- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bana göre degil oEvayi neden sevmedik
Banada değilBana göre degil o
Seninle yarışamam ki?Al beni ama eva yapmam
NedenkiSeninle yarışamam ki?
Direnç için ilaç verirse o da zayıflatıyor, ayrıca ameşiyat harici botoks veya balon daha zararsız.insulin direncim var. 23 unde gidecegim kaç çıkmış bilmiyorum.
olmazsa doktora mide ameliyati söylecegim. doktor bu kafayı yemiş der.
Ben de ev yapımı pasta yapıyorum şuan o da kalorisizlerden di miAaa olurmu sosis ev yapimi nuget ev yapımı simdi daha konuscam ama susayim
Türkiyede de öyle, 80 kiloya anca dolandırıcı özel dr lar yapar, devlette zaten 2. Sınıf obez olman gerekiyor karşılaması için, 10 kg için kimse o riski almaz, midr botoksu mide balonu var hem daha ucuz hem risksiz. Ama sonuçta hepsi gecici 6 ay sonr etkisi gecince yemeye devam edersrn eski tas eskş hamam olurCanim ne gerek var bicak altina yatmaya
Surada 15 20 kilo versen yeterli
Benim yasadigim ulkede 100kiloyu asmak gerekiyo bu tur ameliyat icin
Cunku cok riskli
Probiyotik takbiyesiKizlar kabizlik icin tavsiyeleriniz var mi? Yesillik yiyorum, su iciyorum, hareket ediyorum ama donem donem bu durum beni cok sinir ediyor. Ozellikle regl ve yumurtlama zamanlari oluyor.
Ben istiyorum da sen beni ister misin acepNiye kimse beni rakip istemiyorrrr.
Aaa neden saymadi acaba telefon mu bileklik miSabahtan beri yürüyorum 6500 adım diyor ya, 10 30- 15.30 arası 5 saattir yürüyorım ben oysaki
Bileklik, illa asker gibi öne arkaya sallaman lazımAaa neden saymadi acaba telefon mu bileklik mi
Direnç için ilaç verirse o da zayıflatıyor, ayrıca ameşiyat harici botoks veya balon daha zararsız.
Ben de ev yapımı pasta yapıyorum şuan o da kalorisizlerden di mi
Türkiyede de öyle, 80 kiloya anca dolandırıcı özel dr lar yapar, devlette zaten 2. Sınıf obez olman gerekiyor karşılaması için, 10 kg için kimse o riski almaz, midr botoksu mide balonu var hem daha ucuz hem risksiz. Ama sonuçta hepsi gecici 6 ay sonr etkisi gecince yemeye devam edersrn eski tas eskş hamam olurAseliccA
Probiyotik takbiyesi
Ben istiyorum da sen beni ister misin acep
ya geçen gün anneme de söyledim mide ameliyat mi olsam dedi annem Hayır olmaz dedi eşim de zaten razi degildi.Direnç için ilaç verirse o da zayıflatıyor, ayrıca ameşiyat harici botoks veya balon daha zararsız.
Ben de ev yapımı pasta yapıyorum şuan o da kalorisizlerden di mi
Türkiyede de öyle, 80 kiloya anca dolandırıcı özel dr lar yapar, devlette zaten 2. Sınıf obez olman gerekiyor karşılaması için, 10 kg için kimse o riski almaz, midr botoksu mide balonu var hem daha ucuz hem risksiz. Ama sonuçta hepsi gecici 6 ay sonr etkisi gecince yemeye devam edersrn eski tas eskş hamam olurAseliccA
Probiyotik takbiyesi
Ben istiyorum da sen beni ister misin acep
Siz 3000 puan yapıyorsunuz ben o kadar spor yapamıyorum.Nedenki
sol sağ sol sol sağ solllBileklik, illa asker gibi öne arkaya sallaman lazım
Migimmmmmmmmmmmya geçen gün anneme de söyledim mide ameliyat mi olsam dedi annem Hayır olmaz dedi eşim de zaten razi degildi.
yürüyüş yap yemegi az ye dedi o akşam ye kızım diye de demedi.
ama özenmişim ameliyat olup kilo verenlere.
yinede yürüyüş yapmaya devam edecegim..
% 80 i diyet % 20 si sporda geçiyor.
% 80 işi çözmeye çalışıyorum.
80 den inmeyince kendime güvenimi kaybetmişim. bilmiyorum yorulmuşum
hiç yemek yemeyecegim diyorum. yesem bi gr kilo aliyorum
Sen spor yapmiyosan ben öleyimSiz 3000 puan yapıyorsunuz ben o kadar spor yapamıyorum.
Bu haftaki diyetimi atayım sana, ben 2 haftadır kilo veremiyorum diye, 1 hafta sık dişini uygulaya geçen gün anneme de söyledim mide ameliyat mi olsam dedi annem Hayır olmaz dedi eşim de zaten razi degildi.
yürüyüş yap yemegi az ye dedi o akşam ye kızım diye de demedi.
ama özenmişim ameliyat olup kilo verenlere.
yinede yürüyüş yapmaya devam edecegim..
% 80 i diyet % 20 si sporda geçiyor.
% 80 işi çözmeye çalışıyorum.
80 den inmeyince kendime güvenimi kaybetmişim. bilmiyorum yorulmuşum
hiç yemek yemeyecegim diyorum. yesem bi gr kilo aliyorum
23 haziran çarşamba günü iç hastalıklara aldim oradan diyetisyene gidecegim.Bu haftaki diyetimi atayım sana, ben 2 haftadır kilo veremiyorum diye, 1 hafta sık dişini uygula
Biraz kötü olabilirim ablam ya...Kötulere bisey olmaz dicem ama sen aşırı iyisin be abla
Ay hayir ya dedigim gibi 15 veya 20 verse fistik gibi olurSu an 80 kilo kendini 200 kilo olarak görüyor sanirim
Ay niye boyle olduk yaBen de +300 ciktim
Bu hafta bende meyve yok, rkmek yok, karbon yok,23 haziran çarşamba günü iç hastalıklara aldim oradan diyetisyene gidecegim.
sanirim az yiyecegim yediklerimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?