senin espirisine söylediğin anlaşılıyordur ki ayten :1hug:
reff bu kadar kızdığına göre söyleme tarzınız aynı değil canımcım
hayy allahım yaa
öyle söylenir mi. o çocuk yürüyemezse hala olarak senin için yanmaz mı gıcık görümce kötükedihüso
sen afettikçe bunlar tepene çıkmış. aslında kindar değilimdir ama çabuk affedersen emin ol ki bu olaylar bitmez. sen biraz çek kendini.
ben bir kere kayınvalideyle kavga etmiştim geçen yaz. hatırlayan vardır belki kreş meselesi. sonra üzüldüm gittim evine. kapıda beni gördü mutfağa girdi. yanıma gelmedi. mutfaktan da çıkmadı. sen misin öyle yapan kötükedihüso ben bir küstüm buna. konuşmadım da görmedim de. hatta bir akrabada şans eseri karşılaştık. ben kimseye belli etmiyorum ama onun yüzüne de bakmıyorum. o konuşmaya çalıştı bu sefer. sandı ki ben yine yalakalanıcam. çünkü hep öyle oldu. yüzüme tükürdü yarabbi şükür dedim. bu sefer öyle olmayınca artık daha temkinli Çok üzgünüm çoook
sağol ceylin
sen nasıl oldun bakalım???
ilçalara devam mı ediyorsun???
hoş geldin fıstıgım abine hayırlı teskereler olsun inşallah ....
canlarım ben de çıkıyorum biraz yatıcam sonra kalkıp biraz ders ondan sonra da tiyatrooooooooo öpüyorum hepinizi...
ya delirecemmmmmmmmmmmmmmmmm yine kaynanalar baskın yaptı aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya delirecemmmmmmmmmmmmmmmmm yine kaynanalar baskın yaptı aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ya sabaha kadar dişim agrıdı zaten ölüyom surda off of ne talihsiz basım var be biri odaya daldı çamasır serili don sutyen piyasada kaynana mutfak kontrolunda gıcıklarrrrrr
ya sabaha kadar dişim agrıdı zaten ölüyom surda off of ne talihsiz basım var be biri odaya daldı çamasır serili don sutyen piyasada kaynana mutfak kontrolunda gıcıklarrrrrr
Özgecim lapa beni acayip kabız yapmıştı ayıptır söylemesiaradan 2 ay geçti hala zaman zaman onun yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Sana olmuyor mu????????????
yok canım ben hiçbir sorun yaşamadım onun dışındaki dönemlerde sürekli olarak zeytinyağlı sebze yemekleri yiyoruz o yüzden olabilir mi acaba yani demek istediğim ayda en fazla 2 kere fast food tarzında besleniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?