- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Afiyet olsun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım![]()
Hiç olmamış

afiyet olsun
Kesersede kesmesede esım ben karısmıyorum ..Normalde problem olmazdı hıc bır sene anamların işguzarlığı olmasaydı cnmDilek bence ailenle kesmeyin orada huzursuzluk olur eşin keyifsiz olur tadınız kaçar. Bizimde eşim ailesiyle kesmek istemiyo ortam huzursuz olduğu icin, benden bilselerde kafamiz rahat![]()
Günaydın canımGünaydınlar![]()
Afiyet olsun canım15 haziran
Sabah
1 yumurta
2 dilim peynir
Domates salatalik kapya biber
1 dilim ekmek
5 zeytin
3 taze kayısı
Öğle
1 Türk kahvesi
2 ceviz
Aksam
1 kase çorba
Salata
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
AseliccA
Afiyet olsun canımMenum
Eki Görüntüle 2871357 Eki Görüntüle 2871359 Eki Görüntüle 2871358
Ara öğünlerde
Sutlu kahve+bitter çikolata
Meyve
Gunaydin canımGünaydın milleetbakın bugün çarşamba detoks yapacaklar başlasın tartıya son ikiiii
![]()
şu yulaf tostunu ben mi beceremiyorum bi tek acaba? 1 kere zar zor yaptım yedim, 2. yaptığımı çöpe attım tost makinesinde inceldi de inceldi yağlı kağı arasında. sonra yağlı kağıda yapıştı. direk çöpe attım.
Günaydın canımGünaydınlar![]()
Valla olmuş olmamış yedim ama yenmeyecek gibi de değilde güzeldiHiç olmamış![]()
İlk defa yaptım Ama bEgedim yenir yani ekmek olmayınca farklı alternatifafiyet olsun
Bende yulaf lapası yapmışım bugünde
Lor peynir bide salata vardı atmadım dünden kalanıüzerine koydum yedim
çok güzel oluyor peynirle
Canim ne koydun içine oda önemli ve pişme süresi 10 dk zaten pismeden yapmissindir.şu yulaf tostunu ben mi beceremiyorum bi tek acaba? 1 kere zar zor yaptım yedim, 2. yaptığımı çöpe attım tost makinesinde inceldi de inceldi yağlı kağı arasında. sonra yağlı kağıda yapıştı. direk çöpe attım.
Pişme süresine göre pişir canım kati oluyor pistikce Benimki Ocak üstü olandan yani makine değilşu yulaf tostunu ben mi beceremiyorum bi tek acaba? 1 kere zar zor yaptım yedim, 2. yaptığımı çöpe attım tost makinesinde inceldi de inceldi yağlı kağı arasında. sonra yağlı kağıda yapıştı. direk çöpe attım.
2 yumurtaCanim ne koydun içine oda önemli ve pişme süresi 10 dk zaten pismeden yapmissindir.
bak senden özendim yarın sabah bende deneyeceğimkackaloribu tarif bu canım hatta ben sadece 1 yumurta ve 3 kaşık yulaf kullandım.
Eki Görüntüle 2871377
ya onların tostu ne güzel olur. annem küçükken çok yapardı. arada yanardı üstünü kazır yerdim :) benim tost makinesi bide döküm. ağır geliyor yulafın üstüne düşünce çok inceltiyor. bi çözüm bulcam bakalımPişme süresine göre pişir canım kati oluyor pistikce Benimki Ocak üstü olandan yani makine değil![]()
Ben 45 liraya aldım canım tost makinesi bana gereksiz geliyor dünya kadar para verip kullanmam diye diğerini 4 sene kullanmıştım bunu da geçen sene aldımya onların tostu ne güzel olur. annem küçükken çok yapardı. arada yanardı üstünü kazır yerdim :) benim tost makinesi bide döküm. ağır geliyor yulafın üstüne düşünce çok inceltiyor. bi çözüm bulcam bakalım