Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Birşey daha soracağım
Yapmış olduğunuz sporları nerden yapıyorsunuz? Leslie yaptım falan yazdı en son arkadaş nerden bulup yapabilirim buradaki sporları. Birde başta yazıyor zaten şu spor bu kadar puan diye onları nerden bulabilirim yani. Anlayışınız için teşekkür ederim

YouTube da var canım. Daha önce spor yapmıyorsan leslie gayet iyi bir başlangıç

AA evet unuttum. Hayırlı olsun. @Tostombalakanne
Sağol kuzum yorucu bir gündü yorulduk deprem oldu valla için bir tuhaf oldu gerçekten deprem olduğunu hissettim ama böylesini ilkkez yaşadım yerden biri iter gibi baya sertti Allahtan öncü deprem değilmiş bu his çok ürkünç

Afiyet olsun
İyi akşamlar

Menüm
11.30
2 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
Nescafe
4 5 zeytin

Ara öğün
Ev yapimi dondurma(kizlarla ortak yedik)

Akşam
18.30
1 kepçe mercimek
Kabak yemegi
Yogurt salatalik
Afiyet olsun
Youtube yapip ilk sayfada yaptigimiz spor puanlari yaziyo canim ordan hesaplayabilirsin

Canım hepsini YouTube da bulabilirsin isimlerini yaz çıkar. Bu arada sormuştum bugün kaç kiloydun?

Aslında ben o iki gün yürüyüş yaptım ama yazmadim keşke yazsaydim

Teşekkür ederim, evet uzun süre spor yapmadım . Yaza başlarken sadece yürüyüşlere başlıyordum. Kışında bırakıyordum. Bu kiloları boşuna almıyorum.
Hep benim tembelliğimden kaynaklanıyor.

Canım ya hiç sorma şimdi gördüm mesaji ben 10. Ayda geldim buraya ama kendimi hiç sıkmadim. Keşke üstüne düşüp daha çok motive olsaydım. Ama.sukur iyi kötü verdim yine.Benim adımım suanda 18.000 lerde .
Ve ayrıca başarırsın. Biz birbirimizi bu hafta çok motive edelim lütfen.

Şimdi yeniden başlayıp sonuca ulaşacağız inşallah yeterki burda kal ve pes etme

Tamam ben daha yürüyüşe çıkmadım . Yemeğim 18 30 da bitti 1 saat geçmesini bekliyorum. Sonra yürüyüşe çıkacam. Ama maşallah çok iyi verdin. Durmak yok evet . Önemli olan da istikrarlı olmak

Tamam ben daha yürüyüşe çıkmadım . Yemeğim 18 30 da bitti 1 saat geçmesini bekliyorum. Sonra yürüyüşe çıkacam. Ama maşallah çok iyi verdin. Durmak yok evet . Önemli olan da istikrarlı olmak
Aynen öyle canım eğer ben dikkat edersem haftada güzel.kilo veriyorum ama işte şu boğazımı tutsam tam anlamıyla iki ayda isim tamm. Sende vereceksin inanıyorum . Benim yaptığım hatayı yapma ve baştan sık kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…