Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet işte farkındayım. O yüzden geçen Ağustostan buyana konuşmuyorum ama aynı şehirde olsak kesin konuşmuştıum ben tutamıyorum kendimi aklıma hep ya ölürse ne kadar üzülürsün dimi diyorum kendime ve barışıyorum manyakmıyım ne:) Ama bu sefer belki uzatırım becerebilirsem. Aslında benle değildi kavga çünkü ben onun seviyesine inmem ama bu sözler flan çok zoruma gitti demekki oğluşuma neler ypar dedim ben olmasam. Amannnnn sustum yeter çenem düştü kusura bakmayınnnnn

ben kaçar fıstıklarr....
öptüm hepiniz
gözüm açıldı ama böyle yorarsam geri başlicak sıkıntısı
öptümmm

canlarım ben de çıkıyorum biraz yatıcam sonra kalkıp biraz ders ondan sonra da tiyatrooooooooo öpüyorum hepinizi...

canlarım ben de çıkıyorum biraz yatıcam sonra kalkıp biraz ders ondan sonra da tiyatrooooooooo öpüyorum hepinizi...

lüküs hayatt çok güzel bir oyun ben gitmiştim canım. Süper gerçekten abin kısa dönem mi askerlik yapacak ceylinim.

kız am çok dedikodu yapmışsınız. benim görümcem iyi ama bende eltimi hiç sevmiyorum. suratsız şey bana çok soğuk geliyor. allahtan senede 1 kere 10 gün falan görücem.

ya delirecemmmmmmmmmmmmmmmmm yine kaynanalar baskın yaptı aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya sabaha kadar dişim agrıdı zaten ölüyom surda off of ne talihsiz basım var be biri odaya daldı çamasır serili don sutyen piyasada kaynana mutfak kontrolunda gıcıklarrrrrr

ya sabaha kadar dişim agrıdı zaten ölüyom surda off of ne talihsiz basım var be biri odaya daldı çamasır serili don sutyen piyasada kaynana mutfak kontrolunda gıcıklarrrrrr

sende bu arada kk'da mı?
kayınvalideciğini yanlız bırakma kaydirigubbakcemile3
dişin yine mi ağrıyo ya:teselli:

kızım kalk evi çaktırmadan düzelt toz al bişey yap laf verme şunların ağzına yaa

Canım kütom çok gülesim geldi haline :))))))))))))))))))) yavrum kütommm kayınannesi ve babacığı çok severmiş heç yanlız bırakmazlarmışşşşşşşşşşş :)pehhehehe

kızlar selam;
adamakıllı yazamadım bugün
dün malum eğitim vardı yine yorucu ve yoğun bir gündü ama eğitimleri de bir yandan seviyorum çünkü kendimizi geliştirme fırsatı buluyoruz ki türkiyede en çok eğitim veren gsm firması bizimki imiş bu da ayrı bir gurur kaynağı tabi:1rolleyes::1rolleyes:

aebenim hastalanmış canım benim çok çok geçmiş olsun dilerim bir an önce iyileşirsin...

ben yokken kaynanalar kocalar görümceler çekiştirilmiş
görümcem yok şükür laelaelaelaelaelaelaelaelaelae kaynanaya gelince zamanla öğrendim sanıyorum nasıl davranmam gerektiğini eltim ise tam kafa dengi ama şu bir gerçekki herşey mükemmel ilerlemiyor mümkün de değil zaten bu ince mevzular yani .:1shok::1shok:

deniz bikini konusuna gelince benim eşim benden çok daha rahat bu konularda aile olarak rahatlar biz biraz daha kapalıyız bu konulrda sanıyorum . geçen yaz mayo almaya gittik eşimle o bana bikini al diyo yok diyorum en sonunda satışı gerçekleştiren kız dediki siz evlimisiniz evet dedik ilk defa bikineye karışmayan eş görüyorum dedi güldük.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama bende giyemem sanıyorum bilmiyorum .belki şık etekli olabilir hiç düşünmedim bunu aslına bakarsanız...

canım refim görümcenin oğluna çok üzüldüm ben ya kıyamam onun ne suçu var Allah hepinizin evlatlarını korusun inşallah

neyse diyet konusuna da gelince

bugün lapa yapıyorum regl olamadım henüz inanılmaz bir şişlik hissediyorum kendimde ama lapayı seviyorum her zanan faydasını gördüm bir de şu regl sıkıntısından kurtulsam herşey mukemmel olacak sositosositosositosositosositosositosositososito
diyete devam durmak yok delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
Özgecim lapa beni acayip kabız yapmıştı ayıptır söylemesi aradan 2 ay geçti hala zaman zaman onun yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Sana olmuyor mu????????????

Özgecim lapa beni acayip kabız yapmıştı ayıptır söylemesi aradan 2 ay geçti hala zaman zaman onun yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Sana olmuyor mu????????????

yok canım ben hiçbir sorun yaşamadım onun dışındaki dönemlerde sürekli olarak zeytinyağlı sebze yemekleri yiyoruz o yüzden olabilir mi acaba yani demek istediğim ayda en fazla 2 kere fast food tarzında besleniyoruz

Bilmem olabilir canım ... Heç aklıma gelmemişti ama olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…