Bende 2019da kizim 20 aylikken diyet yapmistim. 8. Takimdaydim. 15 kg verip 86 kgya indim yine 2. Ye hamile kaldimBen 55le evlendim hamilelik falan derken sonra 2. Çocuk derken bigün komşuda tartıldık 85 gördüm tabi 40ım yeni çıkmıştı tok ve kıyafetli yoksa 80i hamilelikte bile anca gçrüyorum neyse orda utandım diyet yapayım dedim tabi yanlış araştırmalarla ben veremedim sonra ilaç falan denedim yine olmadı bıraktım
Yine gezmeye gittiğimiz yerde tartıldık 75i görüp utandım başladım tekrar 71lerde kk ile tanıştım 3.takımdaydım 62lere kadar indim ve 3.ye hamile kaldım 69.9 la doğuma girip aynı kiloyla çıktım tabi ben başla bırak yaptım ondan sonra
Buraya geldim ne güzel yine gördüm 62leri derken sorunları bahane ettim kendime şimdi tekrar çabalıyorum
Maşallah sen çok güzel vermişsin
Keki dün yaptım hiç tatmadim. Bugunde bir dilim hazirladim hatta tadi cok sekerli geldi biraktim, kahvemi bile tam icmedim döktümAfiyet olsun canım oglende 1dilim ekmek yiyebilirdin kek yerine ceviz badem tercih et,
13bin cunku anneme geldim simdi
Tesekkur ederim canimAllah kolaylık versin canım
23 hazirana randevu almışım 9da
10-16 devam ediyor diye
Şu an dün akşam msj geldi 8-5 Şimdi de düşünüyorum nasıl olacak diye
Çok anı bir karar oldu bu
Bugun bana yapılır mı dedim
Doğum günüme hiç şans getirmiyor bana
Kamu saatleri bu sabah değişti eşinde mi kamuda çalışıyor
Ne ara attin o kadar yaa13bin cunku anneme geldim simdi
Misafir gelcekmis
Gecen ablamla konusurken istanbuldan haber geldi 8-5 çalışacağız demişti, kurum kurum değişiyor olabilir canimBize yazı gelmedi mesai saatlerinin değiştiğine dair haber de gelmediinternette de öyle bişey bulamadım nasıl oluyor bu iş
Banada gelmedi ama işyeri kendi değiştiBize yazı gelmedi mesai saatlerinin değiştiğine dair haber de gelmediinternette de öyle bişey bulamadım nasıl oluyor bu iş
Ayyyy sesli güldümiyiyim canım. Karpuz diyeti yapıyorum. İnşallah karpuz gibi olmam.
BEn 160 sen benden 5 cm uzunsun canım 5 cm 5 kilo fark demek sen 70 olsan yeter benceAynı boydayız biz bende 65 olsam yeter diyorum işyerindeki arkadaşa sordum kaç gösteriyorum diye 70 varsin dedi hadi be dedim
Sagol canim attik işte biseylerNe ara attin o kadar yaa
Kolay gelsin o zaman canim sana
Ha ha ha. Oğlun bana çalışıyor.Bi geçmiş yapayım diyorum bir iki mesaj okuyup kapatıyorum. Yoğun geçiyor günler yetişemiyorum buraya
Diyetim güzel gidiyor. Bir aksilik olmazsa seni yeneceğim.Kv sitede spor salonu var güya bir tane koşu bandı var Dün oraya geçtim yürüyeyim diye oğlan uyanmış ağlamış geri döndüm.
Cuma günü iyi bir eksi görmek için gayret ediyorum elimden geldiğince, gram gram ilerlemekte sıkıldım. Motivasyona ihtiyacım var.
Sen de karpuz yiye yiye karpuz gibi olacaksınyeter birak detoks metoks hikaye
Çok konuştum. Vaktim varken bir menümü yazayım
İnşaALLAh canımO kilolara gelelim. Atarım resim. Birlikte karar veririz inşallah.
İnşallah başarcam bu sefer hep birlikte başarcazYine basarirsin canim sen
Boyumuz ayni senle ben 64,2deyim 4 kiloyu veremesemde 2kilo versem iyi olacak
3bucuk haftaya Turkiyeye gidicez, rejim orada olmaz
Donuste buralarda olurum yine.
Kader mahkumuyuz biz
Hamile kalmadan kilo vermek tek şansımızmış yoksa şuan bi 20sahaolurdu üstümüzdeBende 2019da kizim 20 aylikken diyet yapmistim. 8. Takimdaydim. 15 kg verip 86 kgya indim yine 2. Ye hamile kaldimsonra yine kantar kaçtı. Cok şükür ittire kaktira geldim bu rakama
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 11.00
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
4 zeytin
Domates salata
Ara fit tatlım
Oglen
1 kase taze fasulye
Yarim dilim ekmek
Az yoğurt
Ara yarim dilim kek+ turk kahvesi
18.00
Yumurta salatasi+ 1 büyük dilim peynir de vardi
Makarna mi o?16 haziran çarşamba
12.00
Eki Görüntüle 2871738
Tostun tamamini yedim içindeki kaşar ve siyah zeytin dışa taştığı için kenarını kestim
13.30
3yeşil erik
16.45
Eki Görüntüle 2871739
Zipzip-
Cordelia
E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?