• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gülmene sevindim, cuk oturuyordu kendimi tutamadım paylaştım.
Genel olarak anlatayım takımı;

İlk önce ilk sayfadaki kuralları oku, saba uygunsa ordaki formu doldur, yani cevapla tanışalım.
Burda her gün yediklerimizi, içtiğimiz su miktarını ve sporlarımızı paylaşıp yorumluyoruz, kaçamaklara spor cezası veriyoruz.
Kaptanımız Zipzip- Zipzip- , yardımcı pilotumuz E Elif_Eylul günlük menü paylaşımlarına ikisini etiketlersin, yaptığın her sporun puanı var ilk sayfada punaları hesaplayıp @Cordeliaa yı etiketlersin, zamab zaman adım, leslie, spor yarışmalarımız oluyor grup içi. Bir de diğer takımlarla kilo vermede yarıştığımız esas listemiz var. 2 haftalıj deneme süresinden sonra listeye girip sen de yarışabilirsin, her cuma fotoğraflı nickli ve tarihli bildirim yapıyoruz, listeye girincw 2 ay izne ayrılamazsın, ayrılırsan 6aydan önce geri giremezsin.
Dikkat edersen ve burdan kopmazsan en kısa sürede hedefine de ulaşırsın

Çok tşk ederim kızlar hepinize birlikte başaracağız inşallah inanoyorum şu an siteyi çözmeye çalışıyorum mesajları alıntılamayı bile unutmuşum🤭 menü paylaşımı akşamları mı yapıyoruz
Hoşgeldin, tekrar yazmaya üşendim, üsttekini başka bir arkadaşa yazmıştım.

Menüler genelde akşam yemeğinden sonra paylaşılıyor, yada işi olan ertesi sabah, kendi adıma arada kaynamaması için akşamı tercihbederim.

Nasıl oldu canım bebeğin ben anca girebildim????

Benim oğlumun ishali bitti zaten 2 kere yapmıştı bir kere daha yaptı bitti..
Ama huysuzluğu devam ediyor hala 😔😔😔
Dişleri bir patlamadı gitti

Canim yazmak için biraz geç oldu ama
Bebis ishali durdu ama çok huysuz diş damağı baya şişmiş hala patlamadı gecem gündüzüm belli değil :KK43:
Umarım senin bebe simdi daha iyidir

Bizim takımın listesine 19 martta girmiş.
Screenshot_2021-05-14-14-51-59.webp
evet 28 inde baalangic tarihi , sanirim baslangica gore mi 2 aydi yanlisim var mi bilmiyorum ama

Geçen cuma 59.4
Bugün 58.2
Fark 1.2
Zipzip- Zipzip-

Geçen hafta cuma 70,15 kg.
Bu cuma 69.55 kg.
Fark 600 gram eksi
Oran 0,856

Hayırlı cumalar
Cuma bildirimim
Geçen hafta 63.50
14 mayıs 63.10
Fark -400 gram
Yüzde:0.629
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul

Geçen hafta cuma = 59,7
Bu hafta cuma = 59
Fark = -700
Yüzde = % 1,172Eki Görüntüle 2848946

Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
@kackaloribu

Tebrik ederim hepinizii gerçekten çok güzel artılar 🤗🤗 inşallah hep böyle vermeye devam ederiz
Başka varmı perşembe bildirim yapan free üye

Ben de dün yapmıştım

Merhaba davetiniz için tşk ederim.. Uzun zamndır siteye girmiyordum kullanmayı bile unutmuşum. Şimdi ne yapmak lazım nereden başlıyoruz 🙈
Hoşgeldin canım aramıza ben de tostombalakanne 😍
Seninkiler şimdi küçük...
Büyük kızım önce sessiz sakindi ben uzupmeyeyimdiye kardeşine cevap vermezdi ama onun da canına tak etti artık küçük onu da bezdirince büyük kızım başladı karşılık vermeye 😅😅😅

Eksin de çok güzel tebrikler 👏👏👏🎀

En azından 6 lı rakamlara geçmeden dur demişsin kendine 🥰🥰
Hoş geldin 😘😘😘

Ekside olman güzel tebrikler 👏👏

Ben free deyim dün yaptım bildirimimi...
Büyük kızım da çok zorlanıyor ben müdahil oluyorum yoksa küçüğüm büyüğü ezip geçiyor oysa ki büyük kızım aslan burcu küçük kızım başak tam tersi olur diyordum 😂 küçüğüm bildiğin aslan bebesi😅
Sağlıkla huzurla geçireceğiniz bir bayram diliyorum. :KK68:
Hepinizin bayramı kutlu olsun güzel bacilarim. :KK60:
Senin de bayramın mübarek olsun aplam hoşgeldin 😘😘

Back
X