- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Olcam.canim alabirsem randevuE Elif_Eylul asi olacak misin yarin basliyormus 35 yas ustune:)
Afiyet olsun canımMenüm
Karpuzdiyeti 4. Gun
2 litre su
1litre detoks suyu
Eşim gelince 15 gram bitter çikolata yerim kahve eşliğinde. 80 kalori
Bugün toplam 900 kalori yedim
Eki Görüntüle 2871831 Eki Görüntüle 2871832 Eki Görüntüle 2871833
Afiyet olsun canım. Sana minik bir hediye.Sabah
1 dilim peynir
1 yumurta
Domates salatalik kapya biber
1 dilim ekmek
Öğle
1 Türk kahvesi
Aksam
1 küçük kabak dolma
1 biber dolma
3 yk yoğurt
Bugun 3 saat kadar temizlik yaptım telefon sürekli yanımda olmayınca adim sayamadım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia @Migim
Afiyet olsun canımSabah
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğle
1 Türk kahvesi
Aksam
1 küçük kabak dolma
1 biber dolma
3 yk yoğurt
Bugun 3 saat kadar temizlik yaptım telefon sürekli yanımda olmayınca adim sayamadım
Teşekkürler.Olcam.canim alabirsem randevu
Afiyet olsun canım
Aynen canım bi başarayım bidaha 60ı bile görmemek için çabalıcamKendimizi durdurmayı öğrenmeliyiz. Hiç yememek değil de makul miktarlarda yemek. Bunu başarırsak kilo almayız. Koruma denilen olay bu.
Afiyet olsun canımSabah
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğle
1 Türk kahvesi
Aksam
1 küçük kabak dolma
1 biber dolma
3 yk yoğurt
Nescafe sadeyse sorun yok o zaman. Birde filtre dene bak bende nescafeciyimAy bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür
Teşekkür ederim kaptancım
Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef
Haha bazen iyi bazen kötüsenin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık hayattaki tek kompleksim kilom
Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme senay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa
Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence
Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldumkardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar
Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah
Ben de öyleyim kabullendim2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek
Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Geçen hafta kabak detoksuyla 600 gram veren ben bu hafta normal beslenme düzenimle daha fazla verebilecek miyim acabaHa ha ha. Oğlun bana çalışıyor.
Bugün 300 gram karpuz yedim. Sevdim ben bu diyeti. Bakalım cuma ne olacak.
Cordelia mi yaman, Sidelyami yaman göreceğiz.
Afiyet olsun canımİyi akşamlar kızlar
30 dk leslie bossted
10 dk pamela reif alt karın çalıştım
30 dk leslie bossted
Vay vay vay kimleri görüyorum. Hoşgeldin yeniden aramızaİyi akşamlar kızlar
30 dk leslie bossted
Benimkide yer ama hiç yerinde duramaz. 59 kgydu gecen yanimda tartildi 56 olmus haberi yok almam lazim deyip duruyoduGörümcemin ağzını burnunu kırasım var dünyayı yiyo ama yok almıyo kilo delircem tahlilleri normal benim de normal neden ben kilo alıyom anlamıyorum
Hahahha Allah kurtarsınVay vay vay kimleri görüyorum. Hoşgeldin yeniden aramıza
Geçen cuma regliydim.Geçen hafta kabak detoksuyla 600 gram veren ben bu hafta normal beslenme düzenimle daha fazla verebilecek miyim acaba
Ben de çok meraklıyım bakalım hangimiz kazanacağız? Sen bu hafta regl miydin bakayım
Afiyet olsun canımMenüm
Karpuzdiyeti 4. Gun
2 litre su
1litre detoks suyu
Eşim gelince 15 gram bitter çikolata yerim kahve eşliğinde. 80 kalori
Bugün toplam 900 kalori yedim
Eki Görüntüle 2871831 Eki Görüntüle 2871832 Eki Görüntüle 2871833
Afiyet olsun canımSabah
1 dilim peynir
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğle
1 Türk kahvesi
Aksam
1 küçük kabak dolma
1 biber dolma
3 yk yoğurt
Alirsin canım yarinaOlcam.canim alabirsem randevu
30 dk leslie bossted
Afiyet olsun canım. Sana minik bir hediye.Eki Görüntüle 2871837
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kızzzzzz yeni mi düştün burayaAy bilemedim büyük kutu şade nescafe var ya ondan. 1 çay kaşığı atıyorum bir fincana. Türk kahvesi hiç sevmiyorum cnm. Tek zevkim nescafe. O da sütlüydü ama bebemde alerji olunca sadeye başladım alıştım da şükür
Teşekkür ederim kaptancım
Bence 62-63 iyi olur kilo alma payı gibi düşün. Çünkü biz şişmanlar hep zayıfla şişmanla geçiriyoruz hayatı. Maalesef
Haha bazen iyi bazen kötüsenin zayıflama hikayeni okudum biri bana öyle dese inme iner ben hık hık hayattaki tek kompleksim kilom
Ay dayanamayacağım soruyorum sanane de cevap ama deme senay neden diyettesin sen fıstık gibi vücut kitle endeksin keşke benim olsa
Kendine ne büyük iyilik yapmışsın cnm. Diğer resimde 70 duruyorsun bence
Ben de 4 ay oldu Doğum yaptım. Anneme dedim kilo aldım diyete başladım. Annem başka ilde 1 yıldır görüşemiyoruz. Kaç kilosun dedi 75 dedim MaşAllah dedi bir bozuldumkardeşlerimin biri 42 kilo diğeri 48 annem de 53. Boyları benden kısa ama olsun zayıflar
Afiyet şifa olsun. Nasıl dayanabiliyorsun bu kadarla MaşAllah
Ben de öyleyim kabullendim2 yılda bir diyet yapmak boynunum borcu oldu. Ben Antepliyim gel de yeme. işimiz gücümüz yemek
Bence amire göre bile değişiyor bu saat mevzusu
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Alirsin canım yarina
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?