Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kendimizi durdurmayı öğrenmeliyiz. Hiç yememek değil de makul miktarlarda yemek. Bunu başarırsak kilo almayız. Koruma denilen olay bu.
Aynen canım bi başarayım bidaha 60ı bile görmemek için çabalıcam

Eşimin de kilo vermesi lazım bundan sonra evdeki yemeklerde herkese porsiyon kontrolü var
Tabi eşimin dışarda yediklerini de düzene sokması lazım
Bundan sonra herşey pişsede az pişcek ve kızartmalar fırında olcak

İyi akşamlar kızlar

30 dk leslie bossted
10 dk pamela reif alt karın çalıştım

Eklentiler

• IMG_20210616_183908.webp
    102,8 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20210616_151706.webp
    49,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210616_141005.webp
    130,3 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210616_095924.webp
    115,2 KB · Görüntüleme: 37
Nescafe sadeyse sorun yok o zaman. Birde filtre dene bak bende nescafeciyim filtre de ictim bu yil ilk kez o da cok guzel

Ha ha ha. Oğlun bana çalışıyor.
Bugün 300 gram karpuz yedim. Sevdim ben bu diyeti. Bakalım cuma ne olacak.
Cordelia mi yaman, Sidelyami yaman göreceğiz.
Geçen hafta kabak detoksuyla 600 gram veren ben bu hafta normal beslenme düzenimle daha fazla verebilecek miyim acaba
Ben de çok meraklıyım bakalım hangimiz kazanacağız? Sen bu hafta regl miydin bakayım

Görümcemin ağzını burnunu kırasım var dünyayı yiyo ama yok almıyo kilo delircem tahlilleri normal benim de normal neden ben kilo alıyom anlamıyorum
Benimkide yer ama hiç yerinde duramaz. 59 kgydu gecen yanimda tartildi 56 olmus haberi yok almam lazim deyip duruyodu

Geçen hafta kabak detoksuyla 600 gram veren ben bu hafta normal beslenme düzenimle daha fazla verebilecek miyim acaba
Ben de çok meraklıyım bakalım hangimiz kazanacağız? Sen bu hafta regl miydin bakayım
Geçen cuma regliydim. Ödem falan yok. Boş hayaller kurma.

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Olcam.canim alabirsem randevu
Alirsin canım yarina
İyi akşamlar kızlar

30 dk leslie bossted
10 dk pamela reif alt karın çalıştım
Afiyet olsun canım

Çarşamba menüm
Sabah/ 1 domates 1 salatalık,,2 d.ekmek, 1 tk pekmez, 1 kk peynir,1 yumurta,1 d. Salam
Aralar/4 petibör,2 yk yoğurt, hilal dilim kavun
Akşam/2 kepçe çorba,1 kepçe semizotu
yarım kase yoğurt lu kabak
Ara/ 3 ceviz
Su / 1,5 litre
Spor/ 8225 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Kızzzzzz yeni mi düştün buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…