Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

delikafadulden aman iyi kötü bir haber olmasında.

bakalım bir aksilik olmazsa bende aebene gideceğim ama işte önce kızımın filmi var çekilecek. yetişebilirsem orda olacağım. delikafadulden
açıklaman içinde çok sağol bitanemmmmŞeniz

hemşerim günaydınnnnnnnŞeniz

günaydınlar ...... 6 takımın fıstıkları .....

size bir haberim var ben takımdan ayrılıyorum ..................:1ninca:

hayırlısı neyse o olsun canım...:1hug:
inşallah bir sağlık sorunu değildir de ...:Saruboceq:
bebişse de işte bazen ummadık zamanda geliverirler ,kimi ister olmaz....,kimi istemediğinde olur..allah ın taktiri.....:Saruboceq:
ama unutmaki dünyanın en tatlı şeyleridir onlar....:ecrin_bebek:

günaydın kızlar...bugün yürüyüş sabahtan da erkenden girdim..az sonra gidicem ..henüz kahvaltımı yapmadım,gelince yapmayı düşünüyorum...

yok git bizim takıma 2 gün önceye bak aebenim valla kopya neyin çekmiyorum,
pinarim ge ben sana kahvaltı verem ge:)...

ana ayrılıyom diyom kimsenin umurunda degilmiş ....:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

günaydın kızlar hepinize nasılsınız
aeben hayırdır neden ayrılıyosun ya??

ben yürüyüşe gider.... hepinizi öper...bakalım aeben hanım ne yumurtlayacak gelince öğrenirim artık..çokta merak ettim ama neyse arkadaş bekler.....

ben yürüyüşe gider.... hepinizi öper...bakalım aeben hanım ne yumurtlayacak gelince öğrenirim artık..çokta merak ettim ama neyse arkadaş bekler.....
yumurtadan NİSAN BİR ÇIKTI ...............:roflol::roflol::roflol:

Şaka maka kızlarda ben gerçekten izne ayrılıyorum . takımdan sizden ayrılmam .

bikaş hafta olmuyo en azından yarın d.r. ra gideyim her yanım şiş 66 kiloyum 2 günde 2 kilo aldım ve inmiyo bu normal degil . sinir olmaya başladım .. 1 hafta sık kilo ver 1 ögünde geri al işine döndü benimki . ben kendimi biliyorum artık bu böyle devan etmez . yoyo diyetine döndü benimki ..... izne atrıl sanda burdayım ... merak etmeyin sizi yanlız bırakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…