Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayalım sen dinlen canım ben anlıyorum seni ...Şenizaeben sen ara ver ben ayrılayım oh rahatlasın kızlar biraz:)...
:Saruboceq: dün gazetede bu konuyla ilgili bişi okudum ve bu bir gerçek vucud belli bir kilodan sonra aç gezsede kilo duruyo ve 1 ögünlük bir gıdayla bile anında yag depoluyo tıpkı ben . arayı bu yüzden vermek zorundayım 1 sene oldu kızlar az degil .. çokk sıkıldım çok ....kafamçokkarıştı bide sorumlukuk var tabi cuma günleri sanki boşuna sizi oyalıyormuşum gibi geliyo .....süprizzzzz belki aç kzlarak verebilirim ama buda bir çözüm degil anında geri geldikten sonra sadece metebolizmayı yavaşlatıyorum o zaman da ..:1no2: vel hasıl boşa koyyorum dolmuyo doluya koyyorum almıyo ..benneyaptımkiİnşallah çözüm bulursun Aabencim ...
:Saruboceq: dün gazetede bu konuyla ilgili bişi okudum ve bu bir gerçek vucud belli bir kilodan sonra aç gezsede kilo duruyo ve 1 ögünlük bir gıdayla bile anında yag depoluyo tıpkı ben . arayı bu yüzden vermek zorundayım 1 sene oldu kızlar az degil .. çokk sıkıldım çok ....kafamçokkarıştı bide sorumlukuk var tabi cuma günleri sanki boşuna sizi oyalıyormuşum gibi geliyo .....süprizzzzz belki aç kzlarak verebilirim ama buda bir çözüm degil anında geri geldikten sonra sadece metebolizmayı yavaşlatıyorum o zaman da ..:1no2: vel hasıl boşa koyyorum dolmuyo doluya koyyorum almıyo ..benneyaptımki
ama saglık olsun .. fazla kilom yok zaten . :1rolleyes:
slm kızlar. günaydın.
bu aralar yine fazla giremiyorum. yoğun bir tempodayım.
kütom nerde yaa ben birşeymi kaçırdım acabaa:1shok:,
özgeciğim önemli olan hamileyken siğarayı bırakmak değil kalmadan önce bırakacaksın ki yumurta kalitesi yükselsin. şöle sapa sağlam nesil gelsin diyelaelaelaelaelae
sana bir abla nasihatı bu.
hemen bırak dr kontrolü içinde çalışmalara başla:roflol::roflol:
sanada SLM asiciğim hoş gelmişen ama seni gören olmamış benden başka:1hug:
diyete gelince benim diyet dünde anlamını yitirdi. ama bu gün artık çok daha dikkatli olacağım. canımın sıkıntıları geçti gibi bir şey:a015:
Şaka maka kızlarda ben gerçekten izne ayrılıyorum . takımdan sizden ayrılmam .
bikaş hafta olmuyo en azından yarın d.r. ra gideyim her yanım şiş 66 kiloyum 2 günde 2 kilo aldım ve inmiyo bu normal degil . sinir olmaya başladım .. 1 hafta sık kilo ver 1 ögünde geri al işine döndü benimki . ben kendimi biliyorum artık bu böyle devan etmez . yoyo diyetine döndü benimki ..... izne atrıl sanda burdayım ... merak etmeyin sizi yanlız bırakmam
:Saruboceq: dün gazetede bu konuyla ilgili bişi okudum ve bu bir gerçek vucud belli bir kilodan sonra aç gezsede kilo duruyo ve 1 ögünlük bir gıdayla bile anında yag depoluyo tıpkı ben . arayı bu yüzden vermek zorundayım 1 sene oldu kızlar az degil .. çokk sıkıldım çok ....kafamçokkarıştı bide sorumlukuk var tabi cuma günleri sanki boşuna sizi oyalıyormuşum gibi geliyo .....süprizzzzz belki aç kzlarak verebilirim ama buda bir çözüm degil anında geri geldikten sonra sadece metebolizmayı yavaşlatıyorum o zaman da ..:1no2: vel hasıl boşa koyyorum dolmuyo doluya koyyorum almıyo ..benneyaptımki
ama saglık olsun .. fazla kilom yok zaten . :1rolleyes: