Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

HAYALCİM BU SENİN GELECEĞİN İÇİN ÇOK İYİ OLACAK ANLADIĞIM KADARIYLA KENDİNİ GELİŞİRME FIRSATI BULACAKSIN ...
DUALARIMIZ SENİNLE SENİN İLK FIRSATTA BURALARDA OLACAĞINI BİLİYORUZ VE TABİKİ SENDE HEPİMİZ İÇİN NE KADAR NE KADAR ÇOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKK
ÖNEMLİ VE DEĞERLİ OLDUĞUNU BİLİYORSUN
KENDİ ADIMA SENİN İŞİNDE BAŞARILI OLDUĞUNU DUYMAK İNAN BANA MUTLULUK VERİR O KADAR TEMİZ KALPLİSİN Kİ RABBİM DE SENİN GÖNLÜNE GÖRE VERİR
İNŞALLAH HERŞEY UMDUĞUNDAN ÇOK DAHA GÜZEL OLUR CANIM BENİM
SENİ ÇOK SEVİORUSSSSS BİSSSS:asigim::asigim::asigim::1hug::1hug::1hug:a.s.a.s.a.s.:asigim::asigim:

kızlar hepinize teşekkür ederim,
gözlerinizi şaşı ettiğim içinde özür dilerim :)))))),

aebenim mümkün oldukça gelirim gülüm ben sizsiz duramam ki kıs,
tel nolarınız msnleriniz var en azından bi şekilde görüşürüz,
seviyom sizi ben çooooooooooooooooooook...

özgem sağol gülüm mesajı yazalı baya oldu yollayamadım bi türlü bak kalp kalbe karşıymış bende sizi çok seviyorum bebişim ösgem benim,
tabiki her fırsatta kaçacam buraya,
Alalh yardımcım olsun hepimizin yardımcısı olsun gülüm sağolun hepiniz,
ve tekrar teşekkür ederim dosluğunuza her zaman sırtımı sıvazlamanıza çok alıştım ben sizsiz olabilirmiyim...

hade iyisiniz sayfalarınız çok ilermez artık tuttum çenemi gari:))...

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Ben önceden motive olabilmek için sürekli olarak insanların nasıl zayıfladıklarına dair yazdıkları yazıları okuyup önceki ve sonraki fotolarına bakıyordum.
buna yeniden başladım ve şiddetle tavsiye ediyorum ben inanılmaz motive durumdayım ama bu şişkinlikten nasıl kurtulacağım hiç bilmiyorum zira regl olacağıma ait en ufak bir belirti bile yok ve bu beni üzüyor....
dün kocişle markete gittik aylık alışveriş için koca bir torba sadece abur cubur aldık ama yemeyeceğim söz cumartesi eşimin kuzeni var necmiye bize gelecek arada gelir film falan izleriz çok eğlenceli oluyor bizde kalacak pazarda kahvaltıya arkadaşlar gelecek eltimleri de çağıracağım bütün gün beraber oluruz muhtemelen o yüzden onlara kakalayıp stokları eritmeyi düşünüyorum ne fenayım ben yahuuuuuu

cadı hayal sensiz olurmu kız buralar her zaman gel buraya bizi sensiz bırakma cadı seni çok seviyoruzzzzz.

ay inanmıyorum toptan yazdıgım cevaplar gittimi .....

ay bende yazayım nazlıcım dün yediklerimi

lapa lapa lapakaydirigubbakcemile3

Şenizkaydirigubbakcemile3

kızlar demeyi unuttum sabah aç karna tahlil verdim kolestrol şeker. vs. şimdide sıkı bi kavaltı yaptım tokluk kan şekerini vermeye gidicem .....
yanlız kaç kiloyum söylemeye utanıyorum vahim . valla .şu hastalıgıda atlatayım tam gaz gelicen ya eger 1. 2. haftadaha izinle geçirirsem 70 olurum galiba .........

özge onlar beni motive edemiyo len artıkın :roflol:

sağolun nan hepiniz valla içim bi hoş oldu cadılar bende sizi seviyooooooooooom,
fatu ben görmemiştim aebenim mesajını alınta yapınca gördüm amiiiiiiiiiiiiiiiiiin:)...

anaaaaaaaaaaaaam bende çoh utanayom aebenim gı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:...
canım benim i,nş temiz çıkar sonuçlar benimde dananın kuyruk yarın kopcek ...

bebişim senin regle daha var boşa bekleme......a.s.şakkıdı

Zaten utana sıkıla koydum fotoları.. Mesaj yerine ulaştığına göre silmek lazım..

Son düzenleme:
kızlar size bi haberim daha var bena yürüyerek yarım saatlik bir hanımlar lokali var .. araya üye olucam galiba . çok uygun artı bazı kurslarda var ingilizce gibi . şimdi üye olursam aralıga kadar 100 lr. imiş çok uygun .... gerekli şayleri yaptırayım hemen üye olmaya gidicem umarım bir pürüz çıkmaz ...

canım Allah yardımcınız olsun bizde 2 senedir kredi ödüyoruz çok zor en az borçla atlatırsınız inş. rabbim herkese nasip etsin:Saruboceq:

hayalcim hakkında hayırlısı olsun canım inş. en kısa zamanda öğrenir yükselirsin,netede girmen sorun olmaz inş. canıma.s.

aebencim geçmiş olsun canım inş. sonuçların temiz çıkar en kısa zamanda aramıza tam gaz dönersin canımŞeniz

püskütüm süper süper süper ....

çok geniş olmasada 2. kişi. ıhı ıhı pardon bulutu unuttum özür.3. kişi için gayet büyük ....mutlulukla pişir ye memeklerini .(ocagını batırmadan )

ben hafiye nerde oturdugunuda buldum dermişim ...... senın oralarda hanımlar lokali var . niyetim orya üye olmak püskütüm .......

ayrıca bolkon manzaranda harıka ........ve o iç bolkondabi koltuk tarzı sandalyelerine bayıldım ya ...

bir ömür mutlu ol .

Son düzenleme:
hepinize günaydın,bende bugün ve yarın lapa yapıcam bi deniyim bakalım hala regl dönemimdeyken bakalım faydası olacakmı,bu arada dün yediklerim
sabah
bir kase tahıllı gevrek+süt
öğlen---
akşam
bir tabak yoğurtlu makarna
gece
yeşil çay

bugün lapa 3 öğün
öğlen kızımı bırakınca yürüyüş yapıcam 1 saat

arkadaşın yanına bugün yarın gitmicem patronları fuara gittiler haftaya konuşsunlar bakalım teklifleri ne olacak anlaşırsak başlamayı düşünüyorum hayırlısı bakalımkaydirigubbakcemile2

günaydın yumukum
işe de başlıyosun hayırlı olsun:1hug:

püsküüt mutfağın çok hoş, aydınlık çok güzel

Güzel dileklerin için teşekkür ederim aebencim.. Yemek pişirmeyi tamamen bıraksam diyorum.. Ocak temizleme derdi de biter böylece :roflol:

Hanımlar Lokaline ben de gitmştim şöyle bir bakınayım diye ve herkesin çocuğunu da getirdiğini görünce hevesim kaçmıştı... Çok kalabalık ve gürültülü gelmişti bana.. Ama bu dediğimin üzerinden 2 sene falan geçti.. Ben yaklaşık olarak 10 yıldır Ayrancı semtindeyim.. Biliriz buraları..sengözlerimebaksanab

Sen de bir ömür mutlu ol.. a.s.

Ayrıca az önce gözüme ilişti.. İnşallah kan sonuçların iyi çıkar.. Geçmiş olsun.. Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…