• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nazlım valla bende koca şirketi topluyom ne gitcek ne gitmicek patronlarda ne yaptığının pek bilincinde değiller bana kaldı toplama işi işe yarar gördüklerimi topluyom,
ya bizim kriz falan bahane bunlar burdan kaçıp adres değişcek aman neyse susutum şimdi özge danoşu dır dır eder ne çok konuştu diye hıh :)...

seninkiler haciz memurlarından kaçıyor hayal. boşver sende rahat edersin biraz haciz maciz uğraşmazsın.

oooooooooooo oy popommu kaldıki biyer devirem kimse bana demii böle şeyler çoh şükür hahahha:)...

hayal annemde bana bir aralar koca dötlü derdi. ama artık demiyor. geçen işten çıktım eve gittim bana kapıyı açtı ama çok zayıfladın sen dedi. maymuna benzemişsin dedi . yüzün küçülmüş dedi yaaa.

küçük bir karnıyarık yedim mahvetti midemi
çok fena bulanıyo midem kafamçokkarıştı

afiyet olsunda neden miğdeni bulandırdı çokmu yağlı yapmışlardı elif...

çok yağlı da değildi aslında güzel olmuştu
ekmek yemedim 1 kaşık bulgur pilavı yedim yanında
ikisi birden ağır geldi heralde
vücut yağ yemeyi unuttu:roflol:
karbonhidratla beslenmekten :utangac:

çok yağlı da değildi aslında güzel olmuştu
ekmek yemedim 1 kaşık bulgur pilavı yedim yanında
ikisi birden ağır geldi heralde
vücut yağ yemeyi unuttu:roflol:
karbonhidratla beslenmekten :utangac:

olabilir elifcığım dikkat et kendine bende bugün doymak bilmedim ya kayısı elma falan yedim ama kendimi hala çok aç hissediyorum.

seninkiler haciz memurlarından kaçıyor hayal. boşver sende rahat edersin biraz haciz maciz uğraşmazsın.

aynen öle gülüm adres değişip rahat etcekler bakalım artık yanlarında haciz savar gibi hülyada yok ne yaprlar aman babane ben işime bakarım inş i olurda durum bende rahatca hem iş öğürenirim hemde kafamda kim gelcek kadından bunu sakla kacasından bunu sakla yemem kafayı 2 sendir sölemedidğim yalan kalmadı millete bunlarla ilgili,
eniştem bile bunlarla iş yaotı ona bile bunları soruınca yalan sölüyom :))))...

hayal annemde bana bir aralar koca dötlü derdi. ama artık demiyor. geçen işten çıktım eve gittim bana kapıyı açtı ama çok zayıfladın sen dedi. maymuna benzemişsin dedi . yüzün küçülmüş dedi yaaa.

babamda bana ebeme döndü yüzün göçtü geberecen daha ne zayıflaması dio,
akşam olunca bana annemle acır gibi bakıyolar,
hatta yemek yemeyecem deyince az ye ne olcak diye yalvarır gibi konuşuyolar :roflol::roflol::roflol::roflol:...

ne mavra yapmışınız beaaa

ben fırında mücver yapmaay gidiom....
annemin canı istemiş...
yağsızo lunce süper oluyo

ya ben onu beceremedim kocişe de rezil oldum
çok güzel olcak dedim dedim olmadı:utangac:
bi zahmet bana tarifin versene ya

elsem kolay gıızz.....
ben ölçü bilem kullanmayom artıkın göz kararı......
öğretirim ben sana sen bize gel......
hade ben kaçtım........

elsem kolay gıızz.....
ben ölçü bilem kullanmayom artıkın göz kararı......
öğretirim ben sana sen bize gel......
hade ben kaçtım........

fırında hiç denememiştim
yağlı kağıt koymadım ondan olmadı heralde
zaten evlenmeden önce yaptığım şeyler bile kocişe yapınca kötü oluyor neden anlamıyorum
kahvelerim bile köpüksüz olmaya başladı evlenince

herkese ii ve hayırlı akşamlar fıstıklar öptüm sizi,
yarın öğlene kadar buradayım ama gelebilirmiyim bilmiyorum,
şimdiden diyim Allaha emanet olun görüşürük güzeller...

ben geldim yeni uyanmadım ama sabah arkadasa kahvaltıya gittik sonra diş hastanesine devlete (pintilik) nese cekelim ne kanalı falan filan dedi yok kanal istiyorum dedim 2 ay sonraya gün verildi arkadasım agrı kesici tavsiyesi istedi kaç aylıksın sen bilmemne sinirlerimiz zıpladı tuttuk çzel hastanenın yolunu paşa paşa başlandı tedaviye işte 2 kez daha gidilecekmiş sonrada diş taşları temizlenecek o artık baska bahara kalsın plan bütce olmuyo artık nese işte böle hala dudagım yerinde deil şimdilik agrı başlamadı

sabah çok yedim itiraf ediyorum akşama aç kalacam die 2 dilim beyaz ekmekle bal kaymak 1 tane kurabiye yedim carsıda bikaç dilim beyaz cuku enerji oldu yarasın banaaa şimdide yemedim yiyemem galiba gecici dolgum kurumadı daha

şimdi gelelim gözel habere sabah tartı tammm 75 cıktı

aebennn ya ekmegin içine doldurup yemedimki ekmegin içini yedim yarım diliminn tamam ev ekmeginin yarım dilimi :)))

hayaletim hayırlısı ossun gülüm anam benım basım döndü ne alavere dalevereli işler ben hemen yumurlar elime yuzume bulaştırırım ole bi durum olsa inşşşş. nete girmen sorun olmaz napacaz sensiz

yumukkkkk sakın lapa yaperkene yogurt yemeyin hep söylüyorum dinlemiyonuz yogurt yersen kilo yapar tek yönlü beslenme die pirincle veriyosun protein alırsan kilo almaman için hiçbir neden kalmıyo yogurt yasakk lapada atlamayın bunu

ösgemm zahmetsiz rahmet olmuyo kız hiç üzülme ev borcu olan hepinise diyorum başka tur olmazki zaten bu devirde hiç sıkmayın canınızı ne insanlar var ye iç ortada kal gencken garantilemek lazım

fatum kızz gelip sıkayım o mudurun topuklarına ne gıcık adam oya anlayışsız

pinarrr bikini neyimize anam kız bizim paçalı don neyine yetmiyo ayrıca tatile gitmiyozkine banyodamı giyecem bana lazım deel içim rahat

eliff çok özen gösterince tutmaz o meretler misafire kek yapınca kabarmaz olesine yaparsın başka zaman süper olur kociş bişey derse benım damak dadım böle de sav basından en güzeli

kızlar on sayfa kaldı okumadıgım çıkmadan onları da okumaya çlşcammm hemen okuduklarıma cevaplar yazayımm:=))
lüküs hayatt çok güzel bir oyun ben gitmiştim canım. Süper gerçekten abin kısa dönem mi askerlik yapacak ceylinim.

ben de dün gece oyuna ikinci kez gittim canım iyiki de gitmişiz ama biraz geç bittti otobüs bulamadık biraz sorun oldu. abimin kısa dönem uzun dönem yeri filan hepsi yarın belli olacak Allah hayırlısını nasib etsin.
oyy ne çok konuşmusunuz bugun ben kaçırmısın tuhhh

ceylinim hayırlı teskereler abine bu yeni sözlenen dimi iyi iyi evliyken daha zor olurdu inş. kısa dönemdir sonra gelsin dügün dernek tiyatroda iyi eglenceler ben hayatımda daha hiç sinema tiyaotroya gitmedim göciş gelsinde ilk deneyimimi yaşayım eksik kalmasın

sağolasın kütom senin teke gelince gidin hemen sinema daha eglenceli geliyo bana inşallah sen de begenirsin.
bu arada yarın randevu aldım dişciye gidiyorum off off

geçmiş olsun kütocum şu dişlerden en çok çeken bi sen bi ben herhaldee:1hug:

inanılmaz yorgununm havalrdan mıdır nedir bilemiyorum hep yatasım var,ders de çalışamıyorum dogru dürüst bi yandan gelen giden asker ugurlamaya.... bu arada moralimn de çok bozukkk:çok üzgünüm: çok özel arkadaşımı biliyosununz askeriyede subay.. bundan bir kaç yıl önce stres kırıgı olmuş bacagı,bende ilk defa onun sayesinde duymuştuım stresten kırılıyormuş kemikler... iki gün önce ayak bilegim agrıyo diyip doktora gitti şimdi ayak bileginde tekrar kırık var demişler alçıya alacaklarmışşş:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama tam da hafta başaı yıllık iznini alıp istanbula gelmeyi düşünüyordu. şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum??? istanbulda evlerimiz birbine çok uzak minimum 2 saat... en son 14 şubatta gördüm ağlamak istiyorummmmsenağlamasenağlama

tepin tepin aman dikkat et popona bir şeyleri kırma tamammı pınarım benim:roflol::roflol:
(sakın sen kendi 5 dönümlük popona bak demeyin pilates indiriyorum fururummmmm
bi de lahana yağı alcam fıstıkkkkk gibi olcammmmmm )
bu arada pınar bana topunu heeeddaaayeeeeee edecekmişş dimi pınarım:1hug::asigim::asigim:
valla popo bu güvenilmiyor kırarımda yanik:roflol::roflol::roflol:
aebennn ya ekmegin içine doldurup yemedimki ekmegin içini yedim yarım diliminn tamam ev ekmeginin yarım dilimi :))
yemiyo kız belli baksana 75 olmuş bende sayıklıyom,hain tartı pis tartı gıcık tartı...laelaelaelaelaesırnaşık şeylülülülülülünaniknaniklaelaelaelaelaenaniknanik:tomato::tomato::tomato:lülülülülülülülülülülülüsırnaşık şey:bbo::bbo::bbo::1no2:

pinarrr bikini neyimize anam kız bizim paçalı don neyine yetmiyo ayrıca tatile gitmiyozkine banyodamı giyecem bana lazım deel içim rahat
alsadık kız neolcektiksenağlamai?senağlamasenağlama:roflol::roflol::roflol:

inanılmaz yorgununm havalrdan mıdır nedir bilemiyorum hep yatasım var,ders de çalışamıyorum dogru dürüst bi yandan gelen giden asker ugurlamaya.... bu arada moralimn de çok bozukkk:çok üzgünüm: çok özel arkadaşımı biliyosununz askeriyede subay.. bundan bir kaç yıl önce stres kırıgı olmuş bacagı,bende ilk defa onun sayesinde duymuştuım stresten kırılıyormuş kemikler... iki gün önce ayak bilegim agrıyo diyip doktora gitti şimdi ayak bileginde tekrar kırık var demişler alçıya alacaklarmışşş:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama tam da hafta başaı yıllık iznini alıp istanbula gelmeyi düşünüyordu. şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum??? istanbulda evlerimiz birbine çok uzak minimum 2 saat... en son 14 şubatta gördüm ağlamak istiyorummmmsenağlamasenağlama
geçmişler olsun canım...bende ilk duydum bu kırığı...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

Back
X