• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

refe çok üzüldüm kız yazık yavrum e dr<a falan götürmedilermi çocuğu ya tedavi ettirseler...

Canım götürdü doktora ama çocuk alışmış hergün 3-5 porsiyon tatlı pişiriyor 4-5 çeşit e pilav ekmek bünye alışınca çok zor malesef genlerinde de var anneden tabi...

Bende amma dedikoducuyum haaaaaaaaa zaten bu kadın düğünümü mahvetmiş ve ne kadar zaman geçerse geçsin seni mutlaka boşatıcam demişti ama ben affettim Allahta affeder umarım... En güzel günümü mahvettii abisi kredi kartımız borç takıp gittiii :( bileziklerimi hep bozdurup ödedim onuda affettim...
İLAHİ RTEFİM NE DOLUYMUŞUN KIS ..CANIM BENİM ....:teselli:

amanne kötü bilinçsiz insan elide olmak ya kadın ye ye diye diye etmiştir o çocuğa o kötülüğü,
biz bu yaşta aklımız erdiği halde ne kadar zor geliyo yememek yavrum ne yapsın ki ya senağlama...

İLAHİ RTEFİM NE DOLUYMUŞUN KIS ..CANIM BENİM ....:teselli:

Ay işteee dedikoduuu :)))) sayılmaz aslında gerçekler ama napim canım aradan 8 yıl geçti bu kadın hiç değişmedi hiiiçç her gördüğümde hepsi onunla kavga ediyor her gidişimizde tatilimizi mahvediyor ama napalım onuda öyle kabul etmeye çalışıyorum.

Canım götürdü doktora ama çocuk alışmış hergün 3-5 porsiyon tatlı pişiriyor 4-5 çeşit e pilav ekmek bünye alışınca çok zor malesef genlerinde de var anneden tabi...

ayy korktum şimdi. benim oğlum 4,300 kg doğdu. aslında şimdi kilo alışı normal ama hala şişko tabii. abur cubur sevmez. fazla yemek yemez. ama kilolu işte. ben de yarayacak olan şeyler için fazla ısrarcıyım. yapmasam mı acepp CADIARZU
ama görseniz doğru düzgün hiçbirşey yemiyor. bir tek çikolatayı seviyor o da bir tek napoliten olan. diğerlerini yemiyor. ama bize benzemiş yürümeyi sevmiyor. dışarı çıkınca 1,5 mt yürür sonra yoruldum beni al der kucak açar kaydirigubbakcemile

A HANADA GELDıM REFFFF KUZUUUUUUUU SENıN GÖRÜMCE KAÇ OKKAYDIIIII:s SASTIM BEN BEYAAAAAAA:) MASALLAH VALLA.. emme söyle düsün mesela ben espiri ossun die benden zayıflara sisko diyom :)) kendimi de biliyom :)) ama öle ciddi deel espirisine belki oda öle yapıyordur kızzz

ayy korktum şimdi. benim oğlum 4,300 kg doğdu. aslında şimdi kilo alışı normal ama hala şişko tabii. abur cubur sevmez. fazla yemek yemez. ama kilolu işte. ben de yarayacak olan şeyler için fazla ısrarcıyım. yapmasam mı acepp CADIARZU
ama görseniz doğru düzgün hiçbirşey yemiyor. bir tek çikolatayı seviyor o da bir tek napoliten olan. diğerlerini yemiyor. ama bize benzemiş yürümeyi sevmiyor. dışarı çıkınca 1,5 mt yürür sonra yoruldum beni al der kucak açar kaydirigubbakcemile

Canım üzülme ama bencede çok yedirme bırak o kendi doyacağı kadar yesin sonradan pişman olma. Benim oğlumda 4100 gram doğdu. Önceleri çok şişmandı bende çok korkuyordum ama boyu çok uzadı çok harketliler seninkide zayıflar benimkini görsen şimdi çok zayıf ve 1 sn durmuyor. Evin içinde ordan oaraya koşuyor daha 1 gün görmedimm ki 1 dk dan fazla otursun.:emir_bebek::emir_bebek:

hayal gözlüüüü kız sen nie çıktın takımdan anacım valla hazırana seni 76 neyim görürdük ne güzel aman salma haaa kendini ama sen yapmassın biliyom :)) sen inatsın vercen eminim

A HANADA GELDİM REFFFF KUZUUUUUUUU SENİN GÖRÜMCE KAÇ OKKAYDIIIII:s SASTIM BEN BEYAAAAAAA:) MASALLAH VALLA.. emme söyle düsün mesela ben espiri ossun die benden zayıflara sisko diyom :)) kendimi de biliyom :)) ama öle ciddi deel espirisine belki oda öle yapıyordur kızzz

Yok gıııı öyle değel geçen yıl tatile gittik diğer ablaya o da gelmişti Kuşadasına oğluşta o zaman 13 aylık yürüyemiyor daha eşime kavga arasında diyormuş ki oh allahtan işte oğlun yürüyemiyor hemde şişman flan bu denir mi ya ne biçim hala bu anlamadım daha 1 yaşında bebekle uğraşıyor :( pislik şey o daha melek. Sırf Allahım ona çocuğu düşürme diye dua ediyorum 10 yıldır günde 1 paketten fazla içtiğim sigarayı sırf o yüzden bıraktım Allah şahit... Neyse o günden beri ben konuşmuyorum ama gidince kesin yine affederim. :( istemiyorum affetmeyi ama dayanamıyorum da

Canım üzülme ama bencede çok yedirme bırak o kendi doyacağı kadar yesin sonradan pişman olma. Benim oğlumda 4100 gram doğdu. Önceleri çok şişmandı bende çok korkuyordum ama boyu çok uzadı çok harketliler seninkide zayıflar benimkini görsen şimdi çok zayıf ve 1 sn durmuyor. Evin içinde ordan oaraya koşuyor daha 1 gün görmedimm ki 1 dk dan fazla otursun.:emir_bebek::emir_bebek:

evin içinde benimki de öyle. hatta bazen kucağıma gel de seveyim derim. 2 dk oturur fırlar gider. gece bile durmuyor. yatağın içinde fır dönüyor kaydirigubbakcemile3 bu yüzden bizimle yatıyor. kendi yatağından düşer valla. hatta bir gece allahtan yakaladım. benim üzerimden aşağıya uçuyordu kaydirigubbakcemile3

asim o dediğin tarihe inş hedefe gelcem ben gülüm diyeti değil takımı bıraktım ben fıstık,
tat kalmadı bende yok zaten ice kaçıyo...

senağlama
evin içinde benimki de öyle. hatta bazen kucağıma gel de seveyim derim. 2 dk oturur fırlar gider. gece bile durmuyor. yatağın içinde fır dönüyor kaydirigubbakcemile3 bu yüzden bizimle yatıyor. kendi yatağından düşer valla. hatta bir gece allahtan yakaladım. benim üzerimden aşağıya uçuyordu kaydirigubbakcemile3

Hahayyy çok şekerrrrrrrrrrrrrrr :)))))))) yavrum benim merak etme şekerimmmmmm o verir kiloları zaten sen evde çok yağlı ve sağlıksız şeyler yedirmiyeceğine göree. Biz bilinçliyiz biden önceki nesillerin hepsi değil ama çoğu çok cahilmiş. Benim anne ve babam 2 odalı evde 3 kız kardeşiz yıllarca günde 3 paket toplamda 3 paket yani sigara içmişler Allah ilerde bizi korusun ciğerlerimiz mahvetmişler annem bilmiyorduk zararlı olabileceğini diyor düşün artık :(( Helede son 1 aydır ciğerim çok ağırıken inşallah başımıza kötü şeyler gelmez ne diyim...senağlama

A HANADA GELDİM REFFFF KUZUUUUUUUU SENİN GÖRÜMCE KAÇ OKKAYDIIIII:s SASTIM BEN BEYAAAAAAA:) MASALLAH VALLA.. emme söyle düsün mesela ben espiri ossun die benden zayıflara sisko diyom :)) kendimi de biliyom :)) ama öle ciddi deel espirisine belki oda öle yapıyordur kızzz

senin espirisine söylediğin anlaşılıyordur ki ayten :1hug:
reff bu kadar kızdığına göre söyleme tarzınız aynı değil canımcım

Yok gıııı öyle değel geçen yıl tatile gittik diğer ablaya o da gelmişti Kuşadasına oğluşta o zaman 13 aylık yürüyemiyor daha eşime kavga arasında diyormuş ki oh allahtan işte oğlun yürüyemiyor hemde şişman flan bu denir mi ya ne biçim hala bu anlamadım daha 1 yaşında bebekle uğraşıyor :( pislik şey o daha melek. Sırf Allahım ona çocuğu düşürme diye dua ediyorum 10 yıldır günde 1 paketten fazla içtiğim sigarayı sırf o yüzden bıraktım Allah şahit... Neyse o günden beri ben konuşmuyorum ama gidince kesin yine affederim. :( istemiyorum affetmeyi ama dayanamıyorum da

hayy allahım yaa
öyle söylenir mi. o çocuk yürüyemezse hala olarak senin için yanmaz mı gıcık görümce kötükedihüso
sen afettikçe bunlar tepene çıkmış. aslında kindar değilimdir ama çabuk affedersen emin ol ki bu olaylar bitmez. sen biraz çek kendini.
ben bir kere kayınvalideyle kavga etmiştim geçen yaz. hatırlayan vardır belki kreş meselesi. sonra üzüldüm gittim evine. kapıda beni gördü mutfağa girdi. yanıma gelmedi. mutfaktan da çıkmadı. sen misin öyle yapan kötükedihüso ben bir küstüm buna. konuşmadım da görmedim de. hatta bir akrabada şans eseri karşılaştık. ben kimseye belli etmiyorum ama onun yüzüne de bakmıyorum. o konuşmaya çalıştı bu sefer. sandı ki ben yine yalakalanıcam. çünkü hep öyle oldu. yüzüme tükürdü yarabbi şükür dedim. bu sefer öyle olmayınca artık daha temkinli Çok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
off kızlarrr ne dediokdular yapmışsınızz oku oku bitmedi vallahi:=)))

okuldan gelir gelmez yemegimi yiyip bilgisayara oturdum,geçmişi okudum öyle geldim. abim askere gidcek diye anlatmıştım size bu akşama tiyatro bileiti aldım çok güzel bir oyuna:lüküs hayat:teytey:

kızlar
nasılsınız
ben felaketim açıkcası
cuma grip oluyorum demiştim size annem gelecek demiştim...

pamuk presesim geldi çok şükür sağ sağlim..
ama ben bir hasta oldum Allah sizlerden uzak etsin...
felaket bir grip...

ben grip olduğumda kulaklarımın dibinde bezeler oluşur iltahap bezeleri...
bir de sağ gözümde uçuk atar (gözde uçuk olur mu demeyin ben de oluyor işte) amma bu sefer öyle büyük çıktı ki....

göz kapağım gözümün altı (o çukur kısmı) tamamı ile uçuk...
2 gün asla gözümü açamadım... korkunçtu...

şişmiş ağrıyan kıpkırmızı beyaz beyaz kabarcıklarla donanmış bir göz...
Allah ıma çok şükür bugün iyiyim gözümü aaçabilyorum azıcık....

diyete devam ediyorum elişmden geldiğince az yiyorum.. ama spor yapamıyorum.. çünkü bastığım yeri yeni yeni görmeye başladım....

szler kocaman öpüyorum fıstıklar...
kendinize iyi bakın....

fatucum çok geçmiş olsunnnn:teselli: annene de çok güldüm benm babam gibi aynı kızım zayıflayalım diyo ama bi fark avr benm babam da tombişş sonra bi bakıyorum sofrada ne var ne yok süpürmüşşş cnaım babam benimmm:teselli:

OOOOoooo Ceylinim gelmişşşş :)) hoşgeldin şekerrrrrr

hoşbulduk refimm papatyammmmmmmmmmmmmm Şeniz rüzgarımı öp benim içinnn

bu arada rep hakkı günde 10 teneye çıktı
rep vermeyenlerin tartıda +5 kilosu çıksın ona göre haaaaaaaaa

hoş geldin fıstıgım abine hayırlı teskereler olsun inşallah ....

bu arada rep hakkı günde 10 teneye çıktı
rep vermeyenlerin tartıda +5 kilosu çıksın ona göre haaaaaaaaa
buna sende dahilmisin ...:dilcikar::dilcikar::dilcikar: senin replerini hiç göremiyorum nedense .....:dilcikar:kaydirigubbakcemile3

bedişş uyanmadımı ........ pınarrrrrrrrr. sen nerdesin kuzum .........dora sede görünmüyon anacım .....:sm_confused:

Back
X