Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

fatunuz Allah gönlüne göre vermiş iyi o zaman
Allah olmayanlara versin inşallah

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın kızlar.delikafadulden
kütocuğum hoş geldin gülüm. nerlerdeydin sen bakalımklava: bi haberimiz bilem olmadı:roflol:

bu arada dün sebze ağırlıklı beslendim. bu gün kulaklarımdan bile yeşillik fışkıracak o derece yani.
iyide oldu midem rahatladı.
bu ara ben yedim ve sanırım kilo bilem almışımdırkötükedihüso
bu ne yaaa aylardır yap kilo ver.
2 gün ye hopp gelsin 1 ayda verdiğinkötükedihüso
çok sişnir bozucukötükedihüso

ömür boyu şimdi diyetemi mahkumuyuz biz:a015:

aebenim bu şakayı geçensene bende yapmıştım hemide yazı boyutum 5 tinaniknanik
bana yabancı gelmedi yaniii:jeyyar:

günaydın ............... hayırlı sabhalar olsun efem ....

doram büyük yazıyla ha ben okadar sükseli yapmamışım haaaa.......

gardaşım bu konuyla ilgili yazdım daha önce nazlıya ama sen kaçırmışın ....:1hug: bu diyet çok hızlı kilo verdiriyo sebebi kaslardaki suyu atıyomuşuz ve karbon hidratı tekrar yiyince o suda tekrar dönüyormuş .. mehmet öz kitabında öyle yazmıştı bende buraya yazmıştım nazlıya sen görmemişin galiba .....:1hug:

haş gelmiş kütom ...... yarın geliyosun deyilmi bana . hayal cadısına dedin . doramda geleçek kızının filmini çektirince . bana tam bişi söyleyinde ona göre hazırlık yapayım ...cokacimcoookcokacimcoook

evet yanen bıktık ya bunun adı yoyo diyetiymiş doram artık bir kısır döngü oluyo zayıflamanın en kötü etkisi buymuş .....:a015:

fatu senin adına sevindim canım Allak gönlüne göre versin ......
bu arada diyete devam adiyorsun bi kocaman aferin sanada .dünkü 1 kilo çilekte sorundegil . midede sorun yaratmayacak tek meyve yemeklerden sonrada yenebilecek çilektir ..

nazlım refim demiş ti ama evdede pc bozulması kötü olmuş bensende diyetten uzaklaştıgın kokusunu alıyorum .......hiç iyi olmadı 57 görmüşken ....

kızlar 11. 5 randovöm var d.r da olmıycam burda ....

bide cumaya bediş bende olursa benim deişim olursa nazlıda yok iş pınarım sana düşüyö ve özgem sana burda olun bende girmeye çalışırım ...... benim kilonda sabit olacak . yanına izinli yazmaya gerek yok . yazılmıyo ...

günaydın ıssız 6. takımın güzelleri
nasılsınız bakalım?
ben akşam dayanamadım 1 dilim light ekmek üzerine salça sürüp yedim
canım çok fazla istemişti
gece gece salçaya taktım ya

günaydın ıssız 6. takımın güzelleri
nasılsınız bakalım?
ben akşam dayanamadım 1 dilim light ekmek üzerine salça sürüp yedim
canım çok fazla istemişti
gece gece salçaya taktım ya
1 dilim ekmekten bişi olmaz ama gece gece olması kötü olmuş elsem .....

ama sen bugünlerde hep karbonhidratla besleniyorsun gözünden kaçmiyo delikafaduldenkaydirigubbakcemile

1 dilim ekmekten bişi olmaz ama gece gece olması kötü olmuş elsem .....

ama sen bugünlerde hep karbonhidratla besleniyorsun gözünden kaçmiyo delikafaduldenkaydirigubbakcemile

haklısın valla düzgün beslenmiyorum
yemek olayını geçiştirmeye başladım yine
dün vaktim yoktu arada iki kurupasta gitti öğlen
akşam çorba yedim
sebze hiç yemedim sayılır dün
2 tane salatalık yedim sadece
meyve yemeye çalışıyorum
eşimle biz akşam beraber yemek yiyemiyoruz malesef bu yüzden bende özenerek sofra hazırlamıyorum işte kendime
eşimle ikimizin yemek düzeni yok
haftada sadece 2 yada 3 öğünü birlikte yiyoruz
sebze de yemediği için eşim düzenli yemek pişirmiyorum bende
hala öğrenci hayatı yaşıyor gibiyiz kocişle
ne uzun yazdım ya

selam güzeller berbat bi hafta geçirdim sanırım psikolojim bozuluyo napıcam bilmem
benim kilom aynı bi 100 gr aşağı çekmiş ama aynı yazın beni belki yarında giremem hatta beni tez elden postalayın

günYDINLarr gecmişe bakamıyorumm şimdi kızlar gelecek temizlikte yapmam lazım sonra alışverişe gitmem lazım yogun bigün gelecem aebenım hazırlan hazırlan ama biletimi benımkı accık gec almış olsun yeter napalım 12 de astide olacam yetişir yinedee bu arada 76 yım almamışım yaşasınnn

selam kızlar
sabahtan beri siteye girmeye çalışıyorum bir türlü yapamadım ilginç yollar denedim öyle girdim forumları atlaya atlayakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hemen ne yediğimi yazayım dün

dün sabah kahvaltı yapmıştım malum anneciğim hazırlamış Allah razı olsun uzun süre sonra kahvaltı yapıp işe geldimkaydirigubbakcemile3

2 tane sigara böreği domates peynir çay ki ben şekersiz içerim çayı belirteyim
öğlen bir portakal 2 elma yemek yemeğe fırsat bulamadım
akşam da et sote bulgur pilavı birer tabak ve salata biraz da yoğurt 1 dilim ekmek

bu kadar akşamları artık yürüyerek eve gidiyorum

canım kütom hoş geldin nazlı da yazmış bende salı günü eğitime gidiyorum

selam kızlar dün ve bugün hala devam etmekte olan bir baş ağrısı çekiyorum kafamı kaldıramıyorum migren tuttu yine,bi görünüp gideyim dedim,nazlıcım kolay gelsin cnm merakımızı gidermişsin saol,sabah midemin bulantısından bişey yiyemedim ilerleyen saatlerde nolur bilmem bi önceki gecede migren yüzünden çıkarmıştım gece ne yediysem bugünde olmaz inş. ama ibre + gösteriyo regl olcam yarın net bi rakam veririm,bu arada yarın kimse yok sanırım herkes bugünden vermiş kilosunu,buluşcak olanlara bol muhabbetli güzel bi gün diliyorum şimdiden öptüm hepinizia.s.

selam çıtır adayları nasılısınız bakalım
abencim kaçıyomuş
ara vermen ii olcak asnırım bak bende aynıyım dün akşam 66 yı bile gördüm inanırmısın
ama zamanla iniyo
bak şiş olduğunu hissediyosan lapa yap belki işe yarar
bende 1 -2 kere indirdi ama gecici süreliğine bilgin olsun
canım birde bizim takımada yazdım ama set noktası olurmuş insanın
sen daha ii bilirsin

ne doktoruna gideceksin bende yakında gitmeyi düşünüyorum
bakalım sana ne dicek
grş yineee

ii incelmeler bayanlar

hadi gözün aydın ozaman,merak etmez miyiz ettik,eski mesajları karıştır herkez sen dr. teste gittikten sonra mesaj yazdı sana....delüüüüülaelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3
bizde seni özledik tabikiii:1hug:a.s.

ohhh bi bebiş haberi daha mı yoksa?:CüvCüv:
yada krizin tutmuştur banada oluyor arasıra vallahi...delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
bunu bende duydumdudelikafadulden

geçmiş olsun tatlım biranönce geçer inşallah...kaydirigubbakcemile3

kızlar yarın bende olmayabilirim,benim oğlanın ateşi tekrarladı akşam uyumadık bu gün dr. a götürdüm ama genç bişey,verdiği antibiyotiği siz bile içemezsiniz zehir,tabii kusmayan çocuk kustu içince..yarın belki KBB ye götürebilirim sabah,
nazlım da yokmuş yarın..kaydirigubbakcemile5.ÖZGECİİM SIRA SENDE TATLIM yapabilecek misin hesapları? sen yapamazsan MAYTAP ÇIM kaydirigubbakcemile5sen yapar mısın akşama kadar cevap verin kızlar...kimse kalmazsakaydirigubbakcemile5 ASİM DEN rica edicez artık...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun pınarcım oğluşuna.
yarın da kimse yok galiba
buarada bebiş yok ya kaydirigubbakcemile3

pınarım oğluşuna geçmiş olsun tekrar...
kütom hoşgeldin..
ve güle güle git canım çabuk dön...

kızlar beni bu hafta olmasa da (84 yazın beni bu hafta)
gelecek hafta izinli sayın
annem gelecek
onla bol bol hasret gidermek istiyoruz...
diyete devam edicem ama gelip katılamam

hepnizi kocaman öptüm...

KIZLAR YARIN ıŞıM YOK BEN YAPARIM HESAPLARI
YALNIZ SıZDEN ıSTEĞıM
LıSTEYı BURAYA KOPYALAYIN BENDE SON HALı YOK
VE KıLO BıLDıRıMLERıNı YAPABıLENLER AKŞAMDAN YAZSIN SABAH BıR RAPOR VAR 9 A KADAR ONU YAPIP LıSTEYı HAZIRLARIM

optum
bu arada öğlen dünden kalan bulgur pilavını yedim sabah ta 2 adet form bisküvi ve nescafe bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…