- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımCumartesi menüm
Sabah/ 1 domates,1 salatalık,2 yk sucuklu yumurta,2 d.ekmek, 1 kk peynir
Aralar/st granül kahve,3 hurma
Akşam/ 1 kepçe nohut,1 d ekmek,40 gr ton balığı,soğan domates
Ara/ 3 üçgen dilim karpuz,
Su / 1,5 litre
Spor/4586 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Eki Görüntüle 2873836
Selam canim sen hallet islerini üzuldum telefonuna zaten mezunsun takma kafanaKızlar selam alıntılayarak gelmeye çabaladım ama çok zorlaniyorum. Telefonumun ekranı nerdeyse tamamen gitti çok az bi ışıkla görüyorum ekranı yere dururdum ve maalesef ekran gitti. Ptesi günü bakacağım bi çaresine. Çok canım sıkkın. Gelemedim kusura bakmayın. Mezuniyetimi kutlayan herkese çok teşekkür ederim, birlikte yaptık. Sayenizde buraya gelebildim. Iyiki varsınız. Adim için de telefonla yürüdüm yinede. Telefonu halledince hepsini bir bildirsem umarım sorun olmaz umarım.
İlk füze geldi
Buraya bile isteye kendi rızamla geldim ablaLusi yine yanlış adrestesinmisafirliğe mi geldin yoksa...
Maşallah canim neguzel olmuşsun
Maşallah canım ya ne kadar farketmiş böyle yan yana görünce daha net anlıyoruz
Maşallah
Kuzum ben bu hafta yoğunum maalesef nişanımız var da onun işleri var anneme yardım ediyorum alışveriş vs@Tostombalakanne pazartesiden pazartesiye yyarşalım mi ne dersin
Maşallah canım çok güzel olmuşsun.
Harikasın
Muhteşem bir sonuç
Daha once hic hareketli degilsen birden ağır gelebilir. En azindan bir hafta 15 dklik ile başlayabilirsinBende birazdan aynen dediğini yapacağım ama 30 dakikalık olan biraz hızlı mı başladım
Sizin adimlari görünce ben kendiminkilerden utaniyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?