Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık canım
Ilk defa ilk 3 e girdim

Tebrik ediyorum kizlar hepinizi
Hadiyaaaa 1.cimi oldum simdi❤❤❤❤❤❤❤
Ellerine sağlık canım emeğine sağlık
Herkesin ayagina saglik
Tebrik ederim canım

Zaten bu boğazımızı tutsak hiç sorunumuz olmayacak. Bugün eşime dedim ki : ben artık diyetteyim. Bana destek ol. Birde gruptakiler kuş kadar yiyorlar bunlar nasıl doyuyor.
Hayatım onlar doymuyor aç kalıyorlar. Önemli olanda bu zaten sünnet , doymadan kalkmak . Ama benim karnım doysada gözüm aç . Aman bu çöpe gitmesin . Aman şundan da canım çekti ye babam ye . Ben almayayım da kimler alsın .

İyi akşamlar

Menüm
11.30
2 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
Nescafe
4 5 zeytin

Ara öğün
Ev yapimi dondurma(kizlarla ortak yedik)

Akşam
18.30
1 kepçe mercimek
Kabak yemegi
Yogurt salatalik
Harika bir menü
Sakıncalı hiçbir şey yok. Devamını dilerim canım

Ya bende oyelyim bişey atilmasin herşey ateş pahası ve günah diye 80 ere çıktım ama yemekleri tabaklara az koymak çocuklarada öyle ve ogunluk pişirmek . Ve akşamlar 7 den sonra bişey yememek hele çayın yanına. Aslında liste olunca elinde uyuyorsun ama bende harfi harfiyen uyamiyorum. Ama artık cumaya güzel bı sonuç çıkartabiliriz seninle kararliysan . Cumaya bişey kalmadı Inan hemen tartı günü geliyo.

Bugünkü menüm
Sabah 11.00 İki yumurtalı omlet, salatalık, domates, zeytin, peynir , marul, iki ceviz, bir siyah erik, çay
13.00 Sade Türk kahvesi, bir kare bitter
17.00 Ev yapımi Adana , salata,kapya biber, üç kaşık pirinç pilavı, ayran, çeyrek lavaş
Su iki litre sanırım uyuyana kadar üç olur
Bir bardak yeşil çay
Sade Nescafe
Spor hâlâ yok
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Afiyet olsun ablacım

Afiyet olsun ablacim

Afiyet olsun ablacim

Amanin migi gülümser miymiş
Amin kuzum...Gemlik de çok güzel eşime beğendiremedim merkez kalabalikmiş evimizin olduğu semt Manastır, hep yokuşmuş...mış mış.
Gemlik de çok güzel Antalya da da bakımlı olan her şehir güzeldir abla İnsan aylardır evde kalınca bunalınca her yeri gezmek istıyor

Afiyet olsun ablacım
beraber olsun huzurum
Afiyet olsun ablacim
Sağ ol bitanem
Afiyet olsun ablacim
Teşekkür ederim canım
Gemlik de çok güzel Antalya da da bakımlı olan her şehir güzeldir abla İnsan aylardır evde kalınca bunalınca her yeri gezmek istıyor
Memleketimiz hep güzel eşini, çocuğunu al güzel bir tatil yap. Baş başa kalmak istiyorum ihtiyacım var de....şu sıralar uygun oteller ya da apart olarak bakabilirsin. Evliliğinize çok iyi gelecektir.

Ben rakip istemedim ama adım yapabilirim tek başıma bugun 10 bin tamamlamaya çalışacağım henüz olmadı 15 bini anca hafta içi yapabilirim işe git gel yaptığım için
İşyerinde hiç gezinmezdim öğle arası yürüyüş yapardım artık onu da yapmaya başladım ara da 10 yada 15 te çıkıp yürüyorum adım tamamlamaya bakacağım bundan sonra öğle arası baya yürüyorum.

Biz onu bu yaz düşünüyoruz eşim otel ayarlıyoruz bakalım ne olacak
İnan ki biz çok bunaldık tatil yapsam gerçekten oraya uyumaya gitmeyeceğim bol bol denizlere atacağım kendimi hiç çıkmayacagım denizin ortasında kaybolmak istıyorum o derece yani
(Yüzmeyi iyi bilirim çok uzağa kadar yüzerim )

Bende menümü yazayım
Kahvaltı saat 09.30
1 dilim Çavdar ekmeği
Salata domates
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Öğlen 15.30
Salata 1 .5 çavdar ekmeği ( tam yemek yerken deprem oldu yemeği falan bırakıp kaçtım disariya )
Ara 17.30
Misafir geldi kurban parası getirmeye çayın yanına çay içmedim Nescafe yanına 1 el içi kadar çerez yedim(fındık, badem, fıstık ) 3 dilim kavun
Su şuan 2 litre 3 yaparım
Yürüyüşü Aksm atayım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Nehir6161

Afiyet olsun canım

Menüm;

Sabah
2 haşlanmış yumurta, 1 peynir, 8 zeytin, salatalık

Akşam 17.30
Doğumgünü menüsü malesef;
1 dilim pastanın keki, 1 parmak börek, 5 sarma, yoğurtlu havuç sote, 5 kiraz.

Su; 2 lt,
Adım da 9000de şuan.
Ceza olarak kaç dk leslie yapayım?

Ben telefonu televizyona baglayip youtube dan leslie yi açıyorum. Başlangıç icin uzun sure leslie 1 yapmistim 15 dklik. Simdi leslie 2 yapiyorum 30 dk

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim toplamda cok yememissin aksam yemegi de yok bence cezaya gerek yok
Adim atmaya devam edebilirsin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…