• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar banane ben onu bunu anlamam yarından itibaren herkes 1 saat yuruyo yurumeyeni dövecez ona göre

kızlar ben cıkıyorum yagmur durmuş arkadaşımın cok bası agrıyomuş ilaç götüreyimmm hem yuruyuş olsun afferim banaaa akşama görüşürükk

afiyet olsunn :delphin:

öglen karbonhidrat olsa iyi bol yag ve sekerde olmuş kaydirigubbakcemile3 ögle yemegi niyetine artık senın yurume imkanın yokmu eliff hadi kızlar sart koyalım kendimize 1 hafta mesala mutlaka hergun 1 saat yuruyelim bakın nasıl işler deişecek yarın başlayalımmı ne dersinizCADIARZU

kızlar banane ben onu bunu anlamam yarından itibaren herkes 1 saat yuruyo yurumeyeni dövecez ona göre

hoşbuldummm geç bile kaldınız ben 1 haftadır yürüyom aldığım kiloların 1 i gitti kaldı 1 i...ondan sonra gelsin 78....tutmayın beniiiiiiikaydirigubbakcemile4

kütom bende seni özledim ..aaa çıkıyomuşsun..zaten benim ufaklık akülü arabalara bakacakmış bende mecburen çıkıyorum öpüldünüz..diet bugün iyi yediklerimi yazarım biara bayyy....

Ceylincim sen açıköğrettimde hangi bölümde ve kaçıncı sınıftSIN??? umarım iii sonuçlar alırsın zeki arkadaşım :))

merhaba arkidişler 7. takımdan sevgiler a.s.
bi arkadaşım için müsait takım arıyorumm a.s
boş teriniz var mı acep :uhm:

selam kızlar valla hep dert yanıyorum ama boş vakit bulamıyorum bi türlübulsamda burada muhabbete giremiyorum bi türlü ama azimliyim bu kilolardan kurtulucam öyle yada böyle
alt tarafta sorun yok benimde asi gibi simit göbek bel bölgesinde sorunlar var öyleki cts alışverişe çıktım alta 38 bile oluyo üste 42 bile dar geliyo içime fenalık geldi düşüpte şırankkk diye bayılcaktım
napıcam nası yapıcam bilmiyorum oturupta şööle yemek yiyim diyemiyorum
ki buraya yazayım
hep geçiştirip duruyorum napıcam ben yaa

bugün yediklerimide liste halinde yazayım diyeti aksattım zaten geçen hafta aebenim kızmasın.

sabah
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
yarım domates
1 adet salatalık
1 adet haşlanmış yumurta
beyaz peynir.

öğlen
2 adet kuru kayısı
1 kase soğuk ayran çorbası

ara
3 adet kuru kayısı

akşam

kepek ekmeğine yapılmış peynirli tost yaptım kendime bir parçacık onu yedim.

bugün daha bişey yemem artık.

selam kızlar valla hep dert yanıyorum ama boş vakit bulamıyorum bi türlübulsamda burada muhabbete giremiyorum bi türlü ama azimliyim bu kilolardan kurtulucam öyle yada böyle
alt tarafta sorun yok benimde asi gibi simit göbek bel bölgesinde sorunlar var öyleki cts alışverişe çıktım alta 38 bile oluyo üste 42 bile dar geliyo içime fenalık geldi düşüpte şırankkk diye bayılcaktım
napıcam nası yapıcam bilmiyorum oturupta şööle yemek yiyim diyemiyorum
ki buraya yazayım
hep geçiştirip duruyorum napıcam ben yaa

maytapçığım üzme kendini sen daha önce vermişsin kilolarını yinede verirsin. çocuktan fırsat bulabilirsen bel , göbek ve simitler için yapılan hareketlerden yapabilsen onlarda kalmaz eminim.

birşey değil kütom güle güle kullanŞeniz
bu arada aebende yok asidee nerelerde bu kızlar yaaaaaabenneyaptımki

selam kızlar ben bugün neler yedim

sabah bir dilim ekmek ve peynir
öğlen taze fasulye ekmeksiz
1 portakal bir tane muz

akşam ne yiyeceğimi bilmiyorm ama kalorili olmayacağı kesin

yaaaa hızmamm kaybolmuşşş inanmıyorummm yeni farkettim olamaz ya offffffsenağlamasenağlamasenağlama

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlama
senağlama

Kızlar ben Çıkıyorum yarın eĞıtım var ızmırdeyım haberınız olsun uĞramam mÜmkÜn deĞıl hadı ÖptÜm sızı en kocamanından

Bu arada akŞam annemlere gıdeceĞız annemı aradım Şımdı karnıyarık yapmıŞ akŞam ne yıyeceĞım bellı oldu:;):):):):):

Back
X