Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın kızlar. bu ara diyer modundan çıkanlardan biride benim-tatlicadiarzu- aslında benim yeme şeklim moral bozukluğundan kaynaklanıyor. milletin canı sıkılınca boğazdan kalır benimde tam tersi yeme hırsım artarÇok üzgünüm çoook
dün saatlerce yollarda yürüdümhihoyyyt iyide geldi. bunu hep yapmalıyım aslındadelikafadulden
pınar yeni diyetinde hayırlı olsun. bu arada küto hiç uğramamış dünnnnn. nedenki acabaaa:sm_confused:

senağlamaGünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Aabencimmm ve herkeslercimmmmmmmmmmmmmmmm :) yarıştan çekildiğim için mutlusunuzdur tabiii tabiii benim gibi dişli bir rakibiniz yok artıkkkkkkkkkkkkkk (((((((((((( ühüüüü öhhööööö

perşembeye randövi aldım kızlar bi gidip tes yaptıracagım olmuyo böyle . 2 gün tatlı yemeyle 2 kilo almışım . normal degilya yemegide fazla kaçırmadım .. tatlı yedigimde sabahları her yerim şiş oluyo şu an bile çok şiş hisediyorum kendimi . yüzklerin falan oturuyo ..

doram cumaya bendesiniz . iznini al işinden ..

hayal sende canım bi mani çıkmaz umarım bana konuksunuz . haberin ola ...

ben platesa kaçayım ne zamandır sporda yapmıyorum ...

ya okul değil .....
töbe töbe
ben nete müdür yar. odsasından bağlanıyorum yani onun modeminden
net gitti birden bi liseyle görüşüyordum gezi için randevu alıcaktuım çat gitti net
indim aşaağı bi baktım hatun fön çektiriyor.........
dellencem yaaa

refim canım benim 1 mesaj 3 kere mi yollanır anacım okuduk bea..hemide 3ker aynısını....
günaydınlar...dün 50 puanı geçmedim kızlar, bu sabahta 10 puanlık bir kahvaltı yaptım.....hayırlısı bakalım..aebenim 3 gün yeterli demiş ama ben 2 hafta tabiii sürdürebilirsem yapmayı düşünüyom..bazıları 2-3 ay yapıp tüm kilolarından kurtulmuş ama meyve ve sebzeyi fazla yiyemediğim için çok sağlıklı olmadığı kanısındayım..dün salatayı bile gıdım gıdım yedim.....

arkadaşlar bişey yazıcam sizde aynı mı görüyorsunuz?ben saat 11 de mesaj yazıyorum ve KK nın saati 8 i gösteriyor bu durum saatler alınmadan önce 2 saat farkla aynıydı,şimdi saatler alındı fark 3 saate çıktı,ben uyuz oluyorum,rahatsız oluyorum yahu...şöyle saati saatine olamaz mı KK mızın saati doğru gidemez mi?

pınar 3 measj sonra 3 kalpsin gardaşım artık mesajlar silinmiyo ha gayret ....:roflol:naniknanik

Özgeeee kuzuuuu sen hala sigara mı içiyorsunnnnn ???????? HAmişken bırakmadın mı bebeğimmmmmmmmmmmmmm
yavruuu o dönemde rahat gözüksekte stresliydik herhalde:roflol::roflol:
oyy yine bırakcam sen merak etme valla o 3 haftada o kadar güzelleşti ki cildim ahh ahh birde benim dudaklar kıpkırmızıdır normalde hatta ortaokulda falan hocalar kızardı ruj mu sürdün diye az ağlayarak eve gelmedim ben:roflol::roflol: neyse sigarayı bırakınca yine renklenmişti... ama şimdi yine eskiye döndüm bırakcam bırakcam dur bi tane daha içimmm öyleeyerimsenibenyerimseniben

gerçekten inşallah kötü bir şey olmamıştır nazlı sürekli online olan ender kişilerdendi
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
valla aebenim inanılmaz moddayım bu saatlerde alındı ya of süper oldu akşamları da yürüyerek gidiyorum artık işe birde eşim artık 8 de geliyor ben o zaman kadar yemek yapıp üstüne iş bile yapabiliyorum çok motive edici
kocişte bana geçen gün dediki senin rejim ne oldu bende ona dedim ki
düşün dedim seninle birlikte eve giriyorum ve sebze yemeği yapacak vaktim olmuyor daha çok fast food tarzında yiyorz ama yazın nasıl oluyor ben önceden eve gelip her akşam sebze yemeğimi yapabiliyorum ve dolayısıyla işe de götürebiliyorum çünkü iş yerinde ne yenebilirki dışarıdan yemek zorunda kalıyorum ama artık çok rahat rejim yapabilieceğimmmmmmmmmhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
yaza çıttırrrrr gireceğimmmm en fazla 2 hafta sonra da 6 rakamlardayımmmmmmm

günaydın kızlar nasılsınız?
benim çok fena midem ağrıyo bugün ya(

sen stres görmek istersen benim iş yerine gell kuzu
iş bombardımanı var hele de bugün ay sonu malummmm

tatlım sakın 2 3 hafta yapma ya birde hasta olursun Allah muhafaza :1hug::1hug:

Elsecim sana da geçmiş olsun canım
:asigim::asigim::asigim::asigim::teselli::teselli:

Yavvv pınarcımmm bizim burada internette sorun var gitmedi görünüyor ve kitleniyordu ondan (

Özişşşş Özoooooooooooooo bende 60 lı rakamları görmek istiyorum 2 ay sonra ablamın düğünü var ne yapıcam ve aynı haftada benim finallerim sınavlarım var ( yani spor yapma şansım da az ne yapıcam
yardım edinnnn
zayıf olmam lazım kıyafetim filan şişmanlara göre bulamıyorummm (

özgeeee alta almışın yazdığın felan yok haaa??**
500 tane portföy ataması yapıp bir yandan da bir sürü hat açmak zorunda kalınca olmuyor be güzelimmm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
bakın yine aynı oldu 11:15 te mesaj yazdım ve kk da 8:15 diye görünüyor.... offff of.....

yokbenim aynı kk seninle dalga geçiyor bu arada senin plates topu ne alemde kısssçemm hala patlamadı mı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım benim bozma moralini dile kolay 7 kilo verdin o bile inanılmaz farketmiştir eminim 2 ayda ooooo 65 lerde çok rahat olursun panik yok kendine inan bak tam rejim zamanı misss gibi hava ağaçlara bakınca içim açılıyor beyaz beyaz Yüce Rabbim ne güzel yaratmış ya

dün yediklerimi yazayım

sabah : simit (klasik yine yedim)

öğlen: 2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık nohut +1 domates

akşam: 1 muz+ 1 portakal

gece :2 salatalık

gece kocişe patates haşlamıştım o gelince de 1 patates ve 1 küçük dilim peynir yedim onunla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…