- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yarabbim AllahimKizlar 4.takimla adim yarisi yapabiliriz
Herkes baslasin adim atmaya
Kaptanla konusmadik daha bugun mu yarin mi baslayacak bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarabbim AllahimKizlar 4.takimla adim yarisi yapabiliriz
Herkes baslasin adim atmaya
Kaptanla konusmadik daha bugun mu yarin mi baslayacak bilmiyorum
Asiyem beni dışarısı mahvetti. Para veriyoruz şunu da yiyim bunu da tadayim aman arkadaşlara da ayıp olmasın , kocam kırılmasın derken buralara geldim. İneriz inşallah bogazimiza mukayyet olursak. Çay kahve içmeler dışında arkadaş bulusmalarina nokta koydum. Beni baştan çıkarıyorlar.Inşallah öyle olur
Ah ablacım ben 1 hafta yemin etmiştim bir buçuk kiloya yakın vermiştim sen de öyle yap
Sonra azcik yedim derken artıları gördüm
aynen ben de öyleyim pisboğazcanım çekiyor ne yapayım
..
Öyle deme deme veririz inşallah
Hee boşverdim zaten bölünürse iyi olmaz ben direk alınırım diye düşünüyordum...
Dimi 55 54 56 gidiyorum ..
54 te azcik durdum ama neyse inerim inşallah tekrardan...
bak sen 51 olmayayım.. Inşallah kilo da almayayım
Tartıda en az gördüğüm 53.3 oldu şimdiye kadar 2. doğumdan sonraydı o da..
.
Yok kiz baklava almiyorum ramazandan beri aaa ayıp ediyosunBak ben senin niye kilo veremedigini buldum![]()
Tamam iste baklava yeseydin eksiye düşerdinYok kiz baklava almiyorum ramazandan beri aaa ayıp ediyosun![]()
Attim canim +800 ciktimTartini attin mi canim, kacirmis olabilirim
Heee sen ters söyledin anladim simdiTamam iste baklava yeseydin eksiye düşerdin![]()
Mekanik ayağı mi var bizim kızın... korkuyorum peşine takılmaya
Ben 78,3 le basladimTakimda o kadar güzel örnekler var ki aslinda onlari izlese coktan hedefine ulasmisti
Daha once baklava yedikten sonra eksi görmüşlüğün coktu ya o geldi aklima :))Heee sen ters söyledin anladim simdijeton kare olunca
Bir sarilmalik dahaAttim canim +800 ciktim
![]()
![]()
Abla sakın takılma pesine kalirsin sonra biryerlerdeMekanik ayağı mi var bizim kızın... korkuyorum peşine takılmaya40.000 ne la...
Su an 80 kilo kendini 200 kilo olarak görüyor sanirimBen 78,3 le basladim
64,2 ye kadar dustum
Oda yapabilir gercektende kafasa bitiyo
Çekici çağırmak zorunda kalacak eşim...kaskoya dahil değildir hanım getirmek.Abla sakın takılma pesine kalirsin sonra biryerlerde![]()
Elife takıl sen birbirinizi tamamlarsinizÇekici çağırmak zorunda kalacak eşim...kaskoya dahil değildir hanım getirmek.başka birinin peşine takılmali ama kimin ...
Kol agrisi yapiyormus canım gecer yarina kadarBuarada kolum agrimaya basladi![]()
Bana takilirsa isler kötüElife takıl sen birbirinizi tamamlarsiniz![]()
![]()
![]()
![]()