Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar resimlere bakmayın bunların hepsi birbirinden güzel seksü ve alımlı valla
hemde daha zayıflar...

günaydın kızlar 1 kilo vermişim ama elim ayağım şiş dün adet oldum bravo canım çok süper...:sm_cool:
iyi gezmeler size kızlar

bu arada ben dün ne yedim

2 kaşık pilav mantarlı tavuk
bol salata
bir bardak fanta
fantayı görmemiş olayım kız onun içinde 35 kesme şeker vardelikafadulden
aebenim canım herşey için teşekkür süper ağırladın bizi hatta derler ya minderin kalın diye benim öleydi sık sık gelsemmi gali sana :)...
sende mi gittin cadı?

aebenim canım herşey için teşekkür süper ağırladın bizi hatta derler ya minderin kalın diye benim öleydi sık sık gelsemmi gali sana :)...
Her zaman hayal ....:1hug:
yaprak sarmaları,kısırlar,börekler...cokacimcoook
bende uçağa atlayıp gelcem bi dahaki seferekaydirigubbakcemile3

kaşka inanın özgeyi asümü fatuyu pınarı hepinizi Şenizgerçekten görmek ve agırlamak isterim . :1hug:

özgede izmire gelince biz de buluşalım ya

buluşun kızlar valla biz iyce arkadaş olduk ...kaydirigubbakcemile2

kızlar resimlere bakmayın bunların hepsi birbirinden güzel seksü ve alımlı valla
hemde daha zayıflar...
bencede . gerçekten resimler çok farklı gerçek çok farklı .....hihoyyyt
else gelmediğin hata hele yaprakla kısır süperdi tabi böreğin güzlliğini saymazsak:)...
yok canım abartmayın .

heeeeeeeee evet pinarim bende gettim duramadım buralada kapıdan bakıp kaçmak pahasına gittim ooooh ii etmişim iyikide gitmişim ohhhh sefam olsun gelemeyen pinarim çatlasın :roflol:
aeben koymicanmı gı resimleri getcem ben az son a...

kızlar inanılmazsevindim buluştuğunuza inşallah bir gün Rabbim nasip ederde görüşürüz
bugün arkadaşımla konuşuyorduk biz sürekli rejm diyoruz diye kocişler bizimle dalga geçiyor.
dedim ben birşeyleri eksik yada yanlış yapıyorum önceden neler yaptım da zayıfladım şimdi neyi yapmıyorum
ve önceden yazdığım bir yazıyı buldum
ve gördüm ki şu anda bunların hiçbirisini yapmıyorum ama en kısa zaman andır ya şu andan itibaren bunlar ıyapacağım kesinlikleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızlar ben bu 8 kiloyu verirken neler yaptım :

-öncelikle inanılmaz inandım kendime başaracağıma inanç olmadan olmuyor bu kesin
- bir ara kilom sabitlenmişti ve araştımalarım sonucunda sütün metobolizmayı hızlandırdığını okumuştum nitekim her sabah bir bardak süt içmeye başladım ve gerçektende hızla gitmeye başladı kilolar süt hem biz kadınlar için çok yararlı bunu menepoz döneminde daha iyi anlayacağız sanırım

- bol bol yoğurt yedim

- yeşil çay tükettim bol bol

- 1.5 2 lt su içtim

- makarnayı haşlanmış yağsız ve tuzsuz olarak tükettim

- pilav yedim ama kaşığın ucuyla çünkü bence yediğimiz bir tabak tatlı pilav vs de aynı lezzeti alıyoruz bir kaşıktada porsiyon büyüdükçe lezzet aynı kalıyor ama kilolar artıyor

-çikolata olarak bitter çikolatadan bir parça koparttım dondurma yedim ama bir tatlı kaşığını 20 kerede yiyerek

-yemek istediğim kalorili besinleri öğle zamanı tükettim akşamları sadece yoğurt meyva vs ile geçiştirdim

- arada kendime bonus verdim arkadaşlarımız ile dışarı çıktığımız zamanlarda ama kaçırdıysam arkasından hemen lapa diyeti uygulayarak zararı min. seviyede tuttum

- internetten güzel kadın resimleri indirdim onlara baktım ve neden ben olamayayım ki dedim kendime onlar böyleyse bende olabilirim ayrıca zayıf ve şişman hallerini indirerek ve bakarak motivasyonumu hep yüksek tuttum

aklıma geldikçe yine yazarım...

sen nerde bekliyon ben baktım bile..hahhh kıskanmadım işte...delü gacılar tpolanmışta sizi mi kıskancam...:dilcikar::1shok::1ninca:

yok abartmadım vallahda bilahda herşey süperdi
ve ben evine bitik oynuyom gülüm Allah ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin...

özgecim bence bunların birkaçını yapsan verirsin eminim..hiçbirini yapmıyorum dedin ya ondan diyorum yap canım..bunlar destek diete....kaydirigubbakcemile5

yok abartmadım vallahda bilahda herşey süperdi
ve ben evine bitik oynuyom gülüm Allah ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin...
:Saruboceq: amim hayalim rabbım hepinize daha güzel evler versin içinde huzurla yaşayacagınız ......:Saruboceq:

ayrıca çiçegin içinde teşekkür ederim ilkkez bir bayandan çiçek aldım .....
doramın eşinede elemegi tepsisi için .teşekkür ederim harika ...

amin gülüm...
rica ederim gülüm keşke daha önce geleeğim belli olsaydıda elim boş gelemeseydim sana ,
gülüm benim herşey için sağol tekrar çok öptüm hepinizi ii ve hayırlı hafta sonları ben,m sınav var 2 gün dua edin bu gariban hayalinizeŞeniz...

rabbın zihninizi açık etsin seninde refinde :Saruboceq: benimki gibi kolay geçsin .inşallah .. size demeyi unuttum ben ilk sınavda butün derslerden geçmişim . :lepi:

bende eve geldim.
bu gün güzel bir gün geçirdim.
elvan bizi çok güzel ağırladı.Şeniz
hiç yabancı gibi hissetmedik kendimizi:1hug:
masa süperdi yiyeceklerde bi onun kadar güzelcokacim
ama biz diyette olduğumuz için sadece tatlarına bakmakla yetindik:jeyyar:
aebenin kuzularıyla da tanıştık. kızına tekrar geçmiş olsun diyorum. paşasıda çok tatlı maşallahh.

büyük kızıda tam bir küçük hanımefendi
birde ev sahibimizin tısbalarıyla da tanıştık.
her ne kadar uzaktan bakabilsemde küto delice eline alıp sevdi onları:roflol:

haya de çok cancı sanki aylardır yüz yüze tanışmış gibiydik:1hug:
birde bayağ bir incelmiş haaa laf aramızda. çok az bir balkonu kalmış o da gidecek evel allah.
günün izlenimleri bunlardı
kaydirigubbakcemile5
her şey için teşekkürler aebenim ve kütom tabiki hayalimmm:teytey:

benim içinde çokkk güzel bir gündü kızlar .... sizi tanıdagım için gerçekten mutluyum inanın yazmak için yazmıyorum .......

ohh ohh gördüm resimleri sizi utanmazlar sizi pastalarıda gördüm bensiz nasıl yediniz nasıl boğazınızdan geçtii:)))) çattt diye çatladım kıskançlıktan :))9

kızlar ben çıkıyorum yarın izmirdeyim yine(
bu akşam bamya yiyeceğim ve salata yarın yine yazarım inşallah öptüm sizi byssss

ohh ohh gördüm resimleri sizi utanmazlar sizi pastalarıda gördüm bensiz nasıl yediniz nasıl boğazınızdan geçtii:)))) çattt diye çatladım kıskançlıktan :))9
delikafadulden bidakine sende gel gülüm ..sositososito

kızlar
acayip hastyım
grip oldum
dün akşam oturuken öyle birden bire hapşurmaya başladım bugün başımı tutamıyorum
dün bugün biraz kaçtı galiba...

doktorum bana l-carnitine ve chromium un sistemimi etkilediğini ve bu nedenle adet olamadığımı söyledi...
çarşambadan beri almıyorum hapları
bi de ilaç verdi bakalım ne olacak??
öptüm canlar

dün:
1 bardak portakal suyu
8 çatal çökelek
akçam 10-15 adet etli sarma
4/1 lavaş ekmek

bugün:
sabah 4/1 lavaş ekmek 4-5 sarma

bir van çöreğinin yarısı (orta boy yuvarlak lahmacun büyüklüğünde bir büyüklüğü var onun yarısı)

2 dilim kepek 10-12 sarma

bir çanak (2 kase kadar ) kornflaks

yarım dilim normal ekmek

3 çatal kemek kadayıfı

5/1 şeker sucuğu (bizim orda maraş sucuğu derler pekmez ve cevizden yapılır bilrsiniz )

acayip kaçtı yaaa

bi de acayip bir şişlik var
1 günde 2 kilo fırtlamış görünüyorum az önce tartıya çıktım...
çok korkunç yaa...
neyse görüşrüz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…