Aynen oyle canim spor sartHepsinde yanilma payi vardir illa ama sporsuz vucut yag tutuyor işte spor şart
Afiyet olsun canımMenümü yazıp gidiyorum
Salı
Sabah
2 dilim tb ekmeği
Kapya biber kabaklı sucuklu omlet
1 dilim peynir
3 zeytin
Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma
Ara
2 kayısı
Akşam
1 kepçe Tarhana çorbası
4 yk kabak yemeği
2 köfte
1 küçük fırın patates
Salata, 2 yk yoğurt
2 lt su
Eki Görüntüle 2871718
683 p
E Elif_EylulZipzip- Cordelia
Yani aslinda degeleri cok takmıyorum ama kendimi beğenmiyorum sanirimTartı hakkında nette yağ oranını fazla ölçüyor diye yorumlar var. Ama normal grubuna giriyorsun zaten.
Bence tartının normal değerlerinde sıkıntı var
Allah kolaylik versin canimCanim arkidislerim ne yaparsiniz nasılsınız gel.ek isyiyorum ama bir turlu gelemiyorum gelsem jile gecmise yetişemiyorum bu ara yine hep bir ayagim hastanede sirf benim degil cevremden götürüp getirdiklerim var. Yarinda ev joyamaya ustalar gelecek bugun sabahtan buyana ev ile ugrastim dip kose yapilmasi gereken yerleri yaptim beyaz esyalari falan cektim, yeni dusa girdim cok yoruldum su evbisi bir bitseydi hayirlisiyla birde hastane isleri sonra insaAllah rahatlarım
Afiyet olsun canimMenümü yazıp gidiyorum
Salı
Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma
Ara
2 kayısı
Akşam
1 kepçe Tarhana çorbası
4 yk kabak yemeği
2 köfte
1 küçük fırın patates
Salata, 2 yk yoğurt
2 lt su
Eki Görüntüle 2871718
683 p
Allah kolaylik versin canimCanim arkidislerim ne yaparsiniz nasılsınız gel.ek isyiyorum ama bir turlu gelemiyorum gelsem jile gecmise yetişemiyorum bu ara yine hep bir ayagim hastanede sirf benim degil cevremden götürüp getirdiklerim var. Yarinda ev joyamaya ustalar gelecek bugun sabahtan buyana ev ile ugrastim dip kose yapilmasi gereken yerleri yaptim beyaz esyalari falan cektim, yeni dusa girdim cok yoruldum su evbisi bir bitseydi hayirlisiyla birde hastane isleri sonra insaAllah rahatlarım
Aynen oyle canim spor sart
Yuruyus yapiyorum.ama yetmiyor kardiyo yapmam lazim
Afiyet olsun canım
Yani aslinda degeleri cok takmıyorum ama kendimi beğenmiyorum sanirim
Allah kolaylik versin canim
Eline sağlık canım15 Haziran Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız Tebrikler
Üye Adı 15 Haziran Salı spor puanı 15 Haziran Salı Adım @chikolatagozlum 3.617 36.178E Elif_Eylul 2.810 21.019Zipzip- 2.034 20.043@sena zeynep 1.867 4.372@Brzhuzur 1.536 15.363
15 Haziran Günü Yükselen Yıldızlarımız Tebrikler
�
sleepy angel 1.434 14.341@Migim 1.120 11.200@kackaloribu 1.045 10.454
Afiyet olsun canım16 haziran çarşamba
12.00
Eki Görüntüle 2871738
Tostun tamamini yedim içindeki kaşar ve siyah zeytin dışa taştığı için kenarını kestim
13.30
3yeşil erik
16.45
Eki Görüntüle 2871739
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Allah razi olsun canimAllah kolaylik versin canim
Afiyet olsun canım16 haziran çarşamba
12.00
Eki Görüntüle 2871738
Tostun tamamini yedim içindeki kaşar ve siyah zeytin dışa taştığı için kenarını kestim
13.30
3yeşil erik
16.45
Eki Görüntüle 2871739
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
Ben 55le evlendim hamilelik falan derken sonra 2. Çocuk derken bigün komşuda tartıldık 85 gördüm tabi 40ım yeni çıkmıştı tok ve kıyafetli yoksa 80i hamilelikte bile anca gçrüyorum neyse orda utandım diyet yapayım dedim tabi yanlış araştırmalarla ben veremedim sonra ilaç falan denedim yine olmadı bıraktımİlk kızıma da 86 ile hamile kaldim. O zamana kadar hep veririm nasılsa kafasi vardi. Ama doguma 113le gidince anlamistim
Allah kolaylık versin canımCanim arkidislerim ne yaparsiniz nasılsınız gel.ek isyiyorum ama bir turlu gelemiyorum gelsem jile gecmise yetişemiyorum bu ara yine hep bir ayagim hastanede sirf benim degil cevremden götürüp getirdiklerim var. Yarinda ev joyamaya ustalar gelecek bugun sabahtan buyana ev ile ugrastim dip kose yapilmasi gereken yerleri yaptim beyaz esyalari falan cektim, yeni dusa girdim cok yoruldum su evbisi bir bitseydi hayirlisiyla birde hastane isleri sonra insaAllah rahatlarım
Afiyet olsun canımMenümü yazıp gidiyorum
Salı
Sabah
2 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
3 zeytin
Ara
Sade Türk kahvesi
1 hurma
Ara
2 kayısı
Akşam
1 kepçe Tarhana çorbası
4 yk kabak yemeği
2 köfte
1 küçük fırın patates
Salata, 2 yk yoğurt
2 lt su
Eki Görüntüle 2871718
683 p
Ne güzel kilo vermişsinBen 95 kgyken bile 50 falandım. Şurada 2 aydir pantolonlarima girmeye başladım. Hamilelik itibariyle yaklaşik 1.5 sene hic bir kiyafetime giremedim ne yazikki.
Teşekkür ederim kalan 15 kg beni ürkütüyor işte
Ben burayı çok seviyorum motivasyonum çabuk kaçıyor benim çünkü burası iyi geliyor ❤Geçen ablam bana bir laf etti ben çok kırıldım. Diyete başlarken 75 kiloydum ben de 75 kiloyum ama sen benden kilolu duruyordun diyo.
Oldum olası kiloya takıntılıyım belki 18 yaşından beri senenin yarısı diyet yaparak geçiyo. Bunu biliyorlar. Büyük ablam 120 kilo daha bana popon kocaman diyo. Bana iyi gelmiyor açıkçası bu beni motive etmiyor. Ama senin doğrucu olman gerekiyor. Burda kimsenin sana kırılmaması lazım.
Ben diyet yaparken aman be hiç sıkılmadım diyeni gormedim mutlaka hepimiz sıkılıyoruz çünkü alışkanlıklar var malesef ana dediğin doğru bir yerde koptu mu öyle gidiyor birde mesela 2 kilo veriyorsun 1 kilo alıyorsun boşuna zaman kaybı dön başa bi dahaOkadar kilo vermissinki bu normal bence bazen insan sıkılıyo biryerden sonra aman yeter sundan az yesem bisey olmaz dedigimizde birdaha o diyetten kopuyoruz yeme istegi doguyor surekli motive kaybi yasiyoruz bak ben 2hafta oldu yuruyus yapiyorum arti spor kattım ama eksi gormedim tartida üzulüyorum ama çabaliyorum
Hastaliginla ilgili bir durum degildir insallah canimBu hafta hoş olmayan bir durum yaşadım üstümde anca atıp gelebildim hiçbir şey paylaşamadım kusura bakmayın pazartesi bildirimide kaldı kaptanımZipzip- ❤
Bu hafta hoş olmayan bir durum yaşadım üstümde anca atıp gelebildim hiçbir şey paylaşamadım kusura bakmayın pazartesi bildirimide kaldı kaptanımZipzip- ❤
Yine basarirsin canim senBen 55le evlendim hamilelik falan derken sonra 2. Çocuk derken bigün komşuda tartıldık 85 gördüm tabi 40ım yeni çıkmıştı tok ve kıyafetli yoksa 80i hamilelikte bile anca gçrüyorum neyse orda utandım diyet yapayım dedim tabi yanlış araştırmalarla ben veremedim sonra ilaç falan denedim yine olmadı bıraktım
Yine gezmeye gittiğimiz yerde tartıldık 75i görüp utandım başladım tekrar 71lerde kk ile tanıştım 3.takımdaydım 62lere kadar indim ve 3.ye hamile kaldım 69.9 la doğuma girip aynı kiloyla çıktım tabi ben başla bırak yaptım ondan sonra
Buraya geldim ne güzel yine gördüm 62leri derken sorunları bahane ettim kendime şimdi tekrar çabalıyorum
Maşallah sen çok güzel vermişsin
Afiyet olsun canım oglende 1dilim ekmek yiyebilirdin kek yerine ceviz badem tercih et,Menüm
Sabah 11.00
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
Domates salata
Ara fit tatlım
Oglen
1 kase taze fasulye
Yarim dilim ekmek
Az yoğurt
Ara yarim dilim kek+ turk kahvesi
18.00
Yumurta salatasi+ 1 büyük dilim peynir de vardi
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11.00
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
Domates salata
Ara fit tatlım
Oglen
1 kase taze fasulye
Yarim dilim ekmek
Az yoğurt
Ara yarim dilim kek+ turk kahvesi
18.00
Yumurta salatasi+ 1 büyük dilim peynir de vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?