benneyaptımki:1no2:yok canım daha nerde ünüv . nerde ben ... zamanında çok başarılı bir ögrenciydim . okutmadılar ...Tünaydın kızlar.Kızı gönderdim buraya çöktüm.
Nasılsınız bakalım?
Hemşom dışarıdan lisemi yoksa üniversitemi okuyorsun?
sabah 2 dilim ekmek 3 bardak az şekerli çay bir domates ve biraz peynir yedim.öğlen ne yiyeceğimi düşünüyorum doğrusu.
benneyaptımki:1no2:yok canım daha nerde ünüv . nerde ben ... zamanında çok başarılı bir ögrenciydim . okutmadılar ...bende 33 yaşında kaldıgım yerden devam ediyorum işte .henüz bu sene başladım 6. sınıfta yım yani ama liseyi bitirecegim allah ömür verirse...:teytey:
yok canım odadar azmim yok sanırım ....:1no2: 3 bebeden sonra liseyi bitirsem yeter bana ..ehliyetimide aldım ......bende üniversite okuyosun sanıyodum
sende bu azim varken üniversiteyi bitirirsin valla :lepi:
tünaydın tuana
şekeri kesemeyenlerden misin sende?
ben büyük fincana 1 kesme şeker atardım eskiden şimdi o bile çok tatlı geliyo
uzun süredir şeker kullanmıyorum
yok canım odadar azmim yok sanırım ....:1no2: 3 bebeden sonra liseyi bitirsem yeter bana ..ehliyetimide aldım ......
ama kim bilir ...:1ninca:
benneyaptımki:1no2:yok canım daha nerde ünüv . nerde ben ... zamanında çok başarılı bir ögrenciydim . okutmadılar ...bende 33 yaşında kaldıgım yerden devam ediyorum işte .henüz bu sene başladım 6. sınıfta yım yani ama liseyi bitirecegim allah ömür verirse...:teytey:
çok sevindim kaydirigubbakcemile5 geriside gelir umarım .......selamlarrrr.. işlerimi gördüm yemeğimi yaptım geldim işe gitmeden bi uğrayayım dedim ..aebencim hayırlısı olsun cnm sen başarırsın eminin üniye bile gidersinkaydirigubbakcemile5 işte kader seni okutmamışlar banada her türlü imkanı sundular ben okulu bıraktım iktisat fakültesi terk:mymeka:klava:belki bi gün bende yeniden başlarım
kütocum dişin nasıl oldu hala ağrı varmı??
dün yediklerimi yazmışmıdım benkaydirigubbakcemile3 hatırlamıyorum neyse
sabah peynirli light tost ,şekersiz çay
ara yeşil elma ,yeşil çay
öğlen bir kase nesfit yağsız süt
akşam yumurtalı ıspanak,1 dilim light ekmek,2 kaşık yoğurt,bir tane çikolatalı gofret:mymeka:
ama sabah kalktım tarıtya çıktım 78 den geride duriy:lepi:yarın sabah bi süpriz edip 77.5 gösterebilir buda geçen cumadan beri 1.5 kilo verdim demektir:teytey:çalışmak bana yaradıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?