• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben 45 liraya aldım canım tost makinesi bana gereksiz geliyor dünya kadar para verip kullanmam diye diğerini 4 sene kullanmıştım bunu da geçen sene aldım🤭
eşimde bi ara alayım çocukluğumdaki o tadı alır mıyım acaba diye istedi ama almamıştık, tost makinesi işlevini aynı şekilde görüyor sonuçta mantıklı ypmışsın canım

Afiyet olsun canım 💕
Selam kizlar
Diyare biraz azaldi ama bagirsaklarim agriyo ve halsizlik var
Zipzip- Zipzip- kaptanim ben cuma tartilmaya cesaret edemiyorum napalim
Aslinda istahim yok fazla yedigime degil, ama tukettigim seyler yinede kalori acisindan fazla
Cordelia Cordelia dunku adimlarim 8bin kusur napalim fotosunu atayimmi
E Elif_Eylul
Az daha iyiles canim spor yapma dinlen

Selam kizlar
Aslinda istahim yok fazla yedigime degil, ama tukettigim seyler yinede kalori acisindan fazla
E Elif_Eylul
At canım adımlarını. Tekrar geçmiş olsun. 😘

ya onların tostu ne güzel olur. annem küçükken çok yapardı. arada yanardı üstünü kazır yerdim :) benim tost makinesi bide döküm. ağır geliyor yulafın üstüne düşünce çok inceltiyor. bi çözüm bulcam bakalım
Pişme süresine bak bende yumuşak diye bekledim hafif katılasinca tahtanın üzerine alıp ikiye böldüm icini koydum üzerine kapadım.

Bu arada bugün baktım, ilk tahlil sonuçlarım çıkmış. B12 ve folat düşüklüğü var. diğer değerlerimde en alt sınıra yakın hep. bi an önce doktora hepsini gösterseydim.. 15 gün beklicem romatizma kan testi sonucu için :KK43:
Sen biran once mezun ol haftaya biraz dikkat edersin enazindan canim gecmis olsun

Pişme süresine bak bende yumuşak diye bekledim hafif katılasinca tahtanın üzerine alıp ikiye böldüm icini koydum üzerine kapadım.
Yarın sabah deneyim sana haber vercem. giyinmeden makineye atayım ben giyinirken pişsin.
Şu dukan birasi banami birtek iyi gelmiyo anlamis degilim 7gun oldu bugün ne ödem gidiyo ne kilo:ruh:
Her vücut farklı demekki sana yaramıyor bu.

Selam kizlar
E Elif_Eylul
Tartil canim listede degilsin sorun olmaz kilonu bilelim hem bu arada dikkat edersin kalori acisindan :))

Yarın sabah deneyim sana haber vercem. giyinmeden makineye atayım ben giyinirken pişsin.

Her vücut farklı demekki sana yaramıyor bu.
Bana zaten ne spor yariyo nede ödem atmaya sular falan sacma sapan vucudum var :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Bu arada bugün baktım, ilk tahlil sonuçlarım çıkmış. B12 ve folat düşüklüğü var. diğer değerlerimde en alt sınıra yakın hep. bi an önce doktora hepsini gösterseydim.. 15 gün beklicem romatizma kan testi sonucu için :KK43:
Gecmis olsun canim :(

Ben 45 liraya aldım canım tost makinesi bana gereksiz geliyor dünya kadar para verip kullanmam diye diğerini 4 sene kullanmıştım bunu da geçen sene aldım🤭
Tost makinem yok ama Ocak üstü tost makinem var 🙄 hiç almadım özenip de bende almak istıyorum 😬

Bu hafta mezun olurum artık canım. Yumurta ve tavuk ömrümde yemediğim kadar yedim kaç aydır nasıl değerlerim düşer anlamadım :kızgın:
Normal canim degerlerin dusmesi birdende herseyi kestin belkide ondan

ya onların tostu ne güzel olur. annem küçükken çok yapardı. arada yanardı üstünü kazır yerdim :) benim tost makinesi bide döküm. ağır geliyor yulafın üstüne düşünce çok inceltiyor. bi çözüm bulcam bakalım
Benimde döküm bide Ocak üstü olan
Onla ben denemedim yağ kağıdı yakarım siye denemedim yulaf tostu yapmaya 🙄

Benimde döküm bide Ocak üstü olan
Onla ben denemedim yağ kağıdı yakarım siye denemedim yulaf tostu yapmaya 🙄
Canim icine gore kes yagli kagidi ozaman yanmaz diğerlerine bende ozendim aldim simdi ocaktankini kullaniyorum kaldirdim onca para veripte yika kurula falan filan

Back
X