Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Söyleme şekli hatalı işte. Herkesin vucut tipide başkadir. Benimde şuan omzum ve kollarım daha iyi inceldi ama gobek kalça bacaklar hâla çok kötü. Pco var insulin direnci var yillarca yaglar orda toplanmış cok normal

Ben 95 kgyken bile 50 falandım. Şurada 2 aydir pantolonlarima girmeye başladım. Hamilelik itibariyle yaklaşik 1.5 sene hic bir kiyafetime giremedim ne yazikki.
Teşekkür ederim kalan 15 kg beni ürkütüyor işte
Cok guzel kilo vermissin tebrik ederim canım
Ama hedefine kadar devam et canim

Benim boy 1.58 55 kiloyum ama yag oranim yuksek spor yapmam gerekiyor

Ben evlenirken de 72 kgydum. İşyerinde sekreter abla yeme bak gelinlik giyeceksin diyodu. İnadima yiyodum

Evet aynen. Ama senin azmine maşallah çok güzel kilo vermişsin devamı da gelecek daha da güzel olacak

Menümü yazıp gidiyorum
Salı
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Kapya biber kabaklı sucuklu omlet
1 dilim peynir
3 zeytin

Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma

Ara
2 kayısı

Akşam
1 kepçe Tarhana çorbası
4 yk kabak yemeği
2 köfte
1 küçük fırın patates
Salata, 2 yk yoğurt

2 lt su

683 p
E Elif_Eylul Zipzip- Cordelia

Canim arkidislerim ne yaparsiniz nasılsınız gel.ek isyiyorum ama bir turlu gelemiyorum gelsem jile gecmise yetişemiyorum bu ara yine hep bir ayagim hastanede sirf benim degil cevremden götürüp getirdiklerim var. Yarinda ev joyamaya ustalar gelecek bugun sabahtan buyana ev ile ugrastim dip kose yapilmasi gereken yerleri yaptim beyaz esyalari falan cektim, yeni dusa girdim cok yoruldum su evbisi bir bitseydi hayirlisiyla birde hastane isleri sonra insaAllah rahatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…