bakın yine aynı oldu 11:15 te mesaj yazdım ve kk da 8:15 diye görünüyor.... offff of.....
nayır bidenem saat senin ayarlarında yanlış bende dogru ayarlarında düzelt ....lülülülülülübakın yine aynı oldu 11:15 te mesaj yazdım ve kk da 8:15 diye görünüyor.... offff of.....
yavruuu o dönemde rahat gözüksekte stresliydik herhalde:roflol::roflol:Özgeeee kuzuuuu sen hala sigara mı içiyorsunnnnn ???????? HAmişken bırakmadın mı bebeğimmmmmmmmmmmmmm
kızlar gözüme çarpan aklımda kalanlara cavap yazayım ......kaydirigubbakcemile2
nazzzlıı yoookkkkkkkkkkkk nerdeki meraklardayımmmmmmm....delikafaduld
bediş yok perşembeye kadar .. sonrada ankara yolcusu .. :teytey:
doram oy için memlekete gitmiş . ve ben gibi yemiş içmiş afiyet olsun bide çigdem toplamış ohhh ..:dance:
refim bir haftasonu kazazedeside sen olmuşun kafamçokkarıştı
özgem kuşum sen iyi gidiyosun aferin ...Şeniz yakında 60 rakamlarda görecegim seni ...:teytey:
pınarım canım karbon yapıyosun ha hayırlı olsun ama süreyi uzatma en fazla 3 gün yap .......:1hug: ben dişarda o diyeti yaparken . döner türü şeyler yiyyodum . çok açıkırsam peynir . sucuk falan ..cokacimcoook
ceylinim şimdi senin önceligin saglık canım ....:1hug:
yumuk hatun takılma merasinlerine geçmeden bu hafta biraz sık canım.. bak bu haftaları çok ararsın bitanem ....:a015:
aaaaa.. asim yok ortalıkta . bu büyük ihtimal fesvudları dolaşıyo ....sengözlerimebaksanabdelikafadulden
günaydın kızlar nasılsınız?
benim çok fena midem ağrıyo bugün ya(
sen stres görmek istersen benim iş yerine gell kuzuya okul değil .....
töbe töbe
ben nete müdür yar. odsasından bağlanıyorum yani onun modeminden
net gitti birden bi liseyle görüşüyordum gezi için randevu alıcaktuım çat gitti net
indim aşaağı bi baktım hatun fön çektiriyor.........
dellencem yaaa
refim canım benim 1 mesaj 3 kere mi yollanır anacım okuduk bea..hemide 3ker aynısını....
günaydınlar...dün 50 puanı geçmedim kızlar, bu sabahta 10 puanlık bir kahvaltı yaptım.....hayırlısı bakalım..aebenim 3 gün yeterli demiş ama ben 2 hafta tabiii sürdürebilirsem yapmayı düşünüyom..bazıları 2-3 ay yapıp tüm kilolarından kurtulmuş ama meyve ve sebzeyi fazla yiyemediğim için çok sağlıklı olmadığı kanısındayım..dün salatayı bile gıdım gıdım yedim.....
500 tane portföy ataması yapıp bir yandan da bir sürü hat açmak zorunda kalınca olmuyor be güzelimmm:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:özgeeee alta almışın yazdığın felan yok haaa??**
bakın yine aynı oldu 11:15 te mesaj yazdım ve kk da 8:15 diye görünüyor.... offff of.....
Özişşşş Özoooooooooooooo bende 60 lı rakamları görmek istiyorum 2 ay sonra ablamın düğünü var ne yapıcam ve aynı haftada benim finallerim sınavlarım var( yani spor yapma şansım da az ne yapıcam
yardım edinnnn
zayıf olmam lazım kıyafetim filan şişmanlara göre bulamıyorummm(
bi tost daha yiyecem
acıktım yaawww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?