• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet kız çok tok tutuyor hemde . 1 tabak yumurtalı ıspanak , 1 kase yoğut ,1 tanede salatalık yedim şiştim .

afiyet olsun canım valal bende şiştim daha başladım sayılmaz ama bende kendimce dikkat ediyordum adam akıllı montiye pzt başlıyorum ama bugünde uydum sayılır
sabah:1 dilim tam bugdağ ekmeği(kızarmış)
light peynir
domates
biber
maydanoz
6 yeşil zeytin
Ara:8 adet badem(sanırım bu montide cıs olanlardan)
öğle:nohutlu kereviz yemeği(suyuna dokunmadım)
yarım kase yarım yağlı yoğurt
bende gayet tok hissediyorum

Kızlar bugün yediklerim ve yemeyi düşündüklerimi yazmak istiyorum.

08.00 : 2 dilim kepekli ekmek arasına 1 ince dilim kaşar ve yeşilliklerle hazırlanmış sandviç,yarım çay bardağı taze portakal suyu
11.00 : 5 adet sunta bisküvi,1 kk peynir
13.00(şuan): 2 kaşık bulgur pilavı,3 adet mini ızgara köfte,haşlanmış yarım havuç-3-4 dal brokoli ve karnabahar.(midem çok kaynadığı için yoğurt tercih etmedim)
15.00 : 1 elma
17.00 : 1 kase çorba ,bol salata,1 dilim kepekli ekmek
20.00 : 1 porsiyon yoğurt veya süt

su : şuana kadar 1 lt ama 2.5 olacak
spor : 1 saat yürüyüş
aralarda : yeşilçay
selam turuncum mönün gözüme çarptıgı için yazıyorum .(takımda mönü yurumlamaya pek fırsatım olmaz ama )
bu öylen yedigin mönün hç diyete uygun deyil ... bunu monti kapsamında söylemiyorum .ama .
kendinde dedigin gibi bunları hep baraber yersen tabiki migden kaynar ..:37:
pilavı vede eti aynı ögünde yeme migda kaynama sorunun varsa . kiloda vermek istiyorsan ...:34:
ayrıca havucu pişmiş yemeni önermem . yediklerinin kl. kadar kanşekeri degeride önemlidir ...:34:

Son düzenleme:
afiyet olsun canım valal bende şiştim daha başladım sayılmaz ama bende kendimce dikkat ediyordum adam akıllı montiye pzt başlıyorum ama bugünde uydum sayılır
sabah:1 dilim tam bugdağ ekmeği(kızarmış)
light peynir
domates
biber
maydanoz
6 yeşil zeytin
Ara:8 adet badem(sanırım bu montide cıs olanlardan)
öğle:nohutlu kereviz yemeği(suyuna dokunmadım)
yarım kase yarım yağlı yoğurt
bende gayet tok hissediyorum
mönün güzel petünya ....
badem ceviz cıs deyil canım tam tersi mutlaka yemeni öneririm ama ara olrak deyilde ögünlerde..
yemeginin suyunuda yiyebilirsin birçok bvitamini orda..

mönün güzel petünya ....
badem ceviz cıs deyil canım tam tersi mutlaka yemeni öneririm ama ara olrak deyilde ögünlerde..
yemeginin suyunuda yiyebilirsin birçok bvitamini orda..

evet ama hem sevmem hemde yağı suyuna birikiyor gerek yok demekki bademide yemekle yersem daha iyi anladım bundan sonra öyle yaparım peki şimdi ne zaman meyva yiyebilirim kuru incir badem olabilir mi yada elma yani 16:30 gibi yesem olur mu ?

evet ama hem sevmem hemde yağı suyuna birikiyor gerek yok demekki bademide yemekle yersem daha iyi anladım bundan sonra öyle yaparım peki şimdi ne zaman meyva yiyebilirim kuru incir badem olabilir mi yada elma yani 16:30 gibi yesem olur mu ?
yemeklerden 3. 4 saat sonra ara yapablirsin ... kuru inciri fazla yeme baya şekerlidir .elme mükemmel seçim ...ama kuru yemiş yeme yanında .

menün güzel turuncu ... çok fazla ara yapıyorsun sanki acıktığın için mi yapıyorsun araları yoksa kendine göre hazırladığın bir listen mi var

canım önce ki gittiğim diyetisyenim 6 öğün beslenmemi teşvik etmişti.Mideyi fazla boş bırakırsan kan şekerin düşer ve bu defa yemeklere saldırırsın demişti.Nitekim ben de çok acıktığım zaman gözüm dönüyor.Özelliklede abur cubura saldırasım geliyor.O yüzden az ve sık beslenmeyi tercih ediyorum.

yemeklerden 3. 4 saat sonra ara yapablirsin ... kuru inciri fazla yeme baya şekerlidir .elme mükemmel seçim ...ama kuru yemiş yeme yanında .

ok o zaman saat 16:30 gibi elmamı yerim yeter belki azda ayran içerim açlık durumuma bağlı şu an gayet tokum ha bu arada çay kahve yasak mı şekersiz kahve yasak sanırım

Kızlar bende pazartesi gününden itibaren bu diyete başlıyorum lütfen benide listeye alın yardımlarınızı rica ediyorum az çok okuyup fikir edindim ama genede yanlışlarda uyarınız herkese bol şans:56:

İstatistiklere göre pazartesi gününe ertelenen ve o gün başlayan diyetler ertesi güne sona eriyormuş :9:
Bu işin şakası tabi ama eğer diyet yapmak istiyorsanız buna bugünden itibaren başlamanızı tavsiye ederim.Ertelemek sadece kendimizi kandırmaktır :61:

İstatistiklere göre pazartesi gününe ertelenen ve o gün başlayan diyetler ertesi güne sona eriyormuş :9:
Bu işin şakası tabi ama eğer diyet yapmak istiyorsanız buna bugünden itibaren başlamanızı tavsiye ederim.Ertelemek sadece kendimizi kandırmaktır :61:

doğru diyorsun ama zaten kendimce diyet yapıyordum pzt buna tam anlamıyla uyacağım hani günü belli olsun diye :) vereceğim bu kiloları:62:

turuncuu benim herkesim orda:) yeni gelinsin sanırım:) benm kuzenimde yeni gelin orada:) şimdi hamileee doğursada gitsem:) en son kurbanda ordaydımmm özlüorum seviorum memleketimi:D

Yeni gelin sayılırım herhalde :) 19 ay oldu evleneli :9:

abooowwwww desene bu hafta yine sonuncu olcezzz :27: :27:

canın sağolsun çok çalışır çok erir telafi edersin artık :16:

Bu durum için herkesden özür diliyorum.Ama çok çalışacağımdan emin olabilirsiniz :34:

selam turuncum mönün gözüme çarptıgı için yazıyorum .(takımda mönü yurumlamaya pek fırsatım olmaz ama )
bu öylen yedigin mönün hç diyete uygun deyil ... bunu monti kapsamında söylemiyorum .ama .
kendinde dedigin gibi bunları hep baraber yersen tabiki migden kaynar ..:37:
pilavı vede eti aynı ögünde yeme migda kaynama sorunun varsa . kiloda vermek istiyorsan ...:34:
ayrıca havucu pişmiş yemeni önermem . yediklerinin kl. kadar kanşekeri degeride önemlidir ...:34:

aebencim uyardığın için çok teşekkür ederim.Eğer uyarmasaydın ben hala pilavı ve eti aynı öğünde sağlıklı diye yemeye devam edecektim :53:

aslında pilav dünden akşamdan kalmıştı ve ziyan olmasın diye iki kaşık yedim ekmek yerine.Artık daha dikkatli olurum :34:

pişmiş havucuda mönülerden çıkarıyorum artık.

Yeni gelin sayılırım herhalde :) 19 ay oldu evleneli :9:

Bu durum için herkesden özür diliyorum.Ama çok çalışacağımdan emin olabilirsiniz :34:

aebencim uyardığın için çok teşekkür ederim.Eğer uyarmasaydın ben hala pilavı ve eti aynı öğünde sağlıklı diye yemeye devam edecektim :53:

aslında pilav dünden akşamdan kalmıştı ve ziyan olmasın diye iki kaşık yedim ekmek yerine.Artık daha dikkatli olurum :34:

pişmiş havucuda mönülerden çıkarıyorum artık.

turuncum bazan yaparız dimi aman yemek kaldı yada çoçukların tabagında kaldı yiyim diye .
yav bizim migde çöpmü. dolapmı kalanı atıyoruz *:33::60:

petünya meyveden 15 dk sonra ayranını içebilirsin .ama acıkmadı isen ara yapman şart deyil montide .

Son düzenleme:
tamam canım sen nasıl istersen :61:

bu arada aramıza hoşgeldin
hoşbuldum canım sağol

turuncum bazan yaparız dimi aman yemek kaldı yada çoçukların tabagında kaldı yiyim diye .
yav bizim migde çöpmü. dolapmı kalanı atıyoruz *:33::60:

petünya meyveden 15 dk sonra ayranını içebilirsin .ama acıkmadı isen ara yapman şart deyil montide .

teşekkür ederim aeben

günaydın kızlar dün şirket dışındaydım...

yeni gelen arkidişler hoşgelmişlerrrr

umarımm beyninizde bitirmişsinizdir bu işiiiii

bide bu ne soğuk yeaaa:)

hoşbulduk:) kafada bitti ama azıcık iradeye daha ihtiyacım var..

selam kızlar.. ben sizleri tanımıyorum.. tanımak ta istiyorum..kaç kişiyiz önce buradan başlıyım:)

menüm.
sabah 2 dilim ekmek.. bir parça peynir
ara 2 tane keddili bisküvi.
öğle 1 dilim ekmek salata 1 haşlama patates
akşam yemek yapamadım malesef evde sebze olarak birşey kalmamış kahvaltı yaptık 2 dilim ekmek 1 parça peynir 1 çay kaşığı bal 1 haşlama patates.. (bu haşlama patatesler afedersinz ishal olmuşum da en iyi bu kesiyor diye.)
ara elma ve 1 bardak süt olacak..

kızcağızlarım ben yatılı okulda öğretmenim haftada 2 gün nöbetçiyim bazen o günlerde hiç nete girme fırsatım olmuyor.. o günlerde ben haber veririrm yarın nöbetçiyim diye..benim motiveye ihtiyacım var biraz daha. en şişman benim galiba:) hadi cimekayı gaza getrmek için yarışın:)lütfeeeeeeeeeeeeen

selam kızlar online olan arkadaşları görünce çok sevindim kalamayacağım :( yarın erken kalkamam diye kilo bildirimimi şimdiden yapayım dedm regl dönemim maalesef 66.0 oldum:14::14::14: çok üzgünüm kızlar inşallah aramıza yeni katılan arkadaşlar bizi kurtarur..benim de spora başlama vaktim çoktan geldi aslında..neyse hepinize iyi akşamlar öpüyorum:16:

selam kızlar.. ben sizleri tanımıyorum.. tanımak ta istiyorum..kaç kişiyiz önce buradan başlıyım:)

Canım bende takıma daha yeni katıldım.Yaşım 26 ve evliyim.Bebiş düşündüğüm için kilo vermek istiyorum.Bu arada ev hanımıyım.

selam kızlar online olan arkadaşları görünce çok sevindim kalamayacağım :( yarın erken kalkamam diye kilo bildirimimi şimdiden yapayım dedm regl dönemim maalesef 66.0 oldum:14::14::14: çok üzgünüm kızlar inşallah aramıza yeni katılan arkadaşlar bizi kurtarur..benim de spora başlama vaktim çoktan geldi aslında..neyse hepinize iyi akşamlar öpüyorum:16:

Üzülme canım.Nasıl olsa o 2 kilo bidaha ki haftaya gidecektir.O zaman daha çok kilo vermiş olarak görünürsün.Zaten bu hafta benim yüzümden takım sonuncu olacak gibi.O yüzden haftaya hepimizde güzel sonuçlar alırsak 1.ci olabiliriz :10:

Kızlar bu karbonhidrat diyeti çok ilgimi çekti.Hem aç kalmıyorsun hemde kilo veriyorsun.

Haftaya doğum günüm olduğu için büyük ihtimalle pasta kaçamağı yapacağım.O yüzden doğum günümden sonra bu diyete başlamayı düşünüyorum.

Canım bende takıma daha yeni katıldım.Yaşım 26 ve evliyim.Bebiş düşündüğüm için kilo vermek istiyorum.Bu arada ev hanımıyım.

Üzülme canım.Nasıl olsa o 2 kilo bidaha ki haftaya gidecektir.O zaman daha çok kilo vermiş olarak görünürsün.Zaten bu hafta benim yüzümden takım sonuncu olacak gibi.O yüzden haftaya hepimizde güzel sonuçlar alırsak 1.ci olabiliriz :10:

benim 27 ben de özellikle bebek için istiyorum kilo vermeyi..ben öğretmenim..inşallah başaracağız..

Back
X