Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Veriliyor arkadaşım. Ben hem pco hemde insulin direnci ile 35 kg verdim. Beyinde bitirmen gerek. İlac kullaniyorsan duzenli kullan. Ben emzirdigim icin ilacta alamadimveriliuir
Canım bende 89 dan 62 indim fakat ani ve durduramadığım kilo artışım oldu. Yıllardır diyet ve spor adına bütün bildiklerim işe yaramıyordu. Spor yaptıkça ve diyet yaptıkça kilo aldım ve tam 5 ay sürdü bu durum.

Beraber mi yaşıyorsunuz canım? Herkes aynı anda olmayabiliyor bulaşmış ve hemen belirti vermemiş olabilir ya da taşıyıcı olabilirler.
Eşimin dayısı korona oldu bi hafta sonra eşi ve torunlarda oldu 10. günde de gelin belirti verdi. Bir ay sürdü karantinaları

Tecrübe konuşmuş...harika bi tespit....ben hergun 30 ,dk pilatesimi yapıyorum....bigun fazla kaçırırsam ertesi gunler ac yatiyorum.....kilo vermek ve korumak emek ister caba ister

Tecrübe konuşmuş...harika bi tespit....ben hergun 30 ,dk pilatesimi yapıyorum....bigun fazla kaçırırsam ertesi gunler ac yatiyorum.....kilo vermek ve korumak emek ister caba ister
Gerçekten böyle düşünüyorum canım çok şükür hamilelik harici 2 yıldan beri fazla kilo almamak için uğraşıyorum.

Geçen senelerde 53 kadar gördüm o zaman belimdeki kemikler sayılıyordu hatta eşim şuna bak iyice kemik kaldın dedi diye tekrar 55/56 gittim geldim.

Ben diyete ilk basladim..eşim dalga gecti...bu yasta ne kilosu vercen o sana yapıştı artik zayiflayamazsin diyip duruyordu...buraya geldim...herkese yaşını soruyordum benden yaşlı varmi kilo vermeye calisan diye...ama sonuc ortada 40 yaşında yim.ve hala kilo verebiliyorum...yeterki neyi nekadar yiyecegimizi ayarlayalım...sporumuzu bırakmayalım herkes zayiflar Allahin izniyle

Aman niye yapissin canım bu konu da kimseyi takmamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…