• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hergun yapabilsen 1 ayda super incelme yasarsin aslinda
Bende bugun açtım 2 dakika bakayim dedim annem seslendi kaldi oyle
simdi de yaprak sariyoruz 🤭
Köyde iş bitmez canim😉
Yapcam bakalim bugunde saat 7de yuruyuse cikarsak gelince yapcam

Screenshot_20210630-171620_Instagram.webp

Sıcağı sevenler çok garip geliyor bana..tabi sana da soğuğu sevenler garip geliyordur:KK48: yaz beni agresifleştiriyor. Sırf bu yüzden Antalya'dan tayin istetttim eşime...üç yıllığına Marmara' ya geldik. Dört yıl oldu:halay:ama bu yıl kaçış yok dönüyoruz maalesef..:işsiz:
kışta beni agresifleştiriyor olabilir ablacım :deli:hatta bide çok mutsuz oluyorum karda kışta. dönüş Antalya' ya mı olacak
Icinde protein olandanmi :KK70:
Ay hiç deme bunlara protein koymamışlar eksik kaldım :KK53::KK53::KK53:
12 tane kayısı mi yiyelim şimdi.:KK53::KK53::KK53:
Ben bilmem kaç kalori eder acaba diyeti çok etkiler mi ki :rolleyes:yorumu göndermeden baktım çokmuş. 48 kalori biri. 600 kaloriye yakın kalori almışım ben. Siz yemeyin tuvalete çıkamayın bekleyin :KK70::KK70:
Benim bugun hiç halim yok sırtim arkalarim kollarim ayak bileklerime kadar agriyo neden acaba🤔
geçmiş olsun canımm hamlamışsındır bencede.

Benim wc işine çözüm bulamam lazım
Aktarda açlık otu kalmamış haftaya dedi
Kayısı ve çayı da işe yaramadı

Parktan gelince ılık suya zeytin yağı katıp içeyim karnım davul gibi ve artı görmeye başladım bugün
Sabah aç karnına kiraz ye canım üzerine de su iç iki saat birsey yeme bu seni wc çıkaracaktır 😉
Birde E Elif_Eylul kaptanim dediği gibi tek öğün beslenmek sağlıklı değil en az iki öğün yemelisin ki sağlıklı bir şekilde kilo verebilesin ben üç öğün beslenirken bile kabızlık cekiyorum 🤦🏼‍♀️ Tek öğünle wc çok zor canım

Back
X