Canım bende 89 dan 62 indim fakat ani ve durduramadığım kilo artışım oldu. Yıllardır diyet ve spor adına bütün bildiklerim işe yaramıyordu. Spor yaptıkça ve diyet yaptıkça kilo aldım ve tam 5 ay sürdü bu durum.Veriliyor arkadaşım. Ben hem pco hemde insulin direnci ile 35 kg verdim. Beyinde bitirmen gerek. İlac kullaniyorsan duzenli kullan. Ben emzirdigim icin ilacta alamadimveriliuir
Evet bu benim 3. De büyüsün o zaman degisecegiz
C Chikolata_gozlum tebrikler kiz cikolataaaa masallah sanaEki Görüntüle 2873237 Eki Görüntüle 2873238 @chikolatagozlum mezuniyetin hayırlı olsun. Muhteşem yarıştın.Tebrikler.
Hayyy masallah harikaSu an birinci gibiyiz ama daha erken 8 de kutlama yapariz
Beraber mi yaşıyorsunuz canım? Herkes aynı anda olmayabiliyor bulaşmış ve hemen belirti vermemiş olabilir ya da taşıyıcı olabilirler.Kızlar bişey sorcm geçiren Ler bilenler yazsın lütfen ailemde benimle birlikte karantinaya girdi daha doğrusu filyasyon ekibi yapmış onları 10 gün önce gördüm hasta değiller ve testleri negatif çıktı. 14 gün i
Oley beeee
Ya aslında hepimiz hangi kilolardan buralara geldik E Elif_Eylul biliyorsun hepimizin bir tecrübesi var az çok ama özellikle her hafta @Migim tartı günü sürekli bahaneler ile geliyor.
Ha ben her şeyi yiyorum ama istediğim kilolardayim çok sıkmama gerek yok ama onun sporda yapmasa her gün yürüyüş yapması harici güzel menüler ile gelmesi gerekli ben o azmi onda hiç görmedim
Tecrübe konuşmuş...harika bi tespit....ben hergun 30 ,dk pilatesimi yapıyorum....bigun fazla kaçırırsam ertesi gunler ac yatiyorum.....kilo vermek ve korumak emek ister caba isterYa aslında hepimiz hangi kilolardan buralara geldik E Elif_Eylul biliyorsun hepimizin bir tecrübesi var az çok ama özellikle her hafta @Migim tartı günü sürekli bahaneler ile geliyor.
Ha ben her şeyi yiyorum ama istediğim kilolardayim çok sıkmama gerek yok ama onun sporda yapmasa her gün yürüyüş yapması harici güzel menüler ile gelmesi gerekli ben o azmi onda hiç görmedim
Gerçekten böyle düşünüyorum canım çok şükür hamilelik harici 2 yıldan beri fazla kilo almamak için uğraşıyorum.Tecrübe konuşmuş...harika bi tespit....ben hergun 30 ,dk pilatesimi yapıyorum....bigun fazla kaçırırsam ertesi gunler ac yatiyorum.....kilo vermek ve korumak emek ister caba ister
Tamam canimZipzip- kaptanım beni freeden çıkarabilirsin daha çok ihtiyacı olanlar var onlar olsun listede benim için sorun yok
Freede olup kilo koruyanlar sorun değil ki. Asıl liste adayları yada vermesi gerekenler bizi üzüyor.Zipzip- kaptanım beni freeden çıkarabilirsin daha çok ihtiyacı olanlar var onlar olsun listede benim için sorun yok
Cordeliacim böyle öldürülmez füze at kuzum ..acı cekmezdik en azındanEline sağlık canım.
Free takim kilo alma yarışması bitmiştir insallah.
Aman niye yapissin canımBen diyete ilk basladim..eşim dalga gecti...bu yasta ne kilosu vercen o sana yapıştı artik zayiflayamazsin diyip duruyordu...buraya geldim...herkese yaşını soruyordum benden yaşlı varmi kilo vermeye calisan diye...ama sonuc ortada 40 yaşında yim.ve hala kilo verebiliyorum...yeterki neyi nekadar yiyecegimizi ayarlayalım...sporumuzu bırakmayalım herkes zayiflar Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?