Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hepsinde yanilma payi vardir illa ama sporsuz vucut yag tutuyor işte spor şart
Aynen oyle canim spor sart
Yuruyus yapiyorum.ama yetmiyor kardiyo yapmam lazim
Afiyet olsun canım
Tartı hakkında nette yağ oranını fazla ölçüyor diye yorumlar var. Ama normal grubuna giriyorsun zaten.
Bence tartının normal değerlerinde sıkıntı var
Yani aslinda degeleri cok takmıyorum ama kendimi beğenmiyorum sanirim
Allah kolaylik versin canim

Allah kolaylik versin canim

İlk kızıma da 86 ile hamile kaldim. O zamana kadar hep veririm nasılsa kafasi vardi. Ama doguma 113le gidince anlamistim
Ben 55le evlendim hamilelik falan derken sonra 2. Çocuk derken bigün komşuda tartıldık 85 gördüm tabi 40ım yeni çıkmıştı tok ve kıyafetli yoksa 80i hamilelikte bile anca gçrüyorum neyse orda utandım diyet yapayım dedim tabi yanlış araştırmalarla ben veremedim sonra ilaç falan denedim yine olmadı bıraktım
Yine gezmeye gittiğimiz yerde tartıldık 75i görüp utandım başladım tekrar 71lerde kk ile tanıştım 3.takımdaydım 62lere kadar indim ve 3.ye hamile kaldım 69.9 la doğuma girip aynı kiloyla çıktım tabi ben başla bırak yaptım ondan sonra
Buraya geldim ne güzel yine gördüm 62leri derken sorunları bahane ettim kendime şimdi tekrar çabalıyorum
Maşallah sen çok güzel vermişsin

Allah kolaylık versin canım

Ben 95 kgyken bile 50 falandım. Şurada 2 aydir pantolonlarima girmeye başladım. Hamilelik itibariyle yaklaşik 1.5 sene hic bir kiyafetime giremedim ne yazikki.
Teşekkür ederim kalan 15 kg beni ürkütüyor işte
Ne güzel kilo vermişsin
Bende şimdi 82 kiloyum ama sanki senin ilk halin gibiyim bütün vücutta orantılı bir kilom var
Ama hakkimi da yemeyim 1 aydır 42 giyiyorum bende

Ben burayı çok seviyorum motivasyonum çabuk kaçıyor benim çünkü burası iyi geliyor ❤

Ben diyet yaparken aman be hiç sıkılmadım diyeni gormedim mutlaka hepimiz sıkılıyoruz çünkü alışkanlıklar var malesef ana dediğin doğru bir yerde koptu mu öyle gidiyor birde mesela 2 kilo veriyorsun 1 kilo alıyorsun boşuna zaman kaybı dön başa bi daha

Diyetisyenim gecen dedi ki maalesef ki keşke olmasaydı ama bu kronik rahatsızlıklar kilo verince düzelecek ama kilo vermenin önünde kocaman bir duvar varsa o da bu hastaliklarin dedi. Ama debelenmiyorum uğraşıyorum 100 gr bile versem hadi bi dahaki haftaya 200 gr diyorum ama regl düzenim bozuldu mu hele araya börek çörek girdi mi bağımlı gibi oluyorum yine canim istiyor o yüzden bu grup bana iyi geliyor cansınız

Yine basarirsin canim sen
Boyumuz ayni senle ben 64,2deyim 4 kiloyu veremesemde 2kilo versem iyi olacak
3bucuk haftaya Turkiyeye gidicez, rejim orada olmaz
Donuste buralarda olurum yine.
Kader mahkumuyuz biz

Afiyet olsun canım oglende 1dilim ekmek yiyebilirdin kek yerine ceviz badem tercih et,

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…