Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

afiyet olsun nazlım
bizde de karnıyarık ve bulgur pilavı varmış
dün semizotu yapmıştım evde keşke onu getirseydim yanımda

afiyet olsun nazlım
bizde de karnıyarık ve bulgur pilavı varmış
dün semizotu yapmıştım evde keşke onu getirseydim yanımda

karnıyarık mı bayılırım ben patlıcana ve patlıcanlı yemeklere bizdede geçen gün karnıyarık vardı ama ben yemedim.biraz bulgur pilavı varsa yoğurt falan ye elif.

karnıyarık mı bayılırım ben patlıcana ve patlıcanlı yemeklere bizdede geçen gün karnıyarık vardı ama ben yemedim.biraz bulgur pilavı varsa yoğurt falan ye elif.

bende patlıcanı başka yemekte sevmem ama karnıyarığı ve kızartmasını çok severim cokacimcoook
bulgur pilavını da hiç sevmiyorum aslındakafamçokkarıştı

bende patlıcanı başka yemekte sevmem ama karnıyarığı ve kızartmasını çok severim cokacimcoook
bulgur pilavını da hiç sevmiyorum aslındakafamçokkarıştı

ben aslında çok şanslıyım. işyerine gelen yemek güzel olmadığı zamanlarda . burda buzdolabımız var. onu hiç boş bırakmıyoruz. her zaman yiyecek bişeyler bulunur. öyle zamanlarda en kötü kahvaltı tarzı tüketiyorum.

ne oluyor bana böyle ya öğlen yemeğimi yedim geldim ama habire acıkıyorum aç hissediyorum kendimi bişeyler yiyesim geliyor hep.

ben o avradın nefes alıp vermesine uyuzum hacı ben indirmedim indirmem indirene mani olmam :roflol:

tatlım daha önce bi kız daha denemişti olmamıştı kimde vardır hiç bi bilgim yok gı ...

bende sana yazdım duymuyon kaç yere yazdım bizim takımdan çıkan çok bu hafta bizim takıma bak dedim ya cadı,
hep yeniler kalıyo oraya bak işte,
juju,ben,open sea(pınar),(muhtemelen esmeralda,ahleyar)
parantez içi altı çizili olanşar kesin değil ma diğerleri kesin,
ayrılıyoruz takımdan boş yer çok...

hayalllll
ebru şallı ile pilates indiriyorum ben indiren varmı aranızdaaaaaaa

benim evdeki bilgisayda ebru şallı değilde topla yapılan plates hareketleri var ama bilgisayar bozuldu açılmıyor. açılırsa bilgisayar istersen sana mail atabilirim. yada msn den falan gönderebilirim.

hayal kız sen neden ayrılıyorsun takımdan. gitme bırakma bizi

nazlım illa ebrı istii o cadı ganımca o enercik nefesi duycek hah huh :roflol:
gülüm benim takımdan ayrılıyodum zaten aebene gittiğim günde belliydi kararım sölemiştim kızlara yeni değil,
ama bizim takımda izmir bi şarkı yazmış bana valla ne bildim gözüm dolsun ne bildim güleyim,
neyse tatlım bide yeni oratamada gitcem ya şimdi bi bakayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…