aebennn ya ekmegin içine doldurup yemedimki ekmegin içini yedim yarım diliminn tamam ev ekmeginin yarım dilimi :))
yemiyo kız belli baksana 75 olmuş bende sayıklıyom,hain tartı pis tartı gıcık tartı...laelaelaelaelaesırnaşık şeylülülülülülünaniknaniklaelaelaelaelaenaniknanik:tomato::tomato::tomato:lülülülülülülülülülülülüsırnaşık şey:bbo::bbo::bbo::1no2:
pinarrr bikini neyimize anam kız bizim paçalı don neyine yetmiyo ayrıca tatile gitmiyozkine banyodamı giyecem bana lazım deel içim rahat
alsadık kız neolcektiksenağlamai?senağlamasenağlama:roflol::roflol::roflol:
inanılmaz yorgununm havalrdan mıdır nedir bilemiyorum hep yatasım var,ders de çalışamıyorum dogru dürüst bi yandan gelen giden asker ugurlamaya.... bu arada moralimn de çok bozukkk:çok üzgünüm: çok özel arkadaşımı biliyosununz askeriyede subay.. bundan bir kaç yıl önce stres kırıgı olmuş bacagı,bende ilk defa onun sayesinde duymuştuım stresten kırılıyormuş kemikler... iki gün önce ayak bilegim agrıyo diyip doktora gitti şimdi ayak bileginde tekrar kırık var demişler alçıya alacaklarmışşş:çok üzgünüm:senağlamasenağlamasenağlama tam da hafta başaı yıllık iznini alıp istanbula gelmeyi düşünüyordu. şimdi nasıl olacak hiç bilmiyorum??? istanbulda evlerimiz birbine çok uzak minimum 2 saat... en son 14 şubatta gördüm ağlamak istiyorummmmsenağlamasenağlama
geçmişler olsun canım...bende ilk duydum bu kırığı...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile5