Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende 2019da kizim 20 aylikken diyet yapmistim. 8. Takimdaydim. 15 kg verip 86 kgya indim yine 2. Ye hamile kaldim sonra yine kantar kaçtı. Cok şükür ittire kaktira geldim bu rakama

Afiyet olsun canım oglende 1dilim ekmek yiyebilirdin kek yerine ceviz badem tercih et,
Keki dün yaptım hiç tatmadim. Bugunde bir dilim hazirladim hatta tadi cok sekerli geldi biraktim, kahvemi bile tam icmedim döktüm kuru meyvelerden de sıkıldım biraz kıştan beri

Kamu saatleri bu sabah değişti eşinde mi kamuda çalışıyor

Bize yazı gelmedi mesai saatlerinin değiştiğine dair haber de gelmedi internette de öyle bişey bulamadım nasıl oluyor bu iş

Bize yazı gelmedi mesai saatlerinin değiştiğine dair haber de gelmedi internette de öyle bişey bulamadım nasıl oluyor bu iş
Banada gelmedi ama işyeri kendi değişti dün akşam bildirdiler baktım bizim ilde tüm kurumda 8-5 başlamış hepsi

iyiyim canım. Karpuz diyeti yapıyorum. İnşallah karpuz gibi olmam.
Ayyyy sesli güldüm Allah aşkına karpuz diyetinden sonra napican normal yemeğe geçince verdiklerini geri alırsın vicudu şaşırtmak için yapıyorsan o başka canım

Aynı boydayız biz bende 65 olsam yeter diyorum işyerindeki arkadaşa sordum kaç gösteriyorum diye 70 varsin dedi hadi be dedim
BEn 160 sen benden 5 cm uzunsun canım 5 cm 5 kilo fark demek sen 70 olsan yeter bence ama kurumak şartıyla

Ha ha ha. Oğlun bana çalışıyor.
Bugün 300 gram karpuz yedim. Sevdim ben bu diyeti. Bakalım cuma ne olacak.
Cordelia mi yaman, Sidelyami yaman göreceğiz.

Yine basarirsin canim sen
Boyumuz ayni senle ben 64,2deyim 4 kiloyu veremesemde 2kilo versem iyi olacak
3bucuk haftaya Turkiyeye gidicez, rejim orada olmaz
Donuste buralarda olurum yine.
Kader mahkumuyuz biz
İnşallah başarcam bu sefer hep birlikte başarcaz
Hedefe ulaşsam bile yekrar kilo almaya niyetim yok burdan asla gitmem

Bende 2019da kizim 20 aylikken diyet yapmistim. 8. Takimdaydim. 15 kg verip 86 kgya indim yine 2. Ye hamile kaldim sonra yine kantar kaçtı. Cok şükür ittire kaktira geldim bu rakama
Hamile kalmadan kilo vermek tek şansımızmış yoksa şuan bi 20sahaolurdu üstümüzde

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…