- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
C
Chikolata_gozlum
canım sen bu hafta 4. Takımla yarışta var mısın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem günlük yürüyüşümü yapıyorum. Varımsa daha fazla yapayımC Chikolata_gozlum canım sen bu hafta 4. Takımla yarışta var mısın?
Spor yaptım kahvaltı yaptım. Temizlik yapıyorum.Kizlarrrrr napiyosunuz bakalım ben yuruyuse çıktım. Sabah hava yağmurlydu şimdi bol gunes
Müsaitsen olmalısın.Bilmem günlük yürüyüşümü yapıyorum. Varımsa daha fazla yapayım![]()
Tamam varım o zaman.Müsaitsen olmalısın.![]()
Olacak olacak
Şu veledleri dışarı postalayabilsem bende yapacam inşallahBen spor yapıyorum. Tabi ki Eva.![]()
Maşallah kilo rakibim spor ortağım hızlısın ben daha ev işlerini yeni bitirdim ancak 3bin olmuş

Tostombalakanne bu hafta yogunmus canim nisan alışverişleri varmis@Tostombalakanne sen ne durumdasın? Bu hafta yürüyüş yapabilir misin?sleepy angel
sardunya1038 durumlar nedir? Müsait misiniz bu hafta?
AA evet unuttum. Hayırlı olsun. @TostombalakanneTostombalakanne bu hafta yogunmus canim nisan alışverişleri varmis
Eline saglik canimMerhaba Canlarım.![]()
![]()
Rakip eşleştirmelerini, belirledim. Değişiklik isteyen lütfen bildirsin. Rakipler kiloda yarışacak.
Ama bir süprizim var. 4.Takımla adım yarışımız olduğundan, sizi takım içi adım yarışına davet ediyorum.
En çok adım atan renk kazansın. Ne dersiniz.
Kilo vermede rakipsiniz. Sporda eşsiniz. Her rengin adımlarını toplayıp sıralama yapacağım.
Fotoğraf atmayı unutmayınnnnn.
Not: Bu hafta 1000 adım 100 puan.
Ayrıca Adım yarışı bugün başladı. Haftaya Cuma bitecek..
Üye Adı RENK sardunya1038
beyaz @Cedarice beyaz C Chikolata_gozlum fuşya @selensu82 fuşya @Brzhuzur Zümrüt Yeşili @nehir6161 Zümrüt Yeşili @Filizzz16 kırmızı Zipzip-
kırmızı Cordelia
lacivert madamhd
lacivert @Nidsalii lacivert @I-cell_84 Lila @Leyl-i-fer Lila sleepy angel
mavi Amine Busra
mavi @Poni Bon Mor @Tostombalakanne Mor F Frozen01 pembe @T u t a s t e pembe @Ytmz sarı @s i d e l y a sarı @Lili 38 turkuaz @Elhan turkuaz @sandriyon turuncu @Less-is-More turuncu @SaskinAnne yeşil @TekrarDene yeşil
Onlari kk daki borek pasta bolumune gonderek benceZipzip- @Filizzz16 kızlar fırına kek börek çörek sürelim de 4.taklım arkadaşlara götürelim iadeyi ziyaret lazım boş gitmeyelim
![]()
Ben hic farketmedim ne zaman olduuKızlar İstanbul'da deprem oldu aklım çıktı ya vitrin koltuk acayip sallandi
Haha ben de o cahillerdenim biliyorsunOynar oynar...sen dikkatli ol hem yemene hem de hamile kalmamaya dikkat et...ikinci oğluma hiç adet olmadan hamile kalmıştım. Milletle dalga geçerdim cahiller hemen doğuruyorlar diye
Bu hafta regl olursun inşallah...şişkinlik ondandır.
Çok geçmiş olsunKızlar İstanbul'da deprem oldu aklım çıktı ya vitrin koltuk acayip sallandi
Sağol orası neresiÇok geçmiş olsunben hissetmedim burada
![]()
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşKızlar İstanbul'da deprem oldu aklım çıktı ya vitrin koltuk acayip sallandi