Özgecim lapa beni acayip kabız yapmıştı ayıptır söylemesiaradan 2 ay geçti hala zaman zaman onun yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Sana olmuyor mu????????????
canım benim bu sorunu şöyle atlatabilirsin. Doğuş çayın form markalısı var 1 kez içsorunun hemen hallolurdelikafadulden
tatlım onlar çok zararlı çünkü o tarz çaylar bağırsakların fazla çalışmasını sağlıyor.
Ve bağırsaklarda istemsiz kaslardan oluştuğu için bir süre sonra görevini yapamıyor.sürekli olarak o çaylara mahkum kalabilirsin hatta kolit bile olabilirsin zamanla allah korusun ben karşıyım o çaylara sakın denemeyinnnnnnnnnnnnnnn
evet çok haklısın özgeciğim zaten ben sürekli kesinlikle kullanmıyorum. yeşil çayla birlikte haftada 2 kez filan. uyarın içinde ayrıca teşekkür ederim:teselli:Şeniz
bunun yerine bol su sıvı yağlı sebze yemekleri ve spor öneriyolar genellikle ve faydalıda oluyormuş tabiiiisırnaşık şey
İŞTE BU İŞTE BU:roflol::roflol::roflol::1hug::1hug::1hug::asigim::asigim::asigim::1hug::1hug:a.s.a.s.
süprizzzzzsositosositosositososito :sm_cool: :sm_cool::teytey::teytey::dance::dance::lepi:
gittilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5
selam hatunlar...
kütom iyi atlattın kız kaynantörü..........
dişçiden korkma yoksa daha beteri olur haaa
ref ben o görümceye sadece yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyom bosver kuzu valla hiç tınlama hatta inadına zayıfla zati besiliymis örümcek görümcen inadına cici cici giyin hemiiiiiiiiiiii:)))
hayalim kuzum doğrudur aynı oldum bende bendede tat kalmamıstıins verirsin hayatım ins gelinligini zarif bi sekilde giyersin hemi:))
asiiii doğrudurda ne bilim baksana ref in örümcek görümce tötü pohlu bebeyle bile itisiyor tövbe yaa insan böle olmamalı ...
bana gelince hastaneden yeni geldik aysimamın atesi birden tavan yaptı 40,2 ile gittik sükür havale yoktu ama aysimada bol enfeksiyon bulunduben bu kızı emzikten kescem tam ve yek karar emzik yüzünden tüm pisligi topluyor (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?