Söyleme şekli hatalı işte. Herkesin vucut tipide başkadir. Benimde şuan omzum ve kollarım daha iyi inceldi ama gobek kalça bacaklar hâla çok kötü. Pco var insulin direnci var yillarca yaglar orda toplanmış cok normalCanım onun boyu benden kısa. O da bunu düşünerek benim daha zayıf görünmem gerektiğini düşünüyor sanırım.
Omuzlarım dar göğüslerim küçük belim ince popo ve basenden kilo alıyorum.
Bana dediği laf şu. Bütün kilo aşağıda toplandığı için mi daha kilolu görünüyorsun acaba.
Belki doğru söylüyor belki gereksiz yere takılıyorum.
Zaten biraz daha kilo verip bölgesele ağırlık vereceğim. Popoyu sıkılaştırıp omuz çalışarak biraz olsun genişletmek istiyorum.
Cok guzel kilo vermissin tebrik ederim canımBen 95 kgyken bile 50 falandım. Şurada 2 aydir pantolonlarima girmeye başladım. Hamilelik itibariyle yaklaşik 1.5 sene hic bir kiyafetime giremedim ne yazikki.
Teşekkür ederim kalan 15 kg beni ürkütüyor işte
Ben evlenirken de 72 kgydum. İşyerinde sekreter abla yeme bak gelinlik giyeceksin diyodu. İnadima yiyodumBen zamaninda calisrken bitane muhasebeci vardi bana dediki kackilosun 85 dedim senin giydigin sana yakisiyomu dedi ne varmis giydigimde dedim kiz gibi giyiniyosun ama hic yakismiyo bir aynaya bak dedi ama ben oldum kıpkırmızı ama iykide demis 62kiloya kadar düstum onun sayesinde iykide yuzume vurmuş daha sonra birak bana diyeti dedi bende senin sayende kilo verdim dedim şok oldu yememize dikkat etmezsek dedigin gibi hoppp yapisir
Kac cikti? Bende netten vucut olculeri girerek hesaplama yaptim 40 cikti yaCok guzel kilo vermissin tebrik ederim canım
Ama hedefine kadar devam et canim
Benim boy 1.58 55 kiloyum ama yag oranim yuksek spor yapmam gerekiyor
Iste inadina yemiceksin yanlışı orda yapiyoruzBen evlenirken de 72 kgydum. İşyerinde sekreter abla yeme bak gelinlik giyeceksin diyodu. İnadima yiyodum
Evet aynen. Ama senin azmine maşallah çok güzel kilo vermişsin devamı da gelecek daha da güzel olacakSöyleme şekli hatalı işte. Herkesin vucut tipide başkadir. Benimde şuan omzum ve kollarım daha iyi inceldi ama gobek kalça bacaklar hâla çok kötü. Pco var insulin direnci var yillarca yaglar orda toplanmış cok normal
Geçen hafta tarti aldim canim tarti ne kadar doğrudur bilmiyorum ama %32 gösteriyor yag oraniniKac cikti? Bende netten vucut olculeri girerek hesaplama yaptim 40 cikti ya
Hep beyaz ekmek cikolatadan isteGeçen hafta tarti aldim canim tarti ne kadar doğrudur bilmiyorum ama %32 gösteriyor yag oranini
İlk kızıma da 86 ile hamile kaldim. O zamana kadar hep veririm nasılsa kafasi vardi. Ama doguma 113le gidince anlamistimIste inadina yemiceksin yanlışı orda yapiyoruz
İnşallah emin adimlarla hedefe gidicem artik. Bol bol sporlaEvet aynen. Ama senin azmine maşallah çok güzel kilo vermişsin devamı da gelecek daha da güzel olacak
Hepsinde yanilma payi vardir illa ama sporsuz vucut yag tutuyor işte spor şartGeçen hafta tarti aldim canim tarti ne kadar doğrudur bilmiyorum ama %32 gösteriyor yag oranini
Tartı hakkında nette yağ oranını fazla ölçüyor diye yorumlar var. Ama normal grubuna giriyorsun zaten.Geçen hafta tarti aldim canim tarti ne kadar doğrudur bilmiyorum ama %32 gösteriyor yag oranini
Elhamdülillah iyiyim kuzum sen nasılsın
iyiyim canım. Karpuz diyeti yapıyorum. İnşallah karpuz gibi olmam.Elhamdülillah iyiyim kuzum sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?