asii deniz diyom bikini diyom ne d iym anlamıyon mu...
bu işin başka çaresi kamadı...
boğazı tutcezz sporu yapcez kiloları atabildiğimiz kadar atcezz.......
ben bikini giymeliyim yaawwwwwwwww..........
yoksam olmazzzzz............
anadım be yavvvvvv mecbursun biliyom:))) bulut mavisi giy kız ben pek beyeniyomda senin tende biraz esmercik çok hos olar:))
bende ne için azmetsem yav( bizim herüf tatile neyim götürmez bizi ( öleeeeee adanada olarız kozana götürür bi (
:1hug: tuana niye rahatsız olalım takıl bize hatta sık sık yazabilirsin takımda gibi . liste önemli degil bizim için .... anlat bakalım kaç kiosun ne yar ne içersin .....delikafadulden
fatunuz, aeben+, asi_bulut+, ASi_DENiZ+, else+, nazli_gulec+, Tuana
kalabalık mıyız ne???
bi ara özkeyi gördüm ama sonra kayboldu...
yawrım çok mu yoğun nee........
öptüm kzıalr sizi..
ben kaçar...
mantıya bekliom ona göre......
annem sayılı koykar önümüze...
bana kesn 5 adet mantı verşr bu hatun..
bişe yyeceğim zaman yiyeceğin akdakr yemişin zaten nerene yiyecen dio.......
asi benim gibi cadı olan gidilecek diyecen....
yosam olmaz...
ya da...
sen takıl ben de tura çıkayım bi yerde buluşuruz zaaar de bak nası gönderio.........
ehü ehü........
ben yeşil seviom bi de siyah var o da süper druodu daha z kiloluyken emme şimcik kırmızı isteyom....
senin boyun kaçtı elsecimmm
bugünlerde benim iştahımda çok fazla cokacimcoook
öyleki dün etiform yediğim halde öğlen yemek öncesi elim ayağım kesildi. kaç gündür kahvaltı bile yapmıyordum. bir tek ayran içiyordum saat 11 e doğru.
geçen hafta 2 tane kot aldım kendime. sanırım biri 30 beden. o biraz esneyince rahat oldu. bir de 29 beden aldım. esnemedi kör olasıcabende ne yaptım. pakşam paçanın içine kıvrılan kısmı kesip beli 2 yandan açtım. paçayı bele ekledim. nasıl olsa orası görünmüyor delikafadulden yoksa giyilecek gibi değildi. falket sıkıyordu karnımı belimi.
bir de 2 akşamdır titreşimli kemerimi kullanıyorum. onu kullanırken metabolizmayı arkadan ittiği için iyi veriyordum kiloları.
hmmm bir de yatmadan önce de sirekli su içiyorum bu ara yerimseniben
bugünlerde benim iştahımda çok fazla cokacimcoook
öyleki dün etiform yediğim halde öğlen yemek öncesi elim ayağım kesildi. kaç gündür kahvaltı bile yapmıyordum. bir tek ayran içiyordum saat 11 e doğru.
geçen hafta 2 tane kot aldım kendime. sanırım biri 30 beden. o biraz esneyince rahat oldu. bir de 29 beden aldım. esnemedi kör olasıcabende ne yaptım. pakşam paçanın içine kıvrılan kısmı kesip beli 2 yandan açtım. paçayı bele ekledim. nasıl olsa orası görünmüyor delikafadulden yoksa giyilecek gibi değildi. falket sıkıyordu karnımı belimi.
bir de 2 akşamdır titreşimli kemerimi kullanıyorum. onu kullanırken metabolizmayı arkadan ittiği için iyi veriyordum kiloları.
hmmm bir de yatmadan önce de sirekli su içiyorum bu ara yerimseniben
lsun canım kara vermek işin yarısı gerisi gelir elbet yeterki iste .....yerimsenibenTam cevap yazıyordum ki elektrikler gitti.
sağol aeben. Bende artık buralarda takılırım elimden geldiğince.
ben 1.63 falan boyundayım vee şu anda 75'e dayanmış durumdayım:çok üzgünüm:
denize de götürmez ki fatucum
evlenmeden önce de her yaz ne tartışma yaşardık aynı şehirde olmadığımız halde
biz hemen hergün denize gireriz o zamanlar sevgilim olan kocişim delirirdi
mayoyla girerdim denize
bi sene ona kızdım gittim bikini aldım öyle girdim
ama geçen sen evlendik bi kere bile denize girmedimsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?