• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyyy sesli güldüm 😂😂Allah aşkına karpuz diyetinden sonra napican normal yemeğe geçince verdiklerini geri alırsın vicudu şaşırtmak için yapıyorsan o başka canım
Canım karpuz diyeti çok doyurucu. Spor yaptığim için ben artıya geçmiyorum merak etme. Ayrıca yumurta peynir ekmek tavuk bol salatalı menüleri var. 💃💃💃

Aksamki Nescafe yerine 1 türk kahvesi olabilir. Hem metobolizmayi hizlandiriyor tabi sade :) bir de nescafe granül mü yoksa yine tek içimlik paketlerden mi
Ay bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür
Afiyet olsun canım 💕
Teşekkür ederim kaptancım ❤️
GEcen sene 66 oldum çok zayıfladın yeter diye çok tepki verdiler o yüzden 65 te kendimi korumaya almak istiyorum canım
Bana kalsa 62 - 63 olacakta korkuyorlar ölecem diye 😁
Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef 😢
Bukadar doğrucu olmak zorundamiyim:deli::deli::deli::deli::deli:
Haha bazen iyi bazen kötü 🤣🤣 senin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık 🤣🤣 hayattaki tek kompleksim kilom 😬
ay arada yükseliyorum çok şükür, ama düşüşlerim çok sert oluyor benim :deli:

acun ne zaman bitiyor :halay::KK53::KK45:

zorundasın, sen doğrucu ol diye burdayız :KK9:
Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme sen 🤣🤣 ay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa 🤣🤣
Bu da 112 kg civarinda
Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence
Canım sen burada tabiki bizi spora az yemeye teşvik etmek için böyle söylüyorsun. İyi de yapıyorsun olması gereken bu.
Geçen ablam bana bir laf etti ben çok kırıldım. Diyete başlarken 75 kiloydum ben de 75 kiloyum ama sen benden kilolu duruyordun diyo.
Oldum olası kiloya takıntılıyım belki 18 yaşından beri senenin yarısı diyet yaparak geçiyo. Bunu biliyorlar. Büyük ablam 120 kilo daha bana popon kocaman diyo. Bana iyi gelmiyor açıkçası bu beni motive etmiyor. Ama senin doğrucu olman gerekiyor. Burda kimsenin sana kırılmaması lazım.
Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldum 😢 kardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar
16 haziran çarşamba
12.00
Eki Görüntüle 2871738
Tostun tamamini yedim içindeki kaşar ve siyah zeytin dışa taştığı için kenarını kestim
13.30
3yeşil erik
16.45
Eki Görüntüle 2871739

Zipzip- Zipzip-
Cordelia Cordelia
E Elif_Eylul
Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah ☺️
Yine basarirsin canim sen
Boyumuz ayni senle ben 64,2deyim 4 kiloyu veremesemde 2kilo versem iyi olacak
3bucuk haftaya Turkiyeye gidicez, rejim orada olmaz
Donuste buralarda olurum yine.
Kader mahkumuyuz biz :KK70:
Ben de öyleyim kabullendim 😬 2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek 😜
Bize yazı gelmedi mesai saatlerinin değiştiğine dair haber de gelmedi 🤔 internette de öyle bişey bulamadım nasıl oluyor bu iş 🤷🏻‍♀️
Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu

Menüm
Karpuz 🍉 diyeti 4. Gun
2 litre su
1litre detoks suyu
Eşim gelince 15 gram bitter çikolata yerim kahve eşliğinde. 80 kalori

Bugün toplam 900 kalori yedim

20210616_191519.jpg
20210616_191534.jpg
20210616_191551.jpg

Benim de tatlılar abırcuburlar. Harikasın Azmi’n daim olsun 😍
Onları görmezsem iyi 3bebeyle nasıl görmiceksem
Ama dayanmamız lazım hep tombul şişman anne mi olcaz birazda fit sexi olalım demi

Yürürken neler geçiyo aklımdan ahhh ahhhh

Ama dayanmamız lazım hep tombul şişman anne mi olcaz birazda fit sexi olalım demi

Aynen aynen. Fit hatunlar şık şık giyinip önümden geçince bozuluyorum. Demek ki yemiyorlar yani. Biz de öyle olacağız inş

Ay bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür

Teşekkür ederim kaptancım ❤️

Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef 😢

Haha bazen iyi bazen kötü 🤣🤣 senin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık 🤣🤣 hayattaki tek kompleksim kilom 😬

Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme sen 🤣🤣 ay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa 🤣🤣

Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence

Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldum 😢 kardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar

Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah ☺️

Ben de öyleyim kabullendim 😬 2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek 😜

Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Aynen canım bende öyle düşünüyorum 😉

Kendimizi durdurmayı öğrenmeliyiz. Hiç yememek değil de makul miktarlarda yemek. Bunu başarırsak kilo almayız. Koruma denilen olay bu.

Sabah

1 dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalik kapya biber
1 dilim ekmek

Öğle
1 Türk kahvesi

Aksam
1 küçük kabak dolma
1 biber dolma
3 yk yoğurt

Bugun 3 saat kadar temizlik yaptım telefon sürekli yanımda olmayınca adim sayamadım

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia AseliccA AseliccA

Aynen aynen. Fit hatunlar şık şık giyinip önümden geçince bozuluyorum. Demek ki yemiyorlar yani. Biz de öyle olacağız inş
Görümcemin ağzını burnunu kırasım var dünyayı yiyo ama yok almıyo kilo delircem tahlilleri normal benim de normal neden ben kilo alıyom anlamıyorum

Back
X