• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Verir canım sabah işe geleceğim tekrar hastaneye gideceğim 10-16 dayken düşündüğüm direk hastaneye giderim diye düşünüyordum 😬
Demek ki kocam onun için sabah kalktigim da yoktu🤭

Günaydın kızlar :KK68: :KK68: :KK39: :KK68: :KK68:

Günaydın kizlar :KK36: :KK36:

Günaydın,

Her sabah 74 görmek umuduyla tartıya çıkıyorum, 75.5- 75.3- bu sabah da 75,6 gördüm, nerdeeee bu 74.
Diyetisyene başladığımdan beri kilo veremiyorum😂

Günaydın kızlar 40 dk eliptik 20 dk pilates le güne başlamış bulunmktayım😍😍
Günaydın kızlar Amine Busra Amine Busra tebrikler canim 😘
Fitt_anne Fitt_anne dilekçigim başlangıcın hayirli olsun devamı gelsin 🥰😘

Son düzenleme:
Hersene annemlerle kurban keserız 2 sene evvel esımin hıc hoşlanmadıgı bı akrabamızıda kurbana katmak ıstedıler esımde ben kesmıycem yurd dısına gonderıcrm diye konuyu kapattı .Bu senede kurbana bırlıkte gırelım dıyor annemler 1 kısı eksik esımde" oZaman bana yaptıkları bana saygısızlıktı ben kırmamak adına dıle getırmedım ama gırmem bıdaha ailenle"diyor
Ne yazıkkı buyukler herzaman buldıgınu okumayı sevıyorlar ama ışte ana baba üzmek kırmak istemiyorum bende
Dilek bence ailenle kesmeyin orada huzursuzluk olur eşin keyifsiz olur tadınız kaçar. Bizimde eşim ailesiyle kesmek istemiyo ortam huzursuz olduğu icin, benden bilselerde kafamiz rahat😉

15 haziran

Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
Domates salatalik kapya biber
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 taze kayısı

Öğle
1 Türk kahvesi
2 ceviz

Aksam