Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

CANIM BENİM ANACIN İLE BİRLİKTE GÜZEL VAKİT GEÇİRİRSİNİZ İNŞALLAH
BOL BOL HASRET GİDER
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM CANIM BENİM
:teselli::teselli::teselli::teselli:

nasılsıız bakalım .......
özgem yarın sana emanet tekım ben gelirim sabah gerçi . listeyi getiririm sana ....

pınar iyileşemedimi ogluş . ya ...

fatu annene selamlar ........

kadisin bırak diyet yapmayı çok sevdigin ve hergün yaptıgım plates bile agırlık veriyo artık ne bu hal anlamadım iyce koptum ben ....:1ninca:
dr. gittim sabah .....bikaç tahlil verdi yarın yaptıraktım artık pazartesi yaptıracagım . acelesi yok . dedim böyle böyle bana kl. hesabı soruyo . diyorum 1 ögünde geri alıyorum . ee diyo yedigin şey kl. ise tabi alırsın bilmiyoki biz bu işin dokt. olmuşuz diyoki kl düşür .. eee nereye kadar düşüreyim zaten ortalama 1000. 1500 kl. ortamam daha ne düşüreyim ...:1closedeyes: açmı gezeyim düşürdükçe düşür ...lülülülülülü anlıycan bişi çıkacagını sanmam . artık biz biraz dinlenip . artık nekadar kilo alırsak vesselen tekrar diyete ve spora devam ...senağlama başka bir yol görünmüyo ....
o direnç noktalarını bende duydun canım evet dogru ben saplandım 65 duragına ....

selam kızlar
beni kimse merak etmemiş :dilcikar:
gerçi ben okudum da yazamadım. ajan aeben farketmiştir kesin delikafadulden
yarın patron olmazsa ben de buralarda olurum. özgecim seni yalnız bırakmamaya çalışırım canım :1hug:

Herıld yani :dilcikar: fark ediyoruz alttan gizli gilli okuyosun ama yazamıyosun pembiş yazılarını ....kaydirigubbakcemile3Şeniz yazmamanın bir nedenide diyeti asıyo olman ...:jeyyar::1ninca:

çok teşekkürler canım.kaydirigubbakcemile3 benim kilom 82
aeben listeyi getircekmiş ordan halledersin. kaydirigubbakcemile5

çok sağol hayatım. iyileşemedi bir türlü.kaydirigubbakcemile3
çok geçmiş olsun pınarcım oğluşuna.
yarın da kimse yok galiba
buarada bebiş yok ya kaydirigubbakcemile3

çok sağol canım. iyileşcek inşallahkaydirigubbakcemile3

selamlar takım sessiz kalmış bu gunlerde ya bende gelemedim yine kızlar vardı beraberce temizlik yaptık sonra markete gittik yeni girdim eve yoruldum sabah yemedim öglen azcık pırasa yemegi salata market cıkısı dondurma bu kadar şimdilik

canlarım selamlarr
takımın en merak edilmeyen kişisi geldiiii:=))

sz merak etmiyonuz ben de yazmıorum küstüm size.

Allahım sen refee çok çook yardımcı oll insaşşah sınavı iyi geçer.:Saruboceq:

yine kimse yok ama bugün yediklerimi yazayım

evden çıkmadan 2 kayısı

kahvaltı kepekli simit

arada bikaç badem

öğle yaprak sarma

ara yine badem 4-5tane

akşam salata ve 1 dilim salçalı ekmek (taktım 2 gündür çocuk gibi:))

biraz önce elma sonrada salatalık yedim

6. TAKIM * *98. ETAP*

asibulut ( 56,5 / )
dora ( 63.5 / )
aeben ( 64,5/ )
kütahya ( 76,0 / )
pınarım ( 81,8 / )
cceylin ( 58,5 / )
fatunuz ( 84,0 / )
referans ( 74.3 / )
nazlıgüleç ( 57.5/ )
mmmf27 ( 65,0 / 65.0/ 0.0 /0.00% )
else ( 69,7 / )
yumukum ( 78,5 / )
ozgekrd ( 72,1 / 7 )

6. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

getiriimde bari bi işe yariim

kızlar bende sabah erkenden giremiyebilirim kilomu aynı yazın.:jeyyar:
elvancığım kambersiz düğün olurmu allahtan bir aksilik olmazsa sendeyimdelikafadulden
yalnız birde misafir getirecem hatta oğlumla 2
yalnız o diyette değil haa ottan çöpten de yermi bilmiyom:roflol::roflol:
(misafirinde yüzsüsü işte
12 den önce çıkamam ona göre:1closedeyes:

günaydınlar size yazmadan cıkmayım dedim birazdan yola cıkıyorum Allah izin verirse takımda bi sessizlik var bahar rehavetimidir nedir pazartesi toparlanıyoruz ona göre kaç gündür hiç görüşemedim sizle bi yanım eksik gibi

ösgem kuzum inş. gönlünce olur herşey merakta ettim şimdi

pınarım sizede gecmiş olsunn ya

ceylinim size haber vermemi istedi ben unuttum gitti yazık kendi gelmiş kusura bakma canım :S

fatumm bu sefer olacak galiba maşallahın var şu yaşadıgın şüphe konusunda haklısın çok erkendi iyi olmuş

nazlım olmayınca nasılda sessiz kalmış takımm

elsee canım benım kader arkadasım inş. kocacıgınla bıkma derecesine gelene kadar bol görüşürsün en kısa zamanda

aeben dora ben sizi ararım anlaşırız

aaaa gec kalıyorum bybybyby

kilom aynı 76 muccuxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx hepinizee

günaydın kızlar.:dance: kütom hayırlı yolculuklar canım.Şeniz
yine bizim buluşma var yine ankara salya mümük oldu. bu ne yaaaa. ne zaman güneşli bir havada buluşabileceğiz:1shok:
ankara göz yaşlarını tutamıyor biz toplanıncadelikafadulden
aeben gelince msn ni açarmısın tatlım bir zahmet

burdayamur neyin yok anacım güneş bilem açtı . kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar 1 kilo vermişim ama elim ayağım şiş dün adet oldum
iyi gezmeler size kızlar

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: fıstıgım takıma kimse gelmiyoki merak edelim ...:1ninca:Şeniz

saggol maytabım ....

şimdi kaçıyorum kızlar malum ot çöp yedirmeyim misafirlerime .....:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…