- 3 Haziran 2015
- 37.286
- 120.824
- 798
- 36
Verir canım sabah işe geleceğim tekrar hastaneye gideceğim 10-16 dayken düşündüğüm direk hastaneye giderim diye düşünüyordumRandevun var diye izin vermezler mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verir canım sabah işe geleceğim tekrar hastaneye gideceğim 10-16 dayken düşündüğüm direk hastaneye giderim diye düşünüyordumRandevun var diye izin vermezler mi
Demek ki kocam onun için sabah kalktigim da yoktuVerir canım sabah işe geleceğim tekrar hastaneye gideceğim 10-16 dayken düşündüğüm direk hastaneye giderim diye düşünüyordum![]()
Afiyet olsun canım
Yapayim bir ara bende merak ediyorum:))Teşekkür ederim canım tadi da fena degil ilk defa yapıyorum![]()
Bu mesaji neden miginin mesajina alintiladinkiDemek ki kocam onun için sabah kalktigim da yoktu![]()
Günaydın kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Günaydınn![]()
![]()
![]()
Günaydın kizlar![]()
![]()
Günaydın,
Her sabah 74 görmek umuduyla tartıya çıkıyorum, 75.5- 75.3- bu sabah da 75,6 gördüm, nerdeeee bu 74.
Diyetisyene başladığımdan beri kilo veremiyorum![]()
Günaydın kızlarGünaydın kızlar 40 dk eliptik 20 dk pilates le güne başlamış bulunmktayım![]()
Çalışma saati değişmiş yaBu mesaji neden miginin mesajina alintiladinki![]()
Sağol canımAfiyet olsun canım![]()
Dene canım değişik olmuşYapayim bir ara bende merak ediyorum:))
Gunaydin afiyet olsun canım
Calisma saati degismis miginin seninde kocan işe gitmis ekmek yok diyeÇalışma saati değişmiş ya![]()
Günaydın canım benim teşekkür ederimGunaydin afiyet olsun canım![]()
He işte susak aynı yerlerde olduğu için ona da yaşı gelmiş demek ki akşam birşey demediCalisma saati degismis miginin seninde kocan işe gitmis ekmek yok diye![]()
![]()
![]()
Kamu saatleri bu sabah değişti eşinde mi kamuda çalışıyorDemek ki kocam onun için sabah kalktigim da yoktu![]()
Evet canımKamu saatleri bu sabah değişti eşinde mi kamuda çalışıyor![]()
Dilek bence ailenle kesmeyin orada huzursuzluk olur eşin keyifsiz olur tadınız kaçar. Bizimde eşim ailesiyle kesmek istemiyo ortam huzursuz olduğu icin, benden bilselerde kafamiz rahatHersene annemlerle kurban keserız 2 sene evvel esımin hıc hoşlanmadıgı bı akrabamızıda kurbana katmak ıstedıler esımde ben kesmıycem yurd dısına gonderıcrm diye konuyu kapattı .Bu senede kurbana bırlıkte gırelım dıyor annemler 1 kısı eksik esımde" oZaman bana yaptıkları bana saygısızlıktı ben kırmamak adına dıle getırmedım ama gırmem bıdaha ailenle"diyor
Ne yazıkkı buyukler herzaman buldıgınu okumayı sevıyorlar ama ışte ana baba üzmek kırmak istemiyorum bende
Canim kizartma ne kadar yedin15 Haziran 2021 menüm
Sabah
1 kase Peynirli yulaf lapası
Ara: cappucino
Öğle :
Tutmaç çorbası
Yoğurtlu Karşık kızartma
Karpuz
Ara: bi avuç leblebi
Akşam
Domates çorbası (dünden )
Salata
Karpuz
Spor : Eki Görüntüle 2871331
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
SaskinAnne
Muhteşemsin darısı 69aGünaydın ben bu sabah 80 zincirini kirdim. Elim ayagim titriyor. 6 yil sonra 70lere geldim![]()
Afiyet olsun canım15 haziran
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
Domates salatalik kapya biber
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 taze kayısı
Öğle
1 Türk kahvesi
2 ceviz
Aksam