• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menum
20210615_000854.webp
20210615_201414.webp
Screenshot_20210614-235609_Zepp.webp

Ara öğünlerde
Sutlu kahve+bitter çikolata
Meyve

Dilek bence ailenle kesmeyin orada huzursuzluk olur eşin keyifsiz olur tadınız kaçar. Bizimde eşim ailesiyle kesmek istemiyo ortam huzursuz olduğu icin, benden bilselerde kafamiz rahat😉
Kesersede kesmesede esım ben karısmıyorum ..Normalde problem olmazdı hıc bır sene anamların işguzarlığı olmasaydı cnm

Günaydın canım 🧡
15 haziran

Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
Domates salatalik kapya biber
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 taze kayısı

Öğle
1 Türk kahvesi
2 ceviz

Aksam
1 kase çorba
Salata
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia AseliccA AseliccA
Afiyet olsun canım 💕
Afiyet olsun canım 💕

Evde ekmek (beyaz ekmek var ) olmayınca yulaftan tost yapılır🤫🤫🤫
Eki Görüntüle 2871341
şu yulaf tostunu ben mi beceremiyorum bi tek acaba? 1 kere zar zor yaptım yedim, 2. yaptığımı çöpe attım tost makinesinde inceldi de inceldi yağlı kağı arasında. sonra yağlı kağıda yapıştı. direk çöpe attım.

şu yulaf tostunu ben mi beceremiyorum bi tek acaba? 1 kere zar zor yaptım yedim, 2. yaptığımı çöpe attım tost makinesinde inceldi de inceldi yağlı kağı arasında. sonra yağlı kağıda yapıştı. direk çöpe attım.
Canim ne koydun içine oda önemli ve pişme süresi 10 dk zaten pismeden yapmissindir.

Pişme süresine göre pişir canım kati oluyor pistikce Benimki Ocak üstü olandan yani makine değil🤭

Canim ne koydun içine oda önemli ve pişme süresi 10 dk zaten pismeden yapmissindir.
2 yumurta
1 kaşık yoğurt
3 kaşık yulaf
azcık tuz serptim çırptım. yağlı kağıda döktüm kızarsa ikiye katlayacaktım arasına kaşar koyup. ilkinde de zorlanmıştım ama olmuştu. bunda o yağlı kağıtla birleşti özleşti sanki belkide dediğin gibi pişme süresini beklemedim.
kackaloribu kackaloribu tarif bu canım hatta ben sadece 1 yumurta ve 3 kaşık yulaf kullandım.
Eki Görüntüle 2871377
bak senden özendim yarın sabah bende deneyeceğim

Selam kizlar
Diyare biraz azaldi ama bagirsaklarim agriyo ve halsizlik var
Zipzip- Zipzip- kaptanim ben cuma tartilmaya cesaret edemiyorum napalim
Aslinda istahim yok fazla yedigime degil, ama tukettigim seyler yinede kalori acisindan fazla
Cordelia Cordelia dunku adimlarim 8bin kusur napalim fotosunu atayimmi
E Elif_Eylul

Pişme süresine göre pişir canım kati oluyor pistikce Benimki Ocak üstü olandan yani makine değil🤭
ya onların tostu ne güzel olur. annem küçükken çok yapardı. arada yanardı üstünü kazır yerdim :) benim tost makinesi bide döküm. ağır geliyor yulafın üstüne düşünce çok inceltiyor. bi çözüm bulcam bakalım

ya onların tostu ne güzel olur. annem küçükken çok yapardı. arada yanardı üstünü kazır yerdim :) benim tost makinesi bide döküm. ağır geliyor yulafın üstüne düşünce çok inceltiyor. bi çözüm bulcam bakalım
Ben 45 liraya aldım canım tost makinesi bana gereksiz geliyor dünya kadar para verip kullanmam diye diğerini 4 sene kullanmıştım bunu da geçen sene aldım🤭

Back
X