• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yaaa çok iyi çok sevindim 🤩🤩🤩
Ben eva yapmayı düşünüyorum. Ama leslie ve evanın puanı neden aynı kaptanım. Normalde eva daha yüksek puan

@Gulss Canim hosgeldin herbalife kullanmaya baslamissin sanirim eskiden bende saticisiydim 1sene egitim gördüm, seminerlere gittim ama surekli kullanman gerektigini bilmen gerekiyor belkide anlatmislardir sana oyuzden ona bagli yaşama derim diyetle guzel sonuclar alirsin motiveni yuksek tutman önemli burda kaçkilosun bilmiyorum ama shake gunde 2kere ictiginde sana 10gun bile gitmiyo oyuzden parani harcama derim nacizane tavsiyem
Herbalife in içeriğinde ne var canm hep merak etmişimdir

Sanada bitanem 😍😍😍

ben dün tartildim 😁
Ramazan başı 96. 7 le izine ayrilmistim
Arada +3 leri gördüm. Mercimek koftesi, kisiri falan abartmistim :)

Kapanışı 95.5 la yaptim. Pazartesiye ne olur bilemiyorum 😅
Gerçi fazla kacamak yapmayi düşünmüyorum
Belki 2 pogaca, 2 dil. tatli yerim :)

Benide kilo listesinde freelere eklersen sevinirim 🤗
Artik düzenli kilo bildirmeyi istiyorum
Hosgeldin abla 😍

❤️ Cümleten Hayırlı Bayramlar ❤️
🌷 Bayramımız mübarek olsun 🌷

Gunaydin kizlar :KK36: :KK36:

Hayırlı, mutlu ,saglikli bayramlar diliyorum.herkese ❤❤❤

Bayraminiz mübarek olsun, insallah hayirlara vesile olsun canlar 🌹🌹🌹

Herkeslere hayırlı bayramlarrrr

Günaydın, mutlu, sağlıklı nice güzel bayramlarımız olsun. İyi bayramlar. 🍬🍬🍬🍭🍭🍭🍬🍬🍬🍭🍭🍭🍬🍬🍬🍭🍭🍭🍬🍬🍬🍭🍭

Günaydın.....mutlu huzurlu bayramlar....kestane geri döndü.....ramazan bitti artik araniza geri.döndüm elhamdülillah....

Gecen hafta 1.200 grm alarak kendi rekorumu kırmıştım...bu hafta onu vermeye ugrastim...

Nasılsinız gorusmeyeli...umarim herkes iyidir...guzel kilolar vermistir

Mübarek Ramazan bayramımıza kavuşmak nasip oldu çok şükür 🤲🏻 bu bayramımız da bir tarafımız buruk sevdiklerimizle bir arada olamayacağız 😔 yine de şükürler olsun halimiz vaktimiz sağlığımız yerinde Rabbim diğer bayramları layığıyla geçirmeyi hepimize nasip etsin😊 Ramazan bayramımız mübarek olsun 🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷

Arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar ♥️

Bayraminiz kutlu olsun 6. Takim :KK36:

Günaydın kızlar 💜 hayırlı bayramlar... ❤️❤️❤️

Günaydınlarrr :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Hayırlı Bayramlarrr :KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Bayramınız mübarek olsun cnm arkadaşlarım❤️❤️

Gunaydin iyi bayramlar 💞💞💞 iftardan sonra regl oldum bayram tebrigi gibi :KK43:

Canım kk ailem iyi bayramlarrr daha nice güzel bayramlarımız olsun:KK68::KK200:

Teyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdi 😅Eki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298

Herkesin bayramını kutluyorum. Gerçek anlamda kutlayabildigimiz nice bayramlar görürüz insallah😍

İyi bayramlar kızlar💞💞💞

Ben de ekleyeyim şekerlerimi🍬🍬

Sağlıklı huzurlu mutlu bayramlar kızçeler🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Günaydın kızlar. Hayırlı bayramlar

İnşallah sağlıklı hayırlı bayramlar herkese

Herkese iyi bayramlar 😎

Bayramınız mübarek olsun kızlar ❤️🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬

Hayırlı bayramlar kizlarr :KK36:

Okadar yemeye eksiyle gelmissin canim tebrikler 💕
Teşekkür ederim bende şaşkınım zati bu duruma. Ama hafta boyunca midem hep bozuktu afadersiniz ishaldimde. Belki bi etkisi vardır. Ama pzrtesi + görmem mümkündür ama cumaya hedefimi tutturum kesin ve net💪
Teyzelere bayram resmi atalım dedim küçük muzurum delirdi 😅Eki Görüntüle 2848297 Eki Görüntüle 2848298
Maşallah çok şekerlerr
Ben de ekleyeyim şekerlerimi🍬🍬
Maşallah allah nazarlardan saklasın.
Nazar suresi okuyayımda nazar değmesin sonra benden bilirsiniz 🤣 kız çocuğuna bi hasretliğim vardır 🥺 bnde iki oğlan var. Daha da çocuk yapmayı düşünmüyom. Yani küçüklüklükten gelen bişi bnm hasretliğim nedense

Back
X