Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar cumaya hepiniz davetlimsiniz ... valla atlayın gelin uça binmeyin otobüsle gelin ama .laelaelaelaelae

şimdiden yaprak sardım ben nasıl olsa diyette degilin banane ..:roflol::roflol:

unutmadan yazayım ... fatum canım sıkma canını herşeyde bir hayır vardır ....

Hayalcim neden ayrılıyorsun ayrılma yaa sebebi neyse çözelimmm, yada gel bizim takıma transfer olllll. Hadi amaa küserimmm haaaaaaaaaa sen olmazsan biz kimi kızdırıcaz şimdi

İnşallah çözüm bulursun Aabencim ...
:Saruboceq: dün gazetede bu konuyla ilgili bişi okudum ve bu bir gerçek vucud belli bir kilodan sonra aç gezsede kilo duruyo ve 1 ögünlük bir gıdayla bile anında yag depoluyo tıpkı ben . arayı bu yüzden vermek zorundayım 1 sene oldu kızlar az degil .. çokk sıkıldım çok ....kafamçokkarıştı bide sorumlukuk var tabi cuma günleri sanki boşuna sizi oyalıyormuşum gibi geliyo .....süprizzzzz belki aç kzlarak verebilirim ama buda bir çözüm degil anında geri geldikten sonra sadece metebolizmayı yavaşlatıyorum o zaman da ..:1no2: vel hasıl boşa koyyorum dolmuyo doluya koyyorum almıyo ..benneyaptımki
ama saglık olsun .. fazla kilom yok zaten . :1rolleyes:

Haklısın canım senin bizim kadar fazla kilon gerçekten yok, umarım en iyisi olur senin için önemli olan sağlık 2 hafta ara verirsen belki metobolizman bile hızlanır...kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar nasılsınız dün ne yediğimi yazarak başlamak istiorum

domates peynir bir dilim ekmek

3 tane küçük dolma

akşam da hamsi pilavı bir tabak ve bir tabak kuru fasulye
bu kadar

dün annemlerde kaldık ay insanın annesi gibi var mı ya saat yedi de kaldırdı beni kahvaltı hazırlamış evden kahvaltı yaparak çıkmayalı o kadarrrrrrrrrrrrrrr uzun zaman olmuştu ki sabah sabah sigara böreği kızartmış 2 tane ondan yedim

hepinize selamlar neler olmuş neler geçmişe bi bakayım dedim hayal ayrılmaya karar vermiş aeben kendini nadasa çekmişkaydirigubbakcemile3anacım toprağı bile arada dinlendirirler güzel ürün versin diye 1 sene kolaymı sürekli rejim yap senin dinlenme zamanın gelmiş gerçekten ama hayal niye ayrılıyo onu anlamadım odamı nisan 1 yoksabende haftaya spor salonuna başlıyorum pazt.çar.cuma günleri sabah 11-12 arası hem erken kalkmaya alışırım hemde gideceğim yer yarım saat uzakta yürüyüş olur bana,bu hafta nazlımla yarışalım dedik hem nazlı yok piyasada iyice merak etmeye başladım,hemde regl dönemim sanırım +vermessem iyi acayip şişkinlik var sabah bir bardak suyla güne başladım şöyle bir market yürüyüşü yapıp geldim hava muhteşem bahar gelmeden yaz geldi delikafadulden şimdide %0 yağlı sütümle çok tahıllı gevreğimi yedim ya sabahları bu gevrek işine baya alıştım hem pratik hem doyurucu neyse çenem düştüdelikafadulden

yavrum biz çalışma falan düşünmüyoruz uzuuunnn bir süre

yumukum günaydın canım ya kimsecikler yok yine ohh ben PLACEBO dinliyorum enfesss sıkı takipçileriyim zatenn:))

NİSAN 1 şakası
hep yuttururlar bunu bana sende inandırdın..ne zannettim biliyon mu?ya editör felan oluyor yada mezun olcak dediydimkaydirigubbakcemile5

sen kendin için en doğrusunu bilir yaparsın canım...biraz ara ver bakalım...kaydirigubbakcemile3
ben ara veremem vermem gereeken çoook kilo var..hihoyyyt
hem sen dün mesajında ne demek istedin?:bbo:ben 53 puan alınca sudan mı vercem :çok üzgünüm:boşuna mı yapıyom?aslında 40-50 arası mı olması lazım,ben 3 gündür boşamı kürek çekiyom?delikafadulden
bizahmet sorularımı yanıtlayıver gardaşım.....

doram merhabalar canım altta tek biz varız..bende öğle yemeğini hazırlamaya gidicem,öğlen toplantı var,öğleden sonra gezmem var,akşam görüşürük artık
iyi nisan 1 ler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…