Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elseciim hiç yemiyon haaa
vücudun kıtlık psikolojisine girecek...
ara ara biraz fazla ye ki metabolizman aynı hıza alışmasın...

elsecim bana 57 olsam süper oluyor 48 bahane aslında kendimi kamçılamak için
diyorum ki
aaa nekadar fazlam var
daha çok spor yapmalıyım

elseciim hiç yemiyon haaa
vücudun kıtlık psikolojisine girecek...
ara ara biraz fazla ye ki metabolizman aynı hıza alışmasın...

tam aksine çok yiyorum ya
burda okudukça herkesin yediklerini kendime kızıyorum
normalde akşam yemek yiyorum salata,çorba bişeyler yapıyorum
dün işten çıkınca uyudum uyanınca geç oldu diye yemek yemek istemedim
spor da yapmıyorum düzenli :mymeka:
mehter takımı gibi 2 ileri,1 geri gidiyor benim kilom
sinir oluyorum kendime çok azimsiz bir insanım diye klava:klava:

selam kızlar bugün izmirde muhteşem bir gün harika ötesi biraz önce çamaşır asmaya çıktım güneten yandım resmen,gerçi izmirde bahar pek olmuyor kıştan direk yaza geçiyoruz o kötü iştedelikafadulden nasılsınız bakalım nazlı yok benimde dikkatimi çekti en çok o olurdu buralarda merak ettimCADIARZU aebencim canım haklısın bu ara sıkmam lazım ama nolduysa acayip iştahım açık noluyo bana bilmiyorum canım sürekli bişeyler istiyo ya elimden geldiğince direniyorum ama bazende nefis bu yani tutamıyorum kendimi:icecream:kafamçokkarıştıdelikafaduldendün yediklerime gelince
sabah 1 kase nesfit(sabah dediğim nerdeyse 1 di saatlere alışamıcam ben galibamirmirmirmir)
%o yağlı sütle
ara--
akşam
yarım tabak yeşil mercimek
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

bugün yine 12 de uyandım ay dengem şaştı benim acil erken kalkmaya alışmam lazım
sabah
1 kase nesfit
0 yağlı süt şimdilik bu kadar

birazdan yürüyüşe çıkacağım epey uzakta oturan bi kuaför arkadaşıma gideceğim yarım saat gidiş yarım saat geliş 1 saat yürümüş olurum delikafadulden

yumukum günaydın daha doğrusu tünaydın:))
hava harika cidden,sabah inca montum bile ağır geldi bana
baharı göremiyoruz hakikaten

yumukum günaydın daha doğrusu tünaydın:))
hava harika cidden,sabah inca montum bile ağır geldi bana
baharı göremiyoruz hakikaten

tünaydınkaydirigubbakcemile3 bak gör 2 hafta demez yaz gelir baharı göremeden yaz geliyo sora aşırı sıcak gene of pof başlarız:roflol:

ben çıkıyorum kızlar,kızı okula hazırlıyım 1 de gircekler artık sonrada yüryüşe gider ben gelince görüşürüz hoşçakalına.s.

tünaydınkaydirigubbakcemile3 bak gör 2 hafta demez yaz gelir baharı göremeden yaz geliyo sora aşırı sıcak gene of pof başlarız:roflol:

sorma bende bu hafta artık kışlıkları toplıyayım diye düşünüyorum
bu haftasonu montları falan yıkadım kaldırdım
yavaş yavaş yaza giriyorum ben artık
hazirana kalmaz yanmaya başlarız kafamçokkarıştı

arkadaşlar yoğun ısrarlara dayanamadım ve karbonhidrat dietimi 1 hafta yapıp başka şeyler denemeye karar verdim....aeben,m 3 gün yap demiş vardır bi bilkdiği,özgem de 2 hafta yapma demiş..doracım yeni dietim mantıklı geldi başladım işte ama şu anda ne yesem diye düşünüyorum az puanlılardan..cevizi 2 puan kalmış aklımda hadi 5 tane yiyeyim dedim,oda 10 puan mış ama 50 gr. ben anca 25 gr. yemişimdir...dünden kalan 40 gr. bitterimi de güplettim,şimdi de koca bir bardak nescafe yaptım tok tutsun,yürüyüşten öncede yeşil çay içicem....

durun bugün aldığım puanları yazayım bakalım kaç puanım kalmış?
sabah 10 puan,önceden hesaplamıştım..öğlen tavuk suyu içtim 0 puan,4 küçük ekmekli köfte yedim ızgara gibi pişirdim ama ekmekli diye 8 puan 2lokma ekmek attım ağzıma ve az ketçep mayonez ama 1 er çay kaşığı onlarda 2 puan,bitter 10 puan kahvem şekersiz ama süttozu var 5 gr. ancadır oda 2 puan diyelim..anaaaaa akşama puanım kalmadımı yoksa??:1shok:delikafaduldenhesapladım:32 olmuş ohhh rahatladım,akşama yiyeceğim belli..yumurta salatası yapıcam 2 yumurta 1 puan,2 taze soğan 2 puan 2 dilim kızarmış ekmek:16 puan hepsi 49 puan 1 puanda yemiş kabul edeyim 50 oldu işte...yine 50 yi geçmedim yaşasın:sm_cool::teytey:

Son düzenleme:
bende boş durmayayım bilgisayarımın saat ayarını yapmayı deneyeyim,akşam felan girmezsem bilinki bozdum....

asicim hoşgeldin sen bilirsin ben saatimi nasıl ayarlayabilirim?şimdi benim pc nin sağ alt köşesinde saat 15:18 ama mesaj yazınca 12:18 gösteriyor mesajımda....??***

yapabildim mi ki?:1shok:
yapmışım ne kurtulur benim elimden yahu?:dilcikar::sm_cool:
becerikli karıyam velhassıl...

valla bu satte kütom buralarda olurdu oda yok..1 gün gezmeye gitmiyoz kimse yok,gezmeye gittim mi?herkez burada sayfalar ilerliyor ..neyse çıkayım artık,mesaj kalabalığı yaptım zaten artık silinmeyecekler.....

bugün şu saate kadar
3 tost (kepek ekmeği ile yağsız-kaşarlı sucuklu)
2 salatalık
1 domates
2 bardak portakal suyu
yarım kilodan fazla çilke yediim..
ohbee çileği nası da özlemişim....

ayyy bir mesaj daha yazayım da kalbimi 3 leyeyim kimsede yok meydan bana kaldı bea........
seni seviyom baeee.....ŞenizŞeniz
bende boş durmayayım bilgisayarımın saat ayarını yapmayı deneyeyim,akşam felan girmezsem bilinki bozdum....
:roflol::roflol::roflol:

bi hesap makinesi al bari ....kafamçokkarıştı

elsecim bana 57 olsam süper oluyor 48 bahane aslında kendimi kamçılamak için
diyorum ki
aaa nekadar fazlam var
daha çok spor yapmalıyım
tam tersine seni ters yönde etkiler bence çizelgeni degiştir geçenlerdede yazmıştım bunu sana .....kaydirigubbakcemile

yapabildim mi ki?:1shok:
yapmışım ne kurtulur benim elimden yahu?:dilcikar::sm_cool:
becerikli karıyam velhassıl...
he öylesin gardaşım .......:jeyyar:sositosositokaydirigubbakcemile3
valla bu satte kütom buralarda olurdu oda yok..1 gün gezmeye gitmiyoz kimse yok,gezmeye gittim mi?herkez burada sayfalar ilerliyor ..neyse çıkayım artık,mesaj kalabalığı yaptım zaten artık silinmeyecekler.....
gerçekten kimse yok ya nazlı yok takım boş gibi olmuş ben gerçekten marak ettim cadıyı umarım kötü bişi yoktur .......delikafadulden
uyuyodur küto pinarim
anam fatu senin hedef 48mi ben baş ağrımdan yanlışmı gördüm gı:)))...
küto memlekette hayalım .....................sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…