cicek brokoli salatasi
1yk sade dondurma
Zipzip-
Kmsl Hnd E Elif_Eylul
Ceza yok muydu :) neyse ben sporu yapıyım 1000 adimi ceza olsun :)Afiyet olsun canim miktari azmis yoksa ceza geliyordu![]()
Kalorisi ne kadarmis acabaCeza yok muydu :) neyse ben sporu yapıyım 1000 adimi ceza olsun :)
1000 iyiydi ya :) 60g bir porsiyon 136ymis benimki 45.5 calKalorisi ne kadarmis acaba
Cok istedin hadi ceza olsun 2000 adim![]()
Harikasın tatlım.Sahur
1 h.yumurta
Az yeşillik
1 salatalık
1 bardak çiğ süt (kabızlık için ama hiç faydası olmadı)
5 erik 5 çilek
İftar
1 hurma
1 kase sütlü çorba
Yarım tabak taze bakla yemeği yoğurtlu
1 bardak ramazan şerbeti (az şekerli) kendim yaptım
Yatmadan 1 bardak sade kefir
Su: 3 lt
Spor:
40 dk Cardio = 280
60 dk Lesli 30 dk si
cezam= 270
100 dk Ev temizliği = 50
2 dk plank = 120
Toplam = 720
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Tamam o zaman 1000 de anlasalim1000 iyiydi ya :) 60g bir porsiyon 136ymis benimki 45.5 cal
Sağol canimÇok tatlı maşşallah![]()
Sağol canımÇok tatlı. Adresini de buldum. Gelirim çaya.Ufaklığı da severim.
![]()
Valla biz bugün adımı attık hala tsort var üstünde yarın şorta gecicez artık kıyamet koparayyy ne guzel yaa bende malatyaya gidince giderim daglaraaa yukseklere huzur verir sakinlikkarı gorunce sok oldummm hey masallahhh bu ne zamanin fotografi canım
yıldız yükselmiş 3 olmuş
havalar baya ısınmış desenebizim kizda ne zaman kisa kol giyecez
diyo
Bugün kapıda önüne doğru diz çöktüm güya anlaticam yıktı beni yereHahahahhaha maşallahhh kuzuma
Kız benim kızda 2.5 yaşında ona da tişört giydirene kadar canım çıktı ağlaya ağlaya alıştı ama şortu istemiyor kilotla geziyor ama yine de şort giymem diyor![]()
İnanki tam deli tamam öyle yapayim bı kaç gün sonra şorta geçelim yanakları al al oluyoda yine hırkayı bile çıkarmak istemiyo inatAllah kolaylık versin 3.5 yasa kadar caki modundaydi Kuzey gece gündüz
Bende gecen yaz derz kalemi ile basladim esim bitirdi :)
Muhtesem
Ben iki senedir ata ata bitiremedim bu senede satıyorum elime ne gecerse en son kızın vakumlu ioio mama tabagi vardi cikarip atti hicte kullanmadim sattım gitti
Bu isi benimde yapmam lazim ikisine birden
Gecmis olsun canim
Maleseg o yaşlarda öyle ozellikle yaza geçerken tshirte alissin 2-3 gun sonra sort dene kabullenme suresi tani canim ne cektim ben 3.5 a kadar boyle deli bunlar deli:)
afiyet olsun canim erik sansür mu yedi
Önerileri kabul etmedin :)
Süper menü canım afiyet olsun dondurma azıcıkmış bişey olmazMenü
Sahur
1.5 dlm ekmek
1 kk peynir
6 zeytin
Domates salatalik
İftar
1 kepçe corba
3yk Meksika fasulyesi
4 cicek brokoli salatasi
1yk sade dondurma
Zipzip-
Kmsl Hnd E Elif_Eylul
Ahhaaahh yaaa ne fenalar maşallahhhhBugün kapıda önüne doğru diz çöktüm güya anlaticam yıktı beni yere![]()
Afiyet olsun canim bugun ne kadar su ictin kiHemen menumude yazayım bugün bende bayağı bı zorlandım üç gündür düzgün su içmeyi ve vücut sinyal vermeye başladı artık böbreklerim agriyo
Sahur yok
İftar 20.07
1 kepçe tarhana çorbası
4 kasık mantar sote
Bolca salata
2 hurma
Ara 1 bardak Nescafe
9000 adım 270 puan
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canım hem sahur yapmamissin hemde su icmiyosun olmazki nescafe cay gibi seyler iccegine su icHemen menumude yazayım bugün bende bayağı bı zorlandım üç gündür düzgün su içmeyi ve vücut sinyal vermeye başladı artık böbreklerim agriyo
Sahur yok
İftar 20.07
1 kepçe tarhana çorbası
4 kasık mantar sote
Bolca salata
2 hurma
Ara 1 bardak Nescafe
9000 adım 270 puan
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Hiç icemedim kaptanım canım istemiyo midem yemek yiyince sisiyo su içemiyorum ama içerim yatana kadarAfiyet olsun canim bugun ne kadar su ictin ki
Tamam canım aldık elime içiyorum yatana kadar içeyimAfiyet olsun canım hem sahur yapmamissin hemde su icmiyosun olmazki nescafe cay gibi seyler iccegine su ic