Free listeyi yapmaya biraksam aslinda iyi olurRahat rahat yesinler bakalim ensonunda free listeyi temizletcem sana haydaaaaa günlüklere deyipte
Dökülüyor diyor diğer takımlar çok üzülüyorum. Free de olsa hepimiz 6. TakımızBirbirlerine baka baka kararmislar
Valla bana kalsa hiç ugrasma canim ben olsam hayatta ugrasmamFree listeyi yapmaya biraksam aslinda iyi olur
Yemin ederim meleksin melekDökülüyor diyor diğer takımlar çok üzülüyorum. Free de olsa hepimiz 6. TakımızBiz dökülmeyiz.
Bence sadece listeye girebilecek olanları yapabilirsinFree listeyi yapmaya biraksam aslinda iyi olur
Bir diyetin bittiği yaz gününde tatile gittik. Eşim dedi bekleyelim de güzel bir yerde yiyelim geçti mi 17 saat hem açım hem gözüm aç öyle bir kahvaltı etmişim ki kalbimi sıkıştırmışım ahanda ölüyorum ben kalp krizi geçiriyorum diye ortalığı birbirine kattım sonra da panik atağa yakalandımAsiyem beni dışarısı mahvetti. Para veriyoruz şunu da yiyim bunu da tadayim aman arkadaşlara da ayıp olmasın , kocam kırılmasın derken buralara geldim. İneriz inşallah bogazimiza mukayyet olursak. Çay kahve içmeler dışında arkadaş bulusmalarina nokta koydum. Beni baştan çıkarıyorlar.nasıl bir açlık cektiysem öküz gibi saldirmişim her şeye...ama yok maymunun gözü açıldı. hadi bismillahimizi şöyle kuvvetli çekelim yanlıştan dönelim yemin de edelim ne gerekiyorsa yapalım kuzum.
Kimse listeye girmek istemiyo zatenBence sadece listeye girebilecek olanları yapabilirsin
Zaten 2mezunda var bu hafta gene azaldıKimse listeye girmek istemiyo zaten
Canım muhteşem yarıştın.tamamdır kaptanım. ay kendimi okulu bitirmiş gibi hüzünlü ve heyecanlı hissettim
Essah mıRahat rahat yesinler bakalim ensonunda free listeyi temizletcem sana haydaaaaa günlüklere deyipte
İçindeki acunu ortaya çıkardın artık
3 hafta üst üste artı gelen veya 3 ay içinde 5 kez artı gelenin kilo bildirimini tutmayabiliriz (örnek)Rahat rahat yesinler bakalim ensonunda free listeyi temizletcem sana haydaaaaa günlüklere deyipte
Bu da mantıklı, gerçekten çook kalabalık bir listeBence sadece listeye girebilecek olanları yapabilirsin
Valla ben olsam hiç tutmam elif iste bu kiyamiyo artı gelene bile aaa uzme kendini haftaya olur diyoİçindeki acunu ortaya çıkardın artık
3 hafta üst üste artı gelen veya 3 ay içinde 5 kez artı gelenin kilo bildirimini tutmayabiliriz (örnek)
Bu da mantıklı, gerçekten çook kalabalık bir liste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?