- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Şişttttt simdiden 1.ciyiz demeyelim erken sevinmeyelimHakettiğim için sesimi çıkaramıyorum ya zatenama bu arada paylaşım alanına gittim geldim şimdlik 1.lik bizde. umarım bi sorun çıkmaz değişiklik olmaazz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişttttt simdiden 1.ciyiz demeyelim erken sevinmeyelimHakettiğim için sesimi çıkaramıyorum ya zatenama bu arada paylaşım alanına gittim geldim şimdlik 1.lik bizde. umarım bi sorun çıkmaz değişiklik olmaazz
Tamam o zaman beklerken sen beni biraz daha kalayla totem tutsunŞişttttt simdiden 1.ciyiz demeyelim erken sevinmeyelim![]()
Ben yemesem de artı geliyorum ablaKiz insan regli olacak diye izinemi ayrilir :)) yediklerine dikkat edersen eksi olursun cnm
izne ayrılınca istediğinde gelebiliyor musun tekrar asıl listeye peki? bu hafta izne ayrılan çok listede.Ben yemesem de artı geliyorum abla![]()
Onu bilmiyorum canım kaptanım bilgilendiririzne ayrılınca istediğinde gelebiliyor musun tekrar asıl listeye peki? bu hafta izne ayrılan çok listede.
Vurayimmi kirbacıTamam o zaman beklerken sen beni biraz daha kalayla totem tutsun![]()
Çokta fazla değil.Ama nedenki 400grammi verdin sen![]()
Cok guzel gidiyodun aslinda keske mezun olsaydin canimOnu bilmiyorum canım kaptanım bilgilendirir
Bu gidişle listede tek kalacağim.ben de mı izin alsam?izne ayrılınca istediğinde gelebiliyor musun tekrar asıl listeye peki? bu hafta izne ayrılan çok listede.
Bisey olmaz tek yarisirsinBu gidişle listede tek kalacağim.ben de mı izin alsam?
Eki Görüntüle 2848292
Cuma: 74.1
Guncel:73.70
Fark: 400g
Yuzde:0.539
Kusura bakmayinregl olunca sistim biraz
Bugün sabit çıktım.Yarın tekrar tartılırım. Takımı kötü etkeliemek istemem. Kaptanım ister free ya ister çıkar izin yaz nasıl daha uygun olursa.
Geçen hafta 85 0
Bugün 85.Eki Görüntüle 2848363
Zipzip- E Elif_Eylul
Geçen hafta cuma 70,15 kg.
Bu cuma 69.55 kg.
Fark 600 gram eksi
Oran 0,856
Eki Görüntüle 2848894
Geçen cuma: 58.7
Bugun: 58.3
Fark: 400
Yuzde 0.681
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Hayırlı cumalar
Cuma bildirimim
Geçen hafta 63.50
14 mayıs 63.10
Fark -400 gram
Yüzde:0.629
Zipzip-
E Elif_Eylul
Geçen hafta cuma = 59,7
Bu hafta cuma = 59
Fark = -700
Yüzde = % 1,172Eki Görüntüle 2848946
Zipzip-
E Elif_Eylul
kackaloribu
Geçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Eki Görüntüle 2849005
Takıldı kaldı. Benim tartı sık tartılınca böyle yapıyor ya sebebi bu. Yoksa menülerim iyiydi birgün spor yapmadım sadece. İnşaAllah haftaya iyi olur.
Zipzip- E Elif_Eylul
Guzel güzelKaptan benimkinlere bak hele![]()
![]()
![]()
![]()
Ben oylesine sevinsin garipler dedimGuzel güzel
Ben 20.00 i bekliyorum
Hemde bahcedeyim![]()
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Öğlen 13 de kahvaltım
3 kaşık kabak yemeği ( sıcaktı erken yattım eşime dolaba koyarsın demistim dışarda unutmuş bozulmasın bitsin diye yedim)
1 salatalık
1 kaşık lor peyniri
1 dilim kaşar peynir
Ara öğün 16 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 minik kare sütlü çikolata
3 minik lahana sarması
Akşam 18.30 da
1 kase yeşillik salatası
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
3 kaşık keşkek
2,5 lt su içtim
3 kupa bitki çayı içeceğim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Öğlen 13 de kahvaltım
3 kaşık kabak yemeği ( sıcaktı erken yattım eşime dolaba koyarsın demistim dışarda unutmuş bozulmasın bitsin diye yedim)
1 salatalık
1 kaşık lor peyniri
1 dilim kaşar peynir
Ara öğün 16 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 minik kare sütlü çikolata
3 minik lahana sarması
Akşam 18.30 da
1 kase yeşillik salatası
1 kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
3 kaşık keşkek
2,5 lt su içtim