Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet Nazlımı bende merak etmeye başladım son günlerde başı dönüyordu sürekli umarım iyidirrr

Aaa bu hafta sonu onun nişanlısı dönecekti askerdenn haaa yok yok o da değil eğitime gitti kızlar hatırlayın oarada aç kalıcam demişti bir mailindeee :) ben buldummm ben buldummmmmmmmmmmm

Ceyoooo aşağıdasın ne yapıyorsun şekerrrr... Bana dua ett bak senin duan kabul olur şu sınavları geçeyim şekerimmmm ( inşallah inşallah öyle stresliyim ki anlatamammm :) bebeğimi bırakıp onca gün kursa gittim boşa gitmesini istememm

Ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz. Öptümm sizleriiiiiiiiiiiiii şuana kadar diyet açısından iyi bir gündü benim için :)))) mutluyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

selamlar,bugün çok yoruldum ben ya epey yürüdüm git gel 1.5 saat sabah nesfit yemiştim arada tek şekerli duble türk kahvesi 2 saat sonra 2si bir arada neskafe akşam öğünüm yine bir kase nesfit bugün bukadar canım bişey istemiyo ,izmir felaketti bugün ya o 1.5 saatte yolda fenalık geçircem sandım ya daha dün soba yanıyodu güldür güldür nasıl bir havadır bu anlamadım nerdeyse millet yazlıklarla çıkcak bende aldanıp boğazlı bady üstüne triko giymiştim öldüm anlıcanızdelikafadulden kimsecikler yok sanırım herkes kaçmış bende gideyim bari görüşrüüz hepinize iyi akşamlar:lepi:

iyi akşamlar kızlar .....................

ne var nee yok ...............

Aaa bu hafta sonu onun nişanlısı dönecekti askerdenn haaa yok yok o da değil eğitime gitti kızlar hatırlayın oarada aç kalıcam demişti bir mailindeee :) ben buldummm ben buldummmmmmmmmmmm
nazlım pek haber vermden gitmezdi ne oldu acep ..................delikafadulden hayrolur inşallah ...

bugün şu saate kadar
3 tost (kepek ekmeği ile yağsız-kaşarlı sucuklu)
2 salatalık
1 domates
2 bardak portakal suyu
yarım kilodan fazla çilke yediim..
ohbee çileği nası da özlemişim....
tostların büyüklüğünü söyle kızım 3 tost demekle olmuyor.....laelaelaelaelaelülülülülülü:roflol:

dur kız bende dua edeyim..allah emeklerini boşa çıkarmasın gülüm benim:Saruboceq:

daha gelmedi dimi o cadı özletti valla

amaneyyy cevizi unutmuşum yaaa.4 puanda o eder,etti mi toplam 53 puan bu gün geçirdik 50 yi işte tühhh...

amaneyyy cevizi unutmuşum yaaa.4 puanda o eder,etti mi toplam 53 puan bu gün geçirdik 50 yi işte tühhh...
üzülme kıs 40 la 60 arası kilo ...pordon sudan kaybede bilirsin .....laelaelaelaelae

refim allah yardımcın olsun canım ....:1hug:

bugün şu saate kadar
3 tost (kepek ekmeği ile yağsız-kaşarlı sucuklu)
2 salatalık
1 domates
2 bardak portakal suyu
1 kilo çilek
1 küçük lahmacun...
80 dk (7 km.) yürüyüş

not pınar için: tostlar orta boydu canım küçücük ya da kocaman değil.........

yarın kan test yaptırmak çin kadın doğum hastanesine gdicem 11 gün oldu......

kızlar yanlış anlamayın ama hakkımda hayırlısı bilyorum
fakat ben daha hiç hazır değilim ne psikolojk ne beden olarak......

slm kızlar. günaydın.
bu aralar yine fazla giremiyorum. yoğun bir tempodayım.
kütom nerde yaa ben birşeymi kaçırdım acabaa:1shok:,

özgeciğim önemli olan hamileyken siğarayı bırakmak değil kalmadan önce bırakacaksın ki yumurta kalitesi yükselsin. şöle sapa sağlam nesil gelsin diyelaelaelaelaelae
sana bir abla nasihatı bu.
hemen bırak dr kontrolü içinde çalışmalara başla:roflol::roflol:

sanada SLM asiciğim hoş gelmişen ama seni gören olmamış benden başka:1hug:

diyete gelince benim diyet dünde anlamını yitirdi. ama bu gün artık çok daha dikkatli olacağım. canımın sıkıntıları geçti gibi bir şey:a015:

Fatucum hakkında hayırlısı ne ise o olur inşallah canım. Eğer hamilelik var ise hazırla kendini hazır omadan olmazzzzz, kaza mı oldu peki planlı mı?? Neyse sen gelince sonucu görcez nasıl olsaaaa. HAkkında hayırlısı Allahım herşeyi doğru zamanda versin insana hepimize... ayrıca 1 kilo çilek çok değil mi gııııııııııııııııı??????????? Aşmıerdin yoksaaaaaaaaaa:CüvCüv:

Günaydın hepinizi kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))
Nasılsınız bakalım???
Doracım günaydın kto annesine ve ablalarına kütahyaya gitti oradan sanırım cuma günü Ankaraya tekesini görmeye gidecek :) Laf aramızda Aabene çaya gideceklermiş bizi çağıran olmadıııı ???????? :))
Bana dua eden Aabencim ve Pınarcım çok çok sağolun amin canlarımmmmm

Gelelim dün neler yedim
Sabah 1 dilim kepek ekmeği ve peynir.1 saat sonra 1 elma
Öğle: 1 kepekli pohaça.
Ara 4 kaşık yoğurt ve kornfleks.
Akşam 1 kepçe çorba ve az pirinçli ıspanaık 1 tabak.
Geceye doğru unutupta hiç sevmediğim halde oğluşun çikolatasından 3 ısırık.
Ve finalll gece 11 de bizim minik adamın canı tamsiiii ( hamsi) istediği için tavada kızarttım o yemeyince ben yedim yarım tava kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…