Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar biliyorsunuzdur bilmeyenlerde fındık yağı diyip googleden arama yapabilir.. Fındık yağı en sağlıklı yağ sızma zeytin yağından bile daha kaliteli bilginiz olsun kızlar Zade marka 5 litre fındık yağı BıM de sadece 19,500 ben 2 teneke aldım akşama annemede alıcam. Kalp sağlığı için hepimizin en az günde fındık yada fındık yağı kullanmamaız gerekiyor. Oradan aklıma geldi. Şimdi en sağlıklı 3 yağ sırası ile şöyle. Fındık yağı- sızma zeytin yağı ve soya yağı. Bende 1 litre sızma ve soya yağıda aldım hepsini birbirine katıcam artık. :) manyak gibi gidip farkında olmadan eve 13 litre yağ aldım 51 lira tuttu :) eşim akşama kıyameti koparacak ama napim bu kadar ucuza bulamadım normalde 40 küsüre almıştım yıllar önce.

iyi akşamlar herkese ben çok bitkinim çalışmak beni bozdukaydirigubbakcemile3 ama sabah sporumda vardı yaklaşık git gel 1 saat yürüdüm genelde yokuş 1 saatte pilates vardı cuma ağırlık çalışması varmış,bugün nerdeyse hiçbişey yemedim:çok üzgünüm: sabah bir kase kflakes kırmızı meyveli+süt öğlen yemedim orda işlerden fırsat bulupta bi şekersiz çay içtim sadece ama açımmmmm mkarna yapıyorum bir tabak ondan yicem şimdi yoğurtlu nımnımnımkaydirigubbakcemile3 neyse gelirim sonra hepinizi öptüma.s.

Özgecim lapa beni acayip kabız yapmıştı ayıptır söylemesi aradan 2 ay geçti hala zaman zaman onun yüzünden sıkıntı yaşıyorum. Sana olmuyor mu????????????

canım benim bu sorunu şöyle atlatabilirsin. doğuş çayın form markalısı var 1 kez iç sorunun hemen hallolurdelikafadulden

canım benim bu sorunu şöyle atlatabilirsin. Doğuş çayın form markalısı var 1 kez iç sorunun hemen hallolurdelikafadulden

tatlım onlar çok zararlı çünkü o tarz çaylar bağırsakların fazla çalışmasını sağlıyor.
Ve bağırsaklarda istemsiz kaslardan oluştuğu için bir süre sonra görevini yapamıyor.sürekli olarak o çaylara mahkum kalabilirsin hatta kolit bile olabilirsin zamanla allah korusun ben karşıyım o çaylara sakın denemeyinnnnnnnnnnnnnnn

slmm
aebenimi aramızda görmek çok güzeldi tabii asiyide özlemişiz.hihoyyyt
bu gün herkez takımda yazı yazmış ohh ne güzel:teytey:
pikini konusuna heç girmeyim o bizi aşıyor:smiley-cool:

kütommmm canım benim yinemi kaynana belası var başındakötükedihüso neyse artık idare edeceksin ne yapacanç:1hug:

görümce olayınada gelince
görümce göl taşı
gördüğün yerde vur taşı
niye vuruyorsun o taşı
o da sevdiğinin kardaşı:roflol:

bendede var 1 tane ama çok şükür aramız iydir no problem yaniiidelikafadulden

benim diyet yine gümledi kızlar yaa.
misafirliğe gittim oturamadım evde kötükedihüso olan olducokacimcoook

evet çok haklısın özgeciğim zaten ben sürekli kesinlikle kullanmıyorum. yeşil çayla birlikte haftada 2 kez filan. uyarın içinde ayrıca teşekkür ederim:teselli:Şeniz
bunun yerine bol su sıvı yağlı sebze yemekleri ve spor öneriyolar genellikle ve faydalıda oluyormuş tabiiiisırnaşık şey

İŞTE BU İŞTE BU:roflol::roflol::roflol::1hug::1hug::1hug::asigim::asigim::asigim::1hug::1hug:a.s.a.s.

süprizzzzzsositosositosositososito :sm_cool: :sm_cool::teytey::teytey::dance::dance::lepi:

gittilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile5

oyy ne çok konuşmusunuz bugun ben kaçırmısın tuhhh

ceylinim hayırlı teskereler abine bu yeni sözlenen dimi iyi iyi evliyken daha zor olurdu inş. kısa dönemdir sonra gelsin dügün dernek tiyatroda iyi eglenceler ben hayatımda daha hiç sinema tiyaotroya gitmedim göciş gelsinde ilk deneyimimi yaşayım eksik kalmasın

fatummm gecmişlerden olsunn canımm bende annesi buna kilo aldırır diyodum içim rahatladı :)) ha kocişin anlayışlı yoksa seb istedigin kadar cadı ol sökmezdi inş. giyersin yaza bikinilerini

pinarımı göremedim galibaa yada unuttum enson dünkü leblebiyi hatırlıyorum bende aldım bugun ama dişler aklıma gelmedi yiyemedim malesef

reff canım benımm tut kendini yeme salla iştahı bi kenara yuruyosunya o boşa gitmesin die tut kendini su akrabalar konusuna ben heccc girmeyim çokkk dertliyimm çokkk baksana görmeye tahammul edemiyorum artık fazla suratsızdım hemen kaçtılarr sonrada vicdan azabı dengesiz benn

aebenımm geldimi hepsi birden gelir nezlede pek moda bu ara hava deşiminden haklısın diyet kanımıza işledi bizim amanda cıkmasın herkes cok iyi oldun almamaya bak dio akıl veriyo tıkınmayı biliyolar ama

nazlım işlerin cokmuş ha ama mutluundur sıkılıyodun

yumukkk gececn hepimizi hem iş hayatı hem spor hem diyet mukemmelllsinnn

hayaletimmm hazirana 70 olalım yawww olarmıı

doram otur eve sen pınarla siz tutamıyonuz gezmede kendinizi misafirde almayın en saglıklısı böle şu güzel hava işindede haklısın bak bugun bile cıktım yurudum bunları yalnız bırakıp arkadasa para almaya gittim dedim :))

özgemmmm fatuyla sizinki gelmeye nazlanıyo benımkıne delirdi 2 hafta önce olmuştum yine geldi benımkı size zıplasa yoksa ben 3 müzünde yerinemi oluyom nedir anlamadımm senın şu ev işi ne oldu görüşemiyoh hiç ya

tuana arkadas gel bize kayıl bizeeeee çok seviniriz kilonda cok deil bienım hayalimdi 75 gecen yıl 10 15 verdinmi bitti gitti 3 4 ayda halledirsin buyuk ihtimall

maytabımmm aman benım pamukta kel olsa keske tuy deiştiriyo malum bahar :S halılar görünmüyo artık bög gedi bana :)) kahvaltı iyiymiş hakket ögle akşam ne halt ettin gel anlat bakalım

elsem saol canım benım gözüm aydı valla çok mutluyum

asii baktım bu kilo verememe seni terzi yapacak kahvaltını yap sen ihmal etme gun boyu aclıgı bastırıyo en olmadı ben gibi al yulaf mısır gevregi zahmetsiz lezzetli bi dene bakalım

başkkaaa aklıma gelmiyo unuttugum varsa soryy

abuvv pek uzun olmuş

öglen kahvaltı hazırladım misafirlere

yarım dilim ekmegin içini 1 2 pattis kızartma peynir

arkadasta nescafeli süt

bakada bişe yemedim daha dişlerim kötü direk yutulacak bişi ayarlamam lazım benım yoksa mideyide bozacam bu gidişle

selam hatunlar...
kütom iyi atlattın kız kaynantörü..........

dişçiden korkma yoksa daha beteri olur haaa

ref ben o görümceye sadece yuhhhhhhhhhhhhhhhh diyom bosver kuzu valla hiç tınlama hatta inadına zayıfla zati besiliymis örümcek görümcen inadına cici cici giyin hemiiiiiiiiiiii:)))

hayalim kuzum doğrudur aynı oldum bende bendede tat kalmamıstı ins verirsin hayatım ins gelinligini zarif bi sekilde giyersin hemi:))

asiiii doğrudurda ne bilim baksana ref in örümcek görümce tötü pohlu bebeyle bile itisiyor tövbe yaa insan böle olmamalı ...

bana gelince hastaneden yeni geldik aysimamın atesi birden tavan yaptı 40,2 ile gittik sükür havale yoktu ama aysimada bol enfeksiyon bulundu ben bu kızı emzikten kescem tam ve yek karar emzik yüzünden tüm pisligi topluyor (

canım benım gecmiş olsun ya genemii:1shok::çok üzgünüm:

evet kütom yine yeniden tekrarda ... sağol canım bu arada biz burada durdukca hep böle olacak eminim hep arklara diyordum nie sizin bebekler hasta die megerse bundanmıs havası sırf toz heryer toz yarabbim bi kurtulsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…