- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Gecer yaa bakalimKol agrisi yapiyormus canım gecer yarina kadar
Normal diyorlar ama üzüldüm tatlım...geçmiş olsun da geçsin inşallah. Benim çok az ağrimisti. İkinciden tırsıyorum ateş titreme vs yapıyormuş.Buarada kolum agrimaya basladi
Yoldan çıkarirsin dime kadinidaBana takilirsa isler kötü
Ekmekle mi yoldan çıkartacağımYoldan çıkarirsin dime kadinida
Kesinlikle arada çıkarıp diğeri takıyorMekanik ayağı mi var bizim kızın... korkuyorum peşine takılmaya40.000 ne la...
Elif'le kolay yerinde sayıyor o....molada bana ekmek ikram ederse yandım amaElife takıl sen birbirinizi tamamlarsiniz
Amann bir ayağımız çukurda zaten ablaaa bosverNormal diyorlar ama üzüldüm tatlım...geçmiş olsun da geçsin inşallah. Benim çok az ağrimisti. İkinciden tırsıyorum ateş titreme vs yapıyormuş.
Aynen yazdım inan kiEkmekle mi yoldan çıkartacağım
CikolataEkmekle mi yoldan çıkartacağım
60' a inmeden gidersem gözüm açık kalır amaAmann bir ayağımız çukurda zaten ablaaa bosver
Allah seni napmasin ablayaaa tartida oynama yapariz sen gitcem deyince60' a inmeden gidersem gözüm açık kalır ama
geçmiş olsun canım. bana da dağıtsaydın
Hey maşallahhhh
oo rakibem gramımız aynı ama yüzdemiz farklı ben kazandım iyi yarıştı teşekkürler eşlik ettiğin için
tebrikler canım
aa neden acaba ya? her bünyede etki farklı işte.
takımca yapalım.
tebrik ederim canımm
Çıktı canım negatif grip benim kiHaftaya kalsin canim guzel yuzdemiz var
Bu arada sonucun cıktı mi canim
Tek gideyim de miAllah seni napmasin ablayaaa tartida oynama yapariz sen gitcem deyince
Ben de +300 ciktimAttim canim +800 ciktim
Kötulere bisey olmaz dicem ama sen aşırı iyisin be ablaTek gideyim de mi
Birbirinizi teselli edin artı gelenler olarakBen de +300 ciktim
Negatif olmasina sevindim gecmis olsun canimBende teşekkür ederim canım mezuniyetin de hayırlı olsunBir daha kilo almazsın inşallah
Çıktı canım negatif grip benim ki
Kafayi mi yedik acabaTövbeeee yarabbim cuma cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?