canlarım selamlarr
takımın en merak edilmeyen kişisi geldiiii:=))
sz merak etmiyonuz ben de yazmıorum küstüm size.
kız sen merak edilmeyecek kız mısın?kaydirigubbakcemile3
Allahım sen refee çok çook yardımcı oll insaşşah sınavı iyi geçer.:Saruboceq:
günaydın kızlar.:dance: kütom hayırlı yolculuklar canım.Şeniz
yine bizim buluşma var yine ankara salya mümük oldu. bu ne yaaaa. ne zaman güneşli bir havada buluşabileceğiz:1shok:
ankara göz yaşlarını tutamıyor biz toplanıncadelikafadulden
çünkü bizim gazabımıza uğruyonuz bizde orda olmak istiyoz allah allah:dilcikar:
aeben gelince msn ni açarmısın tatlım bir zahmet
günaydın kızlar 1 kilo vermişim ama elim ayağım şiş dün adet oldum bravo canım çok süper...:sm_cool:
iyi gezmeler size kızlar
fantayı görmemiş olayım kız onun içinde 35 kesme şeker vardelikafaduldenbu arada ben dün ne yedim
2 kaşık pilav mantarlı tavuk
bol salata
bir bardak fanta
sende mi gittin cadı?aebenim canım herşey için teşekkür süper ağırladın bizi hatta derler ya minderin kalın diye benim öleydi sık sık gelsemmi gali sana :)...
Her zaman hayal ....:1hug:aebenim canım herşey için teşekkür süper ağırladın bizi hatta derler ya minderin kalın diye benim öleydi sık sık gelsemmi gali sana :)...
yaprak sarmaları,kısırlar,börekler...cokacimcoook
bende uçağa atlayıp gelcem bi dahaki seferekaydirigubbakcemile3
özgede izmire gelince biz de buluşalım ya
bencede . gerçekten resimler çok farklı gerçek çok farklı .....hihoyyytkızlar resimlere bakmayın bunların hepsi birbirinden güzel seksü ve alımlı valla
hemde daha zayıflar...
else gelmediğin hata hele yaprakla kısır süperdi tabi böreğin güzlliğini saymazsak:)...
heeeeeeeee evet pinarim bende gettim duramadım buralada kapıdan bakıp kaçmak pahasına gittim ooooh ii etmişim iyikide gitmişim ohhhh sefam olsun gelemeyen pinarim çatlasın :roflol:
aeben koymicanmı gı resimleri getcem ben az son a...
özgecim bence bunların birkaçını yapsan verirsin eminim..hiçbirini yapmıyorum dedin ya ondan diyorum yap canım..bunlar destek diete....kaydirigubbakcemile5kızlar ben bu 8 kiloyu verirken neler yaptım :
-öncelikle inanılmaz inandım kendime başaracağıma inanç olmadan olmuyor bu kesin
- bir ara kilom sabitlenmişti ve araştımalarım sonucunda sütün metobolizmayı hızlandırdığını okumuştum nitekim her sabah bir bardak süt içmeye başladım ve gerçektende hızla gitmeye başladı kilolar süt hem biz kadınlar için çok yararlı bunu menepoz döneminde daha iyi anlayacağız sanırım
- bol bol yoğurt yedim
- yeşil çay tükettim bol bol
- 1.5 2 lt su içtim
- makarnayı haşlanmış yağsız ve tuzsuz olarak tükettim
- pilav yedim ama kaşığın ucuyla çünkü bence yediğimiz bir tabak tatlı pilav vs de aynı lezzeti alıyoruz bir kaşıktada porsiyon büyüdükçe lezzet aynı kalıyor ama kilolar artıyor
-çikolata olarak bitter çikolatadan bir parça koparttım dondurma yedim ama bir tatlı kaşığını 20 kerede yiyerek
-yemek istediğim kalorili besinleri öğle zamanı tükettim akşamları sadece yoğurt meyva vs ile geçiştirdim
- arada kendime bonus verdim arkadaşlarımız ile dışarı çıktığımız zamanlarda ama kaçırdıysam arkasından hemen lapa diyeti uygulayarak zararı min. seviyede tuttum
- internetten güzel kadın resimleri indirdim onlara baktım ve neden ben olamayayım ki dedim kendime onlar böyleyse bende olabilirim ayrıca zayıf ve şişman hallerini indirerek ve bakarak motivasyonumu hep yüksek tuttum
aklıma geldikçe yine yazarım...
:Saruboceq: amim hayalim rabbım hepinize daha güzel evler versin içinde huzurla yaşayacagınız ......:Saruboceq:yok abartmadım vallahda bilahda herşey süperdi
ve ben evine bitik oynuyom gülüm Allah ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin...
rabbın zihninizi açık etsin seninde refinde :Saruboceq: benimki gibi kolay geçsin .inşallah .. size demeyi unuttum ben ilk sınavda butün derslerden geçmişim . :lepi:amin gülüm...
rica ederim gülüm keşke daha önce geleeğim belli olsaydıda elim boş gelemeseydim sana ,
gülüm benim herşey için sağol tekrar çok öptüm hepinizi ii ve hayırlı hafta sonları ben,m sınav var 2 gün dua edin bu gariban hayalinizeŞeniz...
delikafadulden bidakine sende gel gülüm ..sositosositoohh ohh gördüm resimleri sizi utanmazlar sizi pastalarıda gördüm bensiz nasıl yediniz nasıl boğazınızdan geçtii:)))) çattt diye çatladım kıskançlıktan :))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?