• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

geçmiş olsun fatunuz

kızlar biraz önce bi resmimi çekip ekledim bende

Son düzenleme:
aebencim diyeti bırakçak durumda değilim ya zaten
giycek bişey bulamıyorum ,kaç defa gittim yeni bi kot almaya bi türlü üstüme uyan bi kot bulamadım
tezgahtarlar da gıcık insana obez muamelesi yapıyolar:kızgın:

kızlar
acayip hastyım
grip oldum
dün akşam oturuken öyle birden bire hapşurmaya başladım bugün başımı tutamıyorum
dün bugün biraz kaçtı galiba...
GEÇMİŞLER OLSUN.....senağlama
doktorum bana l-carnitine ve chromium un sistemimi etkilediğini ve bu nedenle adet olamadığımı söyledi...
çarşambadan beri almıyorum hapları
bi de ilaç verdi bakalım ne olacak??
öptüm canlar

dün:
1 bardak portakal suyu
8 çatal çökelek
akçam 10-15 adet etli sarma
4/1 lavaş ekmek

bugün:
sabah 4/1 lavaş ekmek 4-5 sarma

bir van çöreğinin yarısı (orta boy yuvarlak lahmacun büyüklüğünde bir büyüklüğü var onun yarısı)

2 dilim kepek 10-12 sarma

bir çanak (2 kase kadar ) kornflaks

yarım dilim normal ekmek

3 çatal kemek kadayıfı

5/1 şeker sucuğu (bizim orda maraş sucuğu derler pekmez ve cevizden yapılır bilrsiniz )

acayip kaçtı yaaa

bi de acayip bir şişlik var
1 günde 2 kilo fırtlamış görünüyorum az önce tartıya çıktım...
çok korkunç yaa...BİGÜNDE GÜZEL BİR HABER VERSEN ŞAŞACAM FATUM YAAA......sırnaşık şeydelikafadulden:1no2:laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-
neyse görüşrüz kızlar...
GÖRÜŞÜRÜK HAYDE GET YAT DELÜÜÜÜşakkıdı

günaydın kızlar.
hava çok güzel ortalığı toparlayıp yürüyüşe gideceğimdelikafadulden

bu hafta yine biraz sıkacağım. sanırım fazlaca saldım. işte ne yaparsınız artık ömür böyle geçecek. 3 gün ye delikafadulden 3 gün diyete girsenağlama

günaydınlar kızlar ben geldim. benim durumda vahim kızlar tartı sabah 2 kilo fazla gösterdi moralim bozuldu ağlarım ben şimdi.

kızlar ben çok özlemişim burayı sizleri burdan kopunca diyet gümlüyor gerçekten. ama bugün tam gaz yeniden başladım. platese başladım . ilk iki seansta yerimden kalkamadım. ama alıştım artık süper bişey bu plates.

günaydınlar . nazlım hoş geldin kıs gözlerimiz hep seni arada cadı ......

evet burdan uzak olunca kilolara yakın olunuyo malesef kiloların yerleşmeden gönder .. yatıya kalmasınlar .....

fatu pınara katılıyorum felaket telleli gibisin kıs ....

else canım bırakma zaten . yazda geliyo kızlar . sıkmak lazım ama benim içimden ne spor yapmak nede diyet geliyo ben acaip koptum ..... 1 aylına sonamı yazılsam diyorum . aletler serbest akşama kadar . gerçi haavada güzelleşti . ama bende içimde tık yok . hevesimde kalmadı en kötüsü bu işte ....

fatu pınara katılıyorum felaket telleli gibisin kıs ....

else canım bırakma zaten . yazda geliyo kızlar . sıkmak lazım ama benim içimden ne spor yapmak nede diyet geliyo ben acaip koptum ..... 1 aylına sonamı yazılsam diyorum . aletler serbest akşama kadar . gerçi haavada güzelleşti . ama bende içimde tık yok . hevesimde kalmadı en kötüsü bu işte ....

günaydın aebencim
bugün alışverişe gitçem 1-2 bana olmayan şey deniyimde gaza geleyim tekrarkaydirigubbakcemile3
bahar tembelliği var buara galiba herkestemirmirmirmir

günaydın aebencim
bugün alışverişe gitçem 1-2 bana olmayan şey deniyimde gaza geleyim tekrarkaydirigubbakcemile3
bahar tembelliği var buara galiba herkestemirmirmirmir
bahar temizliginden çok yorgunlugu var galiba ..kaydirigubbakcemile3

kızlar bu hafta sonu refin sınavlarımı vardı hayalinde ..... yanlışmı hatırlıyorum ..... allah kolaylık varsın sınava girecek arkadaşlara ......:Saruboceq:

günaydınlar . nazlım hoş geldin kıs gözlerimiz hep seni arada cadı ......

evet burdan uzak olunca kilolara yakın olunuyo malesef kiloların yerleşmeden gönder .. yatıya kalmasınlar .....

valla hepinizi çok özledim. eğitime gittiğim yerin yemekleri çok güzeldi . iyiki öyle bir yerde çalışmıyorum. buluşmuşsunuz kızlarla yine inşallah bir dahakine bende gelirim . nişanlım ankaraya gelicek yiğenini görmeye evden izin alabilirsem bende gelirim.

evet kızların sınavı var bu haftasonu benim kardeşimde sınava girecek allah yardımcıları olsun else canım günaydın. bu hafta yarışta bir katkımolmadı alamadı . ama yarışmak istersen ben herzaman varım canım:

nazlıcım yarışma modundan çıkmış durumdayım ben ya:((
bu hafta evde misafirlerim var bi de

kızlar dün unuttum biz yokken hesap kitap işini yapan özgemede ellerine saglık diyorum ve kocamann öpüyorum ....

ben çıkıyorum kıslar benim ortance fıstıgı doktora götürecegim ateşi bi türlü düşmüyor ... dondurma dedi başımın etini yadi .. yedi şimdide acı şurupları içecek akıllansın ana sözünü dinler bidahaki sefer . eee 1 nüsibet bin nasihate bedelmiş ....

merhaba arkadaslar ben yeni katildim bu kulube
2 ay once dogum yaptim sezeryanla kilo veremiyorum iyicede aldim:çok üzgünüm:79 kiloyum 5 aylik hamileyken 68 kiloydum yazdiginiz bilgilerden faydalinicam insallah tesekkur ederim paylastiginiz icin
:CüvCüv: canım hoş gelmişin ......:ecrin_bebek: emziren arkadaşlar bizdede var canım allah kolaylık versin umarın tez zamanda istedigin kiloya kavuşursun .....:1hug:a.s.

selam kızlar :))) pınarrr çokmu ösledin kuzu beni:))) kuzu sen epey epey gitmisin beyaaa yaza sanırım kot mot derken mini eteğe bile girer duruma girecen sanırm ki mini deel ama normal kotlara girmeni temenni ederim kuzum:))

kütooooooooooo uyyuzzzzzzzzzzzzzz sey erkek teke gelince beni unuttun ask ossun :PP gecelerim sessiz geçiyo lem sen yoksun ya geceler cekilmiyoooooooo.... :)))

selam kızlar nasılsınız ben yine izmirlerdeyim neyseki raporları yarıladım herkes açıköğretim sınavında olduğu için diğer arkadaşların raporlarıylada ben ilgileniyorum hadi hepinize kolay gelsin gerçi beni özleyen falan yokda:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Back
X